ErvaringenSite

  Ervaringen Canal Digital

  Wat vinden consumenten van Canal Digital? En zou jij graag willen weten wat anderen voor abonnement hebben bij Canal Digital? Als je overstapt naar een andere aanbieder of voor het eerst op zoek bent naar een goede aanbieder van internet en televisie, dan kan dit best lastig zijn. Soms worden er dingen op de website belooft, maar de vraag is altijd of deze beloftes ook werkelijk worden nagekomen. Zoeken naar reviews kost vaak onnodig veel tijd, iets waar je nou net niet op zit te wachten. Dankzij deze website heb je een overzicht van ervaringen van consumenten met verschillende bedrijven.

  Over Canal Digital

  De naam van Canal Digital is ontstaan nadat het bedrijf over werd overgenomen door Canal+. Canal is frans voor Kanaal en het woord digitaal geeft aan dat het een Belgisch bedrijf is. Canal Digital biedt digitale televisie via de satelliet verbinding. Afhankelijk van kabel- of telefoonaansluiting zijn de televisie- en radiozenders van Canal Digital overal in België te ontvangen. Canal Digital heeft al meer dan een miljoen klanten in België. Ze bieden deze klanten goede beeldkwaliteit, veel verschillende zenders en voordelige abonnementstarieven. Er waren in september 2012 meer dan 300 zenders voor de televisie beschikbaar. Hiervan zijn er 50 in HD. Daarnaast heeft Canal Digital voor de zakelijke klant speciale abonnementen. Ze passen het zenderaanbod aan zodat de ‘gemiddelde’ klant tevreden zal zijn met de beschikbare zenders. Klanten van Canal Digital zakelijk zijn onder andere Center Parcs en Roompot Vakanties.


  Hoe installeer je een canal digitaal satelietschotel? Canal digitaal legt het uit in dit filmpje:

  Diensten

  Bij Canal Digital kan er gekozen worden voor televisie via de satelliet. Je hebt de keuze uit verschillende aantallen zenders. Je hebt een basisHD, familieHD of entertainment HD. Al deze pakketten bevatten interactieve HD tv. Hoe groter je pakket is, hoe meer HD zenders je krijgt. Als extraatje kan je kiezen voor film1, sport1, opnemen en pauzeren van live tv. Daarnaast is er bij Canal Digital de keuze voor een alles in 1 pakket. Dit pakket bevat naast internet, telefoon en tv extra diensten. Denk hierbij aan online film kijken.

  Klachten

  Wil je Canal Digital activeren of heb je een Canal Digital storing? Neem dan contact op met de klantenservice. Als je de website van Canal Digital bekijkt zie je al snel rechtsboven het kopje ‘klantenservice’. Via deze pagina kan je verder komen met verschillende vragen. Door te klikken op het onderwerp wat van belang is word je door gelinkt naar een andere pagina. Op deze manier kan je misschien al je antwoord vinden zonder te hoeven bellen of te e-mailen. Daarnaast is er nog de mogelijkheid dat jouw vraag tussen de ‘veelgestelde vragen’ staat. Staat je vraag er niet bij? Dan is rechtsonder de pagina het telefoonnummer van de klantenservice te vinden. Deze is te bereiken van maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 21.00 uur. Het is een 0900 nummer, dit kost 1 euro per gesprek. Daarnaast is er een telefoonnummer aangegeven om te bellen vanuit het buitenland. Het postadres van het bedrijf is te vinden zodat er schriftelijk contact opgenomen kan worden. En dan is er natuurlijk nog de mogelijkheid om een e-mail te sturen naar het bedrijf. Dit kan via een contactformulier.

  Deel jouw mening over Canal Digital. Schrijf hieronder wat jou ervaringen zijn met dit bedrijf.

  Heractiveren, opzeggen, storing of blij met het internet? Lees hier onafhankelijke ervaringen van consumenten die u voorgingen op ErvaringenSite!

  Canal Digital
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  7.8
  71% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.8
  Service
  rating
  8.6
  Prijs
  rating
  4.8
  Leveren
  rating
  9.2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Onze beoordeling

  Prijs valt mee | Lekker veel zenders, voor ieder wat wils | Beeldkwaliteit is top hier | Aan de klantenservice zijn ze altijd vriendelijk (niet onbelangrijk! )

  Door: g.Molenaar27-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  goede kwaliteit en veel keus, maar ik kijk toch meer naar de zenders die ik al had

  Tijdje geprobeerd en het werkt goed. Veel leuke nieuwe zenders en ik vind de beeldkwaliteit erg goed.
  Maar eerlijk gezegd gaat het wel een beetje vervelen; in de praktijk kijk ik vooral dezelfde zenders, en die ontving ik al gratis. En dan is het toch te duur, want dan maak ik er weinig gebruik van.
  Dus voor wie veel verschillende zenders wil kijken, raad ik het zeker aan, want de service enzo is erg goed, beeldkwaliteit enzo. Maar ik kijk toch te weinig om er veel profijt van te hebben. Dus ga het weer opzeggen.

  Door: Willem Raads06-11-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  9
  rating

  TV is gewoon gratis

  TV is gewoon gratis of nou ja het zit gewoon in zo'n pakket erbij. Dus dan ga ik echt niet extra betalen voor meer zenders ofzo. Ik kijk al naar een klein deel, dan hoef ik niet nog meer zenders. Heb wel even gekeken wat ze hebben en ja cool hoor maar toch niet nodig.

  Door: Julian Knol06-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Duur maar veel

  Erg prijzig, maar dan krijg je ook wel echt megaveel zenders erbij. En alles werkt goed. Beelkwaliteit is top.

  Door: Van der Kraats05-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Animal Planet

  Zo stom dat Animal Planet ineens eruit was gehaald, dat zat altijd in het basispakket! Dus nu hebben we canal digitaal. Niet alleen voor animal planet hoor, we hebben nu veeel meer tv!

  Door: marieke04-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Moe van reguliere televisie

  Alles is steeds meer hetzelfde, wij vonden op den duur niets meer om naar te kijken, hadden alles al wel gezien. Zo raakten we benieuwd naar die zenders die je wel kunt zien in de gids, maar niet kunt bekijken. En nu kijken we met Canal naar allerlei verschillende soorten MTV en veel sport. Tot we dat ook weer zat worden, maar nu is het leuk!

  Door: Elco de Vries03-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Prima service met EntertainmentHD

  Mijn man wil Sport 1, ik Film 1. Moet zeggen dat ik dertig euro per maand een hele hoop geld vind, maar dan heb je tenminste goed beeld en altijd wat te kijken. Dus ja, als je het hebt, waarom dan niet ervan genieten?

  Door: Katerina03-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Canal Digital

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Canal Digital een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Canal Digital. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 71% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Canal Digital actief?

  Canal Digital is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Alles-in-1-pakket, Telefoon, TV & Film, Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Canal Digital gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.