Ben

Alle reviews

Ben

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Stipte
1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

GSMLoket merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
GSMLoket
2 reviews

Kies ervoor om dit te lezen om alles te weten wat je moet weten over dit bedrijf. Natuurlijk houdt GSMLoket zich met telecom en met mobiele telefon...

UnitedConsumers merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
UnitedConsumers
10 reviews

Waarom zou ik veel producten via United Consumers afnemen? Zoals u wellicht gemerkt heeft worden producten goedkoper als je ze in grote aantallen a...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Ben

In 1999 stelt de provider zichzelf voor aan de wereld. Hallo, heb je heel even een moment voor me? De simpele, maar doordringende vraag ging als een lopend vuurtje door heel het land. Deze aanbieder zet vriendelijkheid voorop in hun campagnes. Op ErvaringenSite kun jij met anderen delen wat je vind van die vriendelijkheid, die ondertussen al meer dan 10 jaar informatie wilt voorzien aan al haar bezoekers.

Over Ben
Binnen 2 jaar na de introductie bereikte de mobiele operator een mijlpaal door het verkrijgen van 1 miljoen actieve gebruikers. Door de razendsnelle groei, landelijke dekking en attente service, werden ze overgenomen door T-Mobile en is sindsdien nog steeds onderdeel van deze gigant. Tegenwoordig ligt de focus op SIM-only abonnementen die voor alle lagen in de bevolking beschikbaar zijn en die het maximale uit een minimaal budget willen halen. Om andere bezoekers een beeld te geven bij dit telecombedrijf, willen we graag jouw mening horen over hun product. Hier op ErvaringenSite heb je de kans om een review achter te laten waar. Hierdoor kan de provider jouw mening zien en daarbij ook anderen in de nabije toekomst.

Historie Ben
Eind jaren '90 was de missie al direct duidelijk. De mobiele aanbieder wil zo persoonlijk mogelijk met zijn klanten in contact blijven en bereikbaar zijn voor iedereen in de bevolking. Dit wilt men bereiken door goedkope abonnementen aan te bieden op een professioneel netwerk. In 2002 verdween de merknaam van de markt en ging het verder onder T-Mobile. 6 jaar later besloot T-Mobile een nieuw leven in het bedrijf te blazen en werd de blauwe vriendelijke reus weer opgestart als aanbieder van alleen simkaarten in België en Nederland. Ze vinden het nog altijd belangrijk om flexibel en betaalbaar te blijven, een van de speerpunten sinds de oprichting. Door de focus op Ben sim only abonnementen te leggen zijn ze verkozen tot marktleider in service, want ze worden niet afgeleid door overige zaken zoals vaste telefonie of televisie aanbiedingen. Uit een tevredenheidsonderzoek is gebleken dat ze algemeen een 8,9 scoren.

Producten en diensten Ben
Ze zijn terug van weggeweest. Tijdelijk van naam veranderd maar sterker dan ooit terug gekomen. Het hoofdproduct is nog altijd het aanbieden van goedkope en flexibele sim only abonnementen. Sinds een paar jaar zijn er ook mobiele telefoons te verkrijgen. Gsm's uit de duurdere segment, meer dan €1000,-, zijn worden nauwelijks aangeboden door Ben.

Klachten, tips en jouw mening
We vinden het ontzettend belangrijk dat anderen een transparant beeld hebben bij de provider Ben. Door de oprichting van ErvaringenSite kun jij gemakkelijk en efficiënt een review omtrent deze provider achter laten. Vind je Ben een goed, minder goed of zelfs slecht bedrijf? Had je een onprettige of juist geweldige ervaring met de klantenservice? Laat je mening en bericht achter op ErvaringenSite.