ErvaringenSite

  Ervaringen Argeweb

  Steeds meer mensen beginnen tegenwoordig hun eigen website. Vaak is dit voor een persoonlijke blog, maar de concepten van passief inkomen, online geld verdienen en een digitale nomade worden komen ook sterk op. Als je een website opstart met het oog op die commercieel succesvol te maken, zoals bijvoorbeeld via een e-Commerce website of affiliate marketing, dan is het van het grootste belang dat je je domein en hosting bij een betrouwbare provider koopt. Argeweb is een Nederlandse voorziener van hosting en domeinnamen. Heb je zelf een website bij hen in beheer? Laat dan een bespreking achter! Als je er zelf over denkt om een website op te starten en je oog valt op Argeweb, dan is het belangrijk dat je alle reviews, besprekingen en ervaringen hier op ErvaringenSite leest, zodat je een goed besluit kan nemen of Argeweb al dan niet de juiste keuze is voor jouw toekomstige website.

  Over Argeweb
  Argeweb is een Nederlandse webhosting provider waarbij je terecht kan voor domeinregistratie, webdesign en VPS. Argeweb was sinds 2015 een onderdeel van KPN, maar is in 2019 verkocht aan Total Webhosting Solutions, een Europees netwerk van allerlei webhostingsbedrijven. Ook Versio en DeHosting Makelaar zijn hier onderdeel van. Argeweb is actief sinds 1999 en voldoet sinds 2009 aan de ISO-norm van 9001 en sinds 2013 aan de ISO 27001 op het gebied van informatiebeveiliging.

  Producten en diensten van Argeweb
  Argeweb biedt hun klanten een aantal diensten aan, bijna allemaal gelinkt aan een website oprichten. Denk aan een domeinnaam kopen, met andere woorden de naam van je website. Je kan ook een bestaande domeinnaam verhuizen naar Argeweb. Als je je domeinnaam wil laten hosten bij Argeweb kan dat ook, met functies zoals Script Installer, RankingCoach (om je te helpen je website zo hoog mogelijk in de resultaten van zoekmachines zoals Google te laten verschijnen) en Plesk. Ter beveiliging van je website kan je een SSL-certificaat aankopen. Als je zelf wat technisch begaafd bent, kan je VPS Hosting nemen en zelf je server configureren. Argeweb heeft ook een webdesign service, waarmee je een website op maat kan laten maken, met WordPress als Content Management Systeem. Indien gewenst is een webshop ook mogelijk. Via de website van Argeweb kan je een offerte aanvragen hiervoor. Verder biedt Argeweb nog andere dingen aan zoals e-mail (10 e-mailadressen) en Microsoft 365. Bij aankoop van hun diensten heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder een reden te moeten geven de overeenkomst op te zeggen.

  Klachten, complimenten en tips voor Argeweb
  Bij een website opzetten komen veel dingen kijken, en er kunnen dus evenveel (of zelfs meer!) dingen mislopen. Heb jij zelf al een website of een online winkeltje bij Argeweb gekocht? Schrijf dan een bespreking over je ervaringen met deze webhostingprovider en laat anderen weten wat je ervan denkt. Zo is het gemakkelijker voor mensen om een beslissing te maken wat betreft hun keuze voor waar hun website op te zetten. Of dat nu positieve of negatieve zaken zijn, het is zeker de moeite om dit te delen via ErvaringenSite!

  What's That Infrastructure? (Ep. 5 - Wireless Telecommunications)

  Argeweb
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Argeweb

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Argeweb een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Argeweb. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Argeweb actief?

  Argeweb is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Argeweb gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.