ErvaringenSite

  Ervaringen Bliep

  Ben je een enthousiaste smartphone gebruiker en op zoek naar een goedkope prepaid? Dan zou het aanbod van Bliep misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Uiteraard is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. Indien dit het geval is, zouden we het bijzonder op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een bondige, eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met Bliep te schrijven. Je beseft het misschien niet altijd, maar de door jou verstrekte informatie kan enorm waardevol zijn voor ander potentiële klanten van Bliep. Zo help je hen voor zichzelf uit te maken of het aanbod van Bliep aansluit op hun eigen wensen en behoeften.

  Over Bliep

  Bliep is een Nederlandse onderneming die Prepaid belkaarten verkoopt (Prepaid en Prepaid Plus). Volgens dit bedrijf zou je met prepaid kiezen voor meer gemak en voordeel. Bij Bliep kun je maandelijks automatisch met € 5 opwaarderen, en wordt al je ongebruikt beltegoed sowieso naar de volgende maand doorgeschoven. Bovendien zou je tegoed onbeperkt houdbaar blijven zolang je Prepaid Plus wilt gebruiken. Daarnaast zou je je bij Bliep ook rechtstreeks een bepaalde internetbundel kunnen laten toewijzen en onmiddellijk afrekenen. Toch zou je deze ook nog altijd apart kunnen aankopen. Hoewel de tarieven voor de bundels van Bliep dezelfde zijn als die van Prepaid, betaal je per minuut slechts 6 cent. Een van de grootste voordelen van dit systeem zou volgens Bliep zelf zijn dat je komaf kunt maken met onverwachte rekeningen. Bovendien zou je makkelijk tussen Prepaid en Prepaid Plus kunnen wisselen.

  Yassine Ingénieur Télécom

  Producten en diensten van Bliep

  Het aantal functies op de website van Bliep lijkt in eerste instantie redelijk beperkt. Je kunt er klikken op een van de drie voorgestelde categorieën: Home, Opwaarderen en Inloggen. Verder zijn er twee knoppen aanklikbaar om een prepaid simkaart te bestellen of een prepaid plus aan te vragen, is er een overzicht van beschikbare bundels te bekijken en kun je beltegoed kopen (opwaarderen). De verdeling van de simkaarten van Bliep en het opwaarderen verloopt via www.bliepshop.nl. In de toekomst zouden hier ook andere producten, zoals smartphones en accessoires, aan worden toegevoegd, en zou er één gezamenlijke site worden uitgewerkt. Heb je een vraag of opmerking voor het team van Bliep? Dan kun je de klantenservice per post, e-mail of via het contactformulier kunnen contacteren.

  Complimenten, klachten en tips voor Bliep

  Heb je ooit al iets bij Bliep aangekocht? Indien dit het geval is, zouden we het erg op prijs stellen als je op deze pagina een informatieve review over jouw ervaring met deze onderneming zou willen schrijven. Zo zou je onze bezoekers kunnen laten weten of je tevreden bent met het aanbod van Bliep, of de klantenservice vlot bereikbaar is wanneer je vragen of opmerkingen hebt en hoe makkelijk het is om je prepaid kaart op te waarderen. Wij kijken alvast uit naar jouw review! Tot slot kun je hier klikken als je graag wilt weten wat onze bezoekers zoal over andere bedrijven schrijven.

  Bliep
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bliep

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bliep een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bliep. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bliep actief?

  Bliep is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bliep gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.