Design Revision

Alle reviews

Design Revision

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

T Mobile merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

T Mobile

0 reviews

T mobile is een telecomaanbieder op de Nederlandse markt. T mobile heeft verschillende dochterbedrijven; Tele2 en Ben zijn onderdeel van T mobile N...

Ziggo merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

Ziggo

0 reviews

Snel en betrouwbaar internet is iets dat we allemaal wel graag willen hebben. Vandaag de dag zitten er steeds meer Nederlanders dagelijks online, e...

Mobiel.nl merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

Mobiel.nl

0 reviews

Wil je mobiele abonnementen of smartphones vergelijken en kopen? Mobiel.nl zegt je wegwijs te kunnen maken in het mobiele aanbod, zodat je zelf een...

T Mobile Thuis merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

T Mobile Thuis

0 reviews

T Mobile Thuis is een onderdeel van T Mobile een aanbieder op de Nederlandse markt voor internet en telefonie. T Mobile is eigenaar van de volgende...

Design Revision

Ben je een ontwerpen of ontwikkelaar op het gebied van web development? Heb je nog steeds niemand kunnen benaderen voor de juiste hulp? Dan kun je gerust Design Revision proberen. Of ken je misschien de diensten van het bedrijf al? Wij zouden het erg op prijs stellen als je op onze pagina iets wil schrijven over dit bedrijf.

Over Design Revision
Design Revision is een bedrijf die heel graag ontwerpers en ontwikkelaars helpt om hun projecten op tijd af te ronden en sneller te kunnen verzenden. Het bedrijf richt zich al jaren op het helpen bij het ontwikkelen van de beste projecten waar personen naar op zoek zijn.

Producten en diensten van Design Revision
Ontwerpers en ontwikkelaars kunnen gerust kiezen uit de verschillende pakketten die dit bedrijf  biedt. Een van deze pakketten is de Scherven Pro. Het gaat hier om een premium UI-pakket met 120+ blokken, 350+ componenten, 15 kant en klare lay-out pagina’s en 13 totale categorieën. Dit is perfect voor digitale producten zoals mobiele apps, startups of bureaus. Op de website van het bedrijf kun je gerust een kijkje nemen, omdat je zo binnen enkele minuten geweldige website kunt maken. Bij het maken van projecten kun je jouw project een kickstart geven door een van de 15 kant- en- klare pagina’s te gebruiken. Deze worden geleverd door Shards Pro. Design Revision biedt verschillende Shards Pro zoals: Shards Dashboard Lite React, Shards Dashboard Pro React, Shards React, Shards Dashboard Lite Vue, Shards Dashboard Pro Vue, Shards Vue. Van deze verschillende opties pagina gemaakt van blokken die bij Shards Pro worden geleverd. Zo kun je gemakkelijk verwisselen.

Het bedrijf zorgt ervoor dat het gemakkelijk is voor Shards Pro om binnen enkele minuten een website te bouwen. Het maakt dan niet uit om welke type het gaat. Wil je nu een website maken voor een digitaal product of een startup, of misschien voor een ontwerpbureau. Design Revision biedt meer dan 350+ handgemaakte componenten, waaruit je een goede keuze kunt maken. Je hoeft je in de toekomst geen zorgen meer te maken over ontwerpdetails. Het bedrijf heeft ervoor gezorgd dat dit alles wordt geregeld. Met de Shards Pro ben je verzekerd van een consistent ontwerpsysteem.

Complimenten, klachten en tips voor Design Revision
Heb je complimenten, klachten of tips voor dit bedrijf? Dan is het handig dit te delen op onze website. Wij zouden het heel erg waarderen als je informatie met ons deelt van jouw ervaring die je eerder heb opgelopen bij het gebruik maken van de diensten van dit bedrijf. Daarom staat ErvaringenSite open voor jouw review en beoordeling. Op zo een manier zul je vele andere helpen om een goede beslissing te nemen. Heb je hiernaast ook klachten dan kun je telefonisch of per emailcontact opnemen met het bedrijf. Ben je toch niet tevreden met de klantenservice? Dan kun je gerust ook op onze website ErvaringenSite de ervaringen van anderen lezen. Zij hebben zeker voor jou gebruik gemaakt van de diensten die Design Revision biedt aan klanten. Haast je daarom om contact op te nemen.