ErvaringenSite

  Ervaringen Ben

  In 1999 stelt de provider zichzelf voor aan de wereld. Hallo, heb je heel even een moment voor me? De simpele, maar doordringende vraag ging als een lopend vuurtje door heel het land. Deze aanbieder zet vriendelijkheid voorop in hun campagnes. Op ErvaringenSite kun jij met anderen delen wat je vind van die vriendelijkheid, die ondertussen al meer dan 10 jaar informatie wilt voorzien aan al haar bezoekers.

  Over Ben

  Binnen 2 jaar na de introductie bereikte de mobiele operator een mijlpaal door het verkrijgen van 1 miljoen actieve gebruikers. Door de razendsnelle groei, landelijke dekking en attente service, werden ze overgenomen door T-Mobile en is sindsdien nog steeds onderdeel van deze gigant. Tegenwoordig ligt de focus op SIM-only abonnementen die voor alle lagen in de bevolking beschikbaar zijn en die het maximale uit een minimaal budget willen halen. Om andere bezoekers een beeld te geven bij dit telecombedrijf, willen we graag jouw mening horen over hun product. Hier op ErvaringenSite heb je de kans om een review achter te laten waar. Hierdoor kan de provider jouw mening zien en daarbij ook anderen in de nabije toekomst.

  Who ruined India’s telecom story, and why we call it the decade-old curse of Rs 1.76 lakh crore

  Historie Ben

  Eind jaren '90 was de missie al direct duidelijk. De mobiele aanbieder wil zo persoonlijk mogelijk met zijn klanten in contact blijven en bereikbaar zijn voor iedereen in de bevolking. Dit wilt men bereiken door goedkope abonnementen aan te bieden op een professioneel netwerk. In 2002 verdween de merknaam van de markt en ging het verder onder T-Mobile. 6 jaar later besloot T-Mobile een nieuw leven in het bedrijf te blazen en werd de blauwe vriendelijke reus weer opgestart als aanbieder van alleen simkaarten in België en Nederland. Ze vinden het nog altijd belangrijk om flexibel en betaalbaar te blijven, een van de speerpunten sinds de oprichting. Door de focus op Ben sim only abonnementen te leggen zijn ze verkozen tot marktleider in service, want ze worden niet afgeleid door overige zaken zoals vaste telefonie of televisie aanbiedingen. Uit een tevredenheidsonderzoek is gebleken dat ze algemeen een 8,9 scoren.

  Producten en diensten Ben

  Ze zijn terug van weggeweest. Tijdelijk van naam veranderd maar sterker dan ooit terug gekomen. Het hoofdproduct is nog altijd het aanbieden van goedkope en flexibele sim only abonnementen. Sinds een paar jaar zijn er ook mobiele telefoons te verkrijgen. Gsm's uit de duurdere segment, meer dan €1000,-, zijn worden nauwelijks aangeboden door Ben.

  Klachten, tips en jouw mening

  We vinden het ontzettend belangrijk dat anderen een transparant beeld hebben bij de provider Ben. Door de oprichting van ErvaringenSite kun jij gemakkelijk en efficiënt een review omtrent deze provider achter laten. Vind je Ben een goed, minder goed of zelfs slecht bedrijf? Had je een onprettige of juist geweldige ervaring met de klantenservice? Laat je mening en bericht achter op ErvaringenSite.

  Ben
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ben

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ben een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Ben. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ben actief?

  Ben is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ben gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.