ErvaringenSite

  Ervaringen bliep

  Soms gebruik je je telefoon niet heel veel, en wil je gewoon weten wat je kwijt bent aan kosten. Het kan dan slim zijn om een prepaid kaart aan te schaffen. Zo kun je nooit voor dure verrassingen komen te staan. Bij *bliep kun je zo’n kaart aanschaffen en meer. Wat de ervaring van anderen is met deze aanbieder lees je hier.

  Over *bliep

  *bliep is een prepaid mobiele provider die in mei 2012 gestart is. Deze provider is bedacht door en gericht op jongeren. *bliep maakte gebruik van het T-Mobile netwerk. Vanaf april 2015 stapte deze provider over naar Tele2 en stopten daarbij met onbeperkt mobiel internet. In juli 2015 ging *bliep vervolgens failliet, maar zij hebben een doorstart gemaakt als onderdeel van United Telecom. Dit is op zijn beurt weer een dochteronderneming van Artilium PLC. Zij zorgen ervoor dat United Telecom kan profiteren van de nieuwste software die op het gebied van telecommunicatie wordt ontwikkeld.


  Arthur - Bleep

  Diensten

  Bij *bliep kun je kiezen om alleen een simkaart aan te schaffen, of een refurbished Apple iPhone + simkaart. Bij aanschaf van een simkaart van *bliep installeer je de app van *bliep op je telefoon. Je kunt dan door middel van verschillende keuzes in de app je internet per dag betalen. Als je voor € 0,- kiest, kun je wel gebeld worden, maar geen internet gebruiken. Kies je voor € 0,25 dan krijg je 10 MB gebruik voor die dag. Bij de keuze voor € 0,50 krijg je 67 MB internet voor die dag. Let op: Als je voor vandaag voor € 0,50 kiest, dan blijft dit doorgaan tot je het zelf weer wijzigt. Je moet minimaal een dag wachten voor je weer kunt downgraden. Sms en bellen zijn altijd 5 cent per sms of minuut. Je kunt er voor kiezen om in de app data bij te kopen (€ 0,25 voor 10MB) Dit kun je met iDEAL op twee manieren doen: eenmalig of automatisch. In de winkel kun je ook een *bliep- of Tele2-opwaardeerbon kopen.

  Overige opties

  - Bij *bliep kun je je tegoed ook via de app delen met een vriend bijvoorbeeld.
  - *bliep werkt ook in het buitenland. Je kunt per sms verschillende internetbundels kopen. Daarna kun je bellen en sms'en tegen een speciaal tarief.
  - Je kunt bij *bliep uiteraard je oude telefoonnummer meenemen, zij regelen de overstap voor je.
  - Bij *bliep kun je ook uit een aantal iPhone’s kiezen in combinatie met de simkaart. Op de site van *bliepshop waar je naartoe geleid wordt zie je een overzicht van welke toestellen ze aanbieden. Dit doen zij in samenwerking met mobieltekoop.nl. Let op: Dit zijn refurbished toestellen.

  Klachten

  Over een klachtenregeling wordt verder niets vermeld op de website. Wel kun je bij ‘Contact’ een postadres vinden. Voor vragen over *bliep kun je mailen met hulp@bliep.nl, of je kunt je vraag via Twitter aan ze stellen.

  Hoe beoordelen klanten van *bliep de diensten van de provider? Zijn ze wel goed? Zijn ze goedkoop? Hoe is het bereik en de service? Lees de reviews!

  bliep
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over bliep

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is bliep een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over bliep. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is bliep actief?

  bliep is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon, Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van bliep gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.