ErvaringenSite

  Ervaringen Base.be

  Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf, Base.be! Wat doen ze eigenlijk? Lees het hier.Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als deze. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op onze site. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over Base.be. We zijn er erg blij mee.

  Over Base.be

  Base.be is sinds 1999 actief op de mobiele markt in België. Je kunt ze een challenger noemen. Het is een bedrijf wat actief is met mobiele telefonie en met het merk Base. Alle producten worden via de Base shops aangeboden. Het gebeurt online en via indirecte kanalen.

  Ze willen steeds meer doen voor hun klanten. Echt luisteren is de kracht om te ontdekken wat de klanten belangrijk vinden. Nieuwe producten en diensten komen hierdoor continu op de markt. Natuurlijk alles in combinatie met een scherpe prijs, een goed netwerk en uitstekende service aan de klant. Ze hebben een uitstekend spraaknetwerk om vlot mee te bellen of te sms’en. Ook hebben ze in België het snelste 3G netwerk. Geweldig!

  Ze werken samen met andere partijen op de markt om hun klanten nog beter van dienst te zijn. No nonsens, open en transparant!

  Het bedrijf is een volle dochter (100 procent) van het Belgische KPN. Het hoofdkantoor is in Brussel.
  Diensten van Base.be
  - Mobiele telefonie
  - Abonnementen
  - Herlaadkaarten
  - Sociale tarieven
  - Opties en diensten
  - Apps
  - Internet
  - Vaste telefonie

  First look at BASE BE-READY S1P - BASE PROTECTION

  Klachten, tips en complimenten over Base.be

  Klachten kun je gemakkelijk via de site indienen. Het is gemakkelijk en fijn om te ontdekken wat er allemaal kan. Ze zullen er alles aan doen om je onvrede weg te halen natuurlijk. Een tip of compliment indienen kan trouwens ook heel gemakkelijk.

  Heb jij ervaring met Base.be?

  Een mening delen is helemaal niet verkeerd. Het is goed om je mening en je oordeel over een bedrijf te geven. Of het nu goed of slecht is wat je wilt vertellen over dit bedrijf, op onze site mag het allemaal. We zien graag jouw beoordeling hier terug over Base.be of een ander Belgisch bedrijf.

  Lees ervaringen van klanten die u voorgingen! Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf, Base.be! Wat doen ze eigenlijk?

  Base.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Geen pesterijen hier veilig daten

  Prettig dat er een speciale datingsite is voor mensen met overgewicht
  Op andere datingssites kreeg ik telkens vervelende reacties omdat ik de enige was met een echte profielfoto. niet bewerkt of niets, nou dat was best wel vervelend.

  Hier is me dat nog niet gebeurd, misschien omdat mensen het hier meer verwachten en er zelfs op zoek naar zijn

  Nog geen relatiemateriaal gevonden.

  Door: Angelique11-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Schrijf zelf een review over Base.be

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Base.be een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Base.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Base.be actief?

  Base.be is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Base.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.