ErvaringenSite

  Ervaringen Black Shark

  Als Gamer is het vaak moeilijk om je laptop of computer met rust te laten. Het huis verlaten is een groot probleem, want speciaal wanneer je online in competitieverband speelt wil je altijd weten wat er in het spel gebeurd. De telefoonspelletjes die je meestal met een gratis App uit de Playstore kunt activeren zien er niet al te professioneel uit. De vraag naar een speciale mobiele telefoon die ook geschikt is om mee te gamen is steeds groter aan het worden. Daarom zullen wij op onze vergelijkingssite ook de aanbieders van gaming-smartphones en accessoires onder de loep nemen. Deze keer valt de beurt aan smartphone maker Xiaomi uit China, die al sinds 2018 bezig is met het ontwikkelen van een speciale smartphone voor gamers. Meer weten over deze mobiele telefoon en waarom deze beter geschikt is om mee te gamen dan anderen? Wilt u weten wat andere gamers van dit apparaat vinden? Lees en leer van de beoordelingen van andere gebruikers. Zelf uw review achterlaten kan uiteraard ook!

  Over Black Shark
  Black Shark is een product van Xiaomi, de smartphone ontwikkelaar die is gevestigd in Shenzhen, China. Het jonge bedrijf werd in 2010 opgericht en begon al snel met de verkoop van uitstekende kwaliteit aan smartphones en tablets die verkocht werden aan China, Europa en Zuid-Azië. Het haalde in 2018 de krantenkoppen met de lancering van de nieuwe Black Shark-smartphone. Inmiddels heeft het bedrijf al de vierde generatie van de gaming-smartphones Black Shark gelanceerd.

  Diensten en Producten van Black Shark
  De nieuwste Black Shark gaming smartphone is de 4 Pro, die voor het eerst op de markt werd gebracht op 23 maart 2021. De mobiele telefoon is voorzien van een 6,67-inch display met een resolutie van 1080 x 2400 pixels. Het geheel wordt aangedreven door een octa-core Qualcomm Snapdragon 888-processor en standaard geleverd met 8 GB RAM en een interne opslagcapaciteit van 256 GB. De Black Shark 4 Pro heeft een 64 megapixel primaire camera aan de achterzijde en 20 megapixel aan de voorzijde De smartphone wordt aangedreven door een 4500mAh, en draait op Android 11. Het hele apparaat is 163,83 x 76,35 x 9,90 (hoogte x breedte x dikte) en weegt slechts 220 gram. Uiteraard is het mogelijk om Wi-Fi, ondersteunde Wi-Fi-standaard, Bluetooth, NFC en USB Type-C in te schakelen en is de telefoon voorzien van een vingerafdruksensor, naderingssensor, versnellingsmeter, omgevingslichtsensor en gyroscoop.

  Complimenten, Klachten en Tips over Black Shark
  Waar zouden we zijn zonder de smartphone. Het mobieltje heeft ons in de greep. We gebruiken het om in contact te blijven met anderen, onze zaken te regelen maar ook voor onze ontspanning. Sinds de tijd van Snake is er behoorlijk wat veranderd. De nieuwste trend is smartphones die geschikt zijn voor echte gamers, en het niet meer onderdoen voor laptops en tablets. Bent u in het bezit van een Black Shark telefoon? Welk model heeft u, en wat vind u ervan? Is de Black Shark 2 echt zoveel beter dan het allernieuwste model? Graag horen wij van u of u tevreden bent met uw aankoop. Laat hier uw review achter en laat andere gamers weten wat u van dit apparaat vind. Uw review wordt door ons zeer op prijs gesteld!

  Tata Comeback With 5G Service In India | New Telecom Company in India

  Black Shark
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Black Shark

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Black Shark een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Black Shark. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Black Shark actief?

  Black Shark is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Black Shark gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.