Bliep

Alle reviews

Bliep

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Stipte
1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

GSMLoket merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
GSMLoket
2 reviews

Kies ervoor om dit te lezen om alles te weten wat je moet weten over dit bedrijf. Natuurlijk houdt GSMLoket zich met telecom en met mobiele telefon...

UnitedConsumers merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
UnitedConsumers
10 reviews

Waarom zou ik veel producten via United Consumers afnemen? Zoals u wellicht gemerkt heeft worden producten goedkoper als je ze in grote aantallen a...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Bliep

Ben je een enthousiaste smartphone gebruiker en op zoek naar een goedkope prepaid? Dan zou het aanbod van Bliep misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Uiteraard is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. Indien dit het geval is, zouden we het bijzonder op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een bondige, eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met Bliep te schrijven. Je beseft het misschien niet altijd, maar de door jou verstrekte informatie kan enorm waardevol zijn voor ander potentiële klanten van Bliep. Zo help je hen voor zichzelf uit te maken of het aanbod van Bliep aansluit op hun eigen wensen en behoeften.

Over Bliep
Bliep is een Nederlandse onderneming die Prepaid belkaarten verkoopt (Prepaid en Prepaid Plus). Volgens dit bedrijf zou je met prepaid kiezen voor meer gemak en voordeel. Bij Bliep kun je maandelijks automatisch met € 5 opwaarderen, en wordt al je ongebruikt beltegoed sowieso naar de volgende maand doorgeschoven. Bovendien zou je tegoed onbeperkt houdbaar blijven zolang je Prepaid Plus wilt gebruiken. Daarnaast zou je je bij Bliep ook rechtstreeks een bepaalde internetbundel kunnen laten toewijzen en onmiddellijk afrekenen. Toch zou je deze ook nog altijd apart kunnen aankopen. Hoewel de tarieven voor de bundels van Bliep dezelfde zijn als die van Prepaid, betaal je per minuut slechts 6 cent. Een van de grootste voordelen van dit systeem zou volgens Bliep zelf zijn dat je komaf kunt maken met onverwachte rekeningen. Bovendien zou je makkelijk tussen Prepaid en Prepaid Plus kunnen wisselen.

Producten en diensten van Bliep
Het aantal functies op de website van Bliep lijkt in eerste instantie redelijk beperkt. Je kunt er klikken op een van de drie voorgestelde categorieën: Home, Opwaarderen en Inloggen. Verder zijn er twee knoppen aanklikbaar om een prepaid simkaart te bestellen of een prepaid plus aan te vragen, is er een overzicht van beschikbare bundels te bekijken en kun je beltegoed kopen (opwaarderen). De verdeling van de simkaarten van Bliep en het opwaarderen verloopt via www.bliepshop.nl. In de toekomst zouden hier ook andere producten, zoals smartphones en accessoires, aan worden toegevoegd, en zou er één gezamenlijke site worden uitgewerkt. Heb je een vraag of opmerking voor het team van Bliep? Dan kun je de klantenservice per post, e-mail of via het contactformulier kunnen contacteren.

Complimenten, klachten en tips voor Bliep
Heb je ooit al iets bij Bliep aangekocht? Indien dit het geval is, zouden we het erg op prijs stellen als je op deze pagina een informatieve review over jouw ervaring met deze onderneming zou willen schrijven. Zo zou je onze bezoekers kunnen laten weten of je tevreden bent met het aanbod van Bliep, of de klantenservice vlot bereikbaar is wanneer je vragen of opmerkingen hebt en hoe makkelijk het is om je prepaid kaart op te waarderen. Wij kijken alvast uit naar jouw review! Tot slot kun je hier klikken als je graag wilt weten wat onze bezoekers zoal over andere bedrijven schrijven.