Connectify Hotspot

Alle reviews

Connectify Hotspot

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

SOHOSTED merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

SOHOSTED

3 reviews

Wat vinden anderen van dit bedrijf? Sohosted.com is een hostingbedrijf, dat ook telecom- en internetdiensten aanbiedt. Het is een mooi en goed...

Neostrada merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

Neostrada

2 reviews

Wat voor soort bedrijf is Neostrada? Heeft u ooit een website laten hosten door dit bedrijf? Zo ja, wat waren uw bevindingen? Wat ook belangrijk is...

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

Stipte

1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

TransIP merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

TransIP

10 reviews

Wat vinden de klanten die aan je voorafgingen van TransIP? Hierover valt meer te lezen in de reviews van andere Belgen die eerder al gebruik maakte...

Connectify Hotspot

WIFI is inmiddels één van de belangrijkste dingen in ons leven, althans, zo lijkt het. Want laten we eerlijk wezen, hoe vervelend is het wanneer u geen WIFI heeft op vakantie, in het vliegtuig, op school of waar dan ook? U voelt zich dan waarschijnlijk, net als vele, onbereikbaar. Soms is het zo dat je op bepaalde locaties WIFI moet kopen, zoals op een vakantie park, waardoor u dus maar met één apparaat gebruik kunt maken van de wifi. Uw hotspot delen kan dan ook niet, want dat werkt alleen met 3-/4G. Maar, er zijn meerdere bedrijven die hier een ideale oplossing voor bieden. Eén van deze bedrijven is Connectify Hotspot. Zij garanderen dat u genoeg heeft aan één WIFI verbinding en daarmee al uw apparaten kunt voorzien van WIFI. 

Maar is dit daadwerkelijk zo en kunt u er op vertrouwen dat dit werkt wanneer u de Connectify Hotspot aanschaft? Op deze pagina vindt u reviews en andere informatie over Connectify Hotspot wat u zal helpen met het maken van een besluit, zodat u achteraf nergens spijt van hoeft te hebben!

Over Connectify Hotspot
Zoals u dus al een soort van heeft kunnen lezen, is Connectify Hotspot een bedrijf die er voor zorgt dat u aan één internet verbinding genoeg heeft om al uw apparaten te voorzienvaninternet. Het doel van Connectify Hotspot is dan ook om de complexenetwerktaken te vereenvoudigen met de door hun gemaakte apps. Deze apps zorgen voor een snellere, betere en bertrouwbare internetverbinding, waar u ook bent. 

Connectify Hotspot is ontstaan door een groep specialisten op het gebied van internet omdat zij een manier wilde om al hun apparaten aan te sluiten op een simpel WIFI netwerk, zonder het dragen van een hardware router. Daarom kwamen ze op Connectify Hotspot, de eersteviruelenetwerkrouter!

Product van Connectify Hotspot​​​​​​​
Connectify Hotspot biedt dus een draadloze, virtuelerouter aan, om zo overal waar u maar bent WIFI te hebben op al uw apparaten. Deze virtuele router is een app die u binnenno-time op uw apparaat heeft staan. U kunt dan al uw soorten internet delen, van WIFI tot 3G tot 4G, allesisdeelbaar en eenvoudig te vinden onder een gezamelijke router naam, die u zelf kunt verzinnen. Wat wel belangrijk is om te weten is dat deze applicatiealleen werkt op Windowsapparaten

Voor andere vragen over Connectify Hotspot kunt u een e-mail sturen naar het e-mailadress support@connectify.me 

Klachten, complimenten en ervaringen met Connectify Hotspot​​​​​​
Heeft u toevallig zelf ooit een aankoop gedaan bij Connectify Hotspot, laat ons dan alles van deze aankoop weten! Hoe makkelijk ging uw aankoop? Ging het installeren van de router eenvoudig? Deed de router het naar uw verwachtingen? En, zou u de router aanraden voor andere? Al deze informatie kan iemand anders erg helpen met het besluiten of hij of zij het product wilt kopen. 

Dus kunt u veilig en vertrouwd een virtuele router kopen bij Connectify Hotspot? Lees alles hierover in de reviews op deze pagina. Neem een kijkje op onze website, voor meer van dit soort pagina's.