Argeweb

Alle reviews

Argeweb

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

SOHOSTED merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
SOHOSTED
3 reviews

Wat vinden anderen van dit bedrijf? Sohosted.com is een hostingbedrijf, dat ook telecom- en internetdiensten aanbiedt. Het is een mooi en goed...

Neostrada merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Neostrada
2 reviews

Wat voor soort bedrijf is Neostrada? Heeft u ooit een website laten hosten door dit bedrijf? Zo ja, wat waren uw bevindingen? Wat ook belangrijk is...

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Stipte
1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

TransIP merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
TransIP
10 reviews

Wat vinden de klanten die aan je voorafgingen van TransIP? Hierover valt meer te lezen in de reviews van andere Belgen die eerder al gebruik maakte...

Argeweb

Steeds meer mensen beginnen tegenwoordig hun eigen website. Vaak is dit voor een persoonlijke blog, maar de concepten van passief inkomen, online geld verdienen en een digitale nomade worden komen ook sterk op. Als je een website opstart met het oog op die commercieel succesvol te maken, zoals bijvoorbeeld via een e-Commerce website of affiliate marketing, dan is het van het grootste belang dat je je domein en hosting bij een betrouwbare provider koopt. Argeweb is een Nederlandse voorziener van hosting en domeinnamen. Heb je zelf een website bij hen in beheer? Laat dan een bespreking achter! Als je er zelf over denkt om een website op te starten en je oog valt op Argeweb, dan is het belangrijk dat je alle reviews, besprekingen en ervaringen hier op ErvaringenSite leest, zodat je een goed besluit kan nemen of Argeweb al dan niet de juiste keuze is voor jouw toekomstige website.

Over Argeweb
Argeweb is een Nederlandse webhosting provider waarbij je terecht kan voor domeinregistratie, webdesign en VPS. Argeweb was sinds 2015 een onderdeel van KPN, maar is in 2019 verkocht aan Total Webhosting Solutions, een Europees netwerk van allerlei webhostingsbedrijven. Ook Versio en DeHosting Makelaar zijn hier onderdeel van. Argeweb is actief sinds 1999 en voldoet sinds 2009 aan de ISO-norm van 9001 en sinds 2013 aan de ISO 27001 op het gebied van informatiebeveiliging.

Producten en diensten van Argeweb
Argeweb biedt hun klanten een aantal diensten aan, bijna allemaal gelinkt aan een website oprichten. Denk aan een domeinnaam kopen, met andere woorden de naam van je website. Je kan ook een bestaande domeinnaam verhuizen naar Argeweb. Als je je domeinnaam wil laten hosten bij Argeweb kan dat ook, met functies zoals Script Installer, RankingCoach (om je te helpen je website zo hoog mogelijk in de resultaten van zoekmachines zoals Google te laten verschijnen) en Plesk. Ter beveiliging van je website kan je een SSL-certificaat aankopen. Als je zelf wat technisch begaafd bent, kan je VPS Hosting nemen en zelf je server configureren. Argeweb heeft ook een webdesign service, waarmee je een website op maat kan laten maken, met WordPress als Content Management Systeem. Indien gewenst is een webshop ook mogelijk. Via de website van Argeweb kan je een offerte aanvragen hiervoor. Verder biedt Argeweb nog andere dingen aan zoals e-mail (10 e-mailadressen) en Microsoft 365. Bij aankoop van hun diensten heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder een reden te moeten geven de overeenkomst op te zeggen.

Klachten, complimenten en tips voor Argeweb
Bij een website opzetten komen veel dingen kijken, en er kunnen dus evenveel (of zelfs meer!) dingen mislopen. Heb jij zelf al een website of een online winkeltje bij Argeweb gekocht? Schrijf dan een bespreking over je ervaringen met deze webhostingprovider en laat anderen weten wat je ervan denkt. Zo is het gemakkelijker voor mensen om een beslissing te maken wat betreft hun keuze voor waar hun website op te zetten. Of dat nu positieve of negatieve zaken zijn, het is zeker de moeite om dit te delen via ErvaringenSite!