Budget Alles-in-1 | Budget Thuis

Alle reviews

Budget Alles-in-1 | Budget Thuis

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

T Mobile merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
T Mobile
0 reviews

T mobile is een telecomaanbieder op de Nederlandse markt. T mobile heeft verschillende dochterbedrijven; Tele2 en Ben zijn onderdeel van T mobile N...

Ziggo merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Ziggo
0 reviews

Snel en betrouwbaar internet is iets dat we allemaal wel graag willen hebben. Vandaag de dag zitten er steeds meer Nederlanders dagelijks online, e...

Mobiel.nl merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Mobiel.nl
0 reviews

Wil je mobiele abonnementen of smartphones vergelijken en kopen? Mobiel.nl zegt je wegwijs te kunnen maken in het mobiele aanbod, zodat je zelf een...

T Mobile Thuis merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
T Mobile Thuis
0 reviews

T Mobile Thuis is een onderdeel van T Mobile een aanbieder op de Nederlandse markt voor internet en telefonie. T Mobile is eigenaar van de volgende...

Budget Alles-in-1 | Budget Thuis

Zonder energie, internet en overige telecommogelijkheden mag worden gesteld dat er een zorgwekkende achterstand is in de ontwikkeling van een land of huishouden. Kijk maar bij stroomuitval. Alles in het land is dan letterlijk lam gelegd. De hele maatschappij op zijn kop. Bent u op zoek naar een provider of wilt u overstappen naar een systeem welke energie besparend is? Bij ErvaringenSite vindt u in de reviews de ervaringen en beoordelingen van gebruikers over energie en telecom providers. Schroom er niet voor om ook uw eigen ervaring te plaatsen!

Over Budget Alles-in-1 | Budget Thuis
Budget Energie is een onderdeel van NutsServices BV, welke is opgericht op 16 maart 2008. NutsServices BV is gevestigd in Amsterdam en is actief in de handel in elektriciteit en in gas via leidingen. Hun dochteronderneming Budget Energie is de aanbieder van Budget Energie, Budget Mobiel, Budget Alles-in-1, welke omvat internet, televisie en bellen via het KPN-netwerk en Budget Mobiel. Daarom de naam Budget Thuis voor al uw energie- en telecomdiensten onder één dak. Met acties op hun verkoop artikelen wordt de klant goedkoop voordelige pakketten aangeboden. Acties, zoals de maandelijks opzegbare Sim Only abonnementen (ook via het betrouwbare netwerk van KPN) en lage tarieven bij het combineren van de aangeboden producten door Budget Alles-in-1 | Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgt groene stroom en gas van Budget Energie.

Producten en diensten van Budget Alles-in-1 | Budget Thuis
Het eerste aangeboden product door Budget Alles-in-1 | Budget Thuis is energie met als onderdelen internet, TV, vast bellen en sim only. Het tweede product omvat Alles-in-1, Stel uw pakket samen, internet, TV, vast bellen en overstappen. Het derde product is mobiel met als onderdelen kies uw abonnement, sim only, buitenland, overstappen en bewindvoerders. Zelf, het Alles-in-1-pakket installeren is mogelijk met de eenvoudige installatiehandleiding, die wordt meegegeven bij aankoop van het pakket. Bij een glasvezelaansluiting is de installatie door een installateur verplicht. Een dienstverlening, welke ook gratis wordt aangeboden. Bij de ADSL-aansluiting mag de klant ervoor kiezen of hij de installatie zelf ter hand neemt of deze overlaat aan een installateur. 

Verzending, garantie & betaling bij Budget Alles-in-1 | Budget Thuis
Wifi-check en de installatie is altijd gratis bij Budget Alles-in-1 | Budget Thuis. Eventuele extra kosten gemaakt tijdens de installatie, worden daar en op dat moment afgerekend. Via pin, bij de installateur. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) ziet erop toe dat bedrijven eerlijk concurreren en beschermt consumentenbelangen.

Complimenten, klachten en tips voor Budget Alles-in-1 | Budget Thuis
Klachten kunnen worden gemeld met de contactformulieren die zijn geplaatst op hun website.

Budget Alles-in-1 | Budget Thuis zegt ervoor zorg te dragen dat het werkt en dat de klant geen omkijken naar heeft. Wat is uw ervaring met hen? Wordt er keurig en volgens afspraak gewerkt bij de installatie? Is de klantenservice direct te bereiken bij storingen? Is men duidelijk in hun advies verstrekking? Graag vernemen wij van ErvaringenSite het van u. Wij zien uw beoordeling tegemoet!

Meer weten over de dienstverlening van Budget Alles-in-1 | Budget Thuis? U bent zelf ook welkom om de overige reviews te lezen. Met het overzicht aan reviews van evaringensite.be bent u aardig op weg geholpen.