ErvaringenSite

  Ervaringen Disney+

  Disney+, of voluit Disney Plus, u heeft er vast van gehoord maar wat is het nou eigenlijk? is een OTT-streamingdienst die beheerd word door Disney Streaming Services (wat voorheen BAMTech was), een technologische dochteronderneming van The Walt Disney Company. De streamingdienst biedt film- en televisiecontent aan uitsluitend van Walt Disney Studio Entertainment. Hieronder valt bijvoorbeeld ook het populaire Marvel, de Star Wars franchise Lucasfilm en Pixar maar ook de hernieuwde Disney live actie films. Op deze pagina kunt u de ervaringen achterhalen die andere mensen met Disney+ hebben, dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Ook kunt u op ErvaringenSite op andere soortelijke bedrijven zoeken.

  Over Disney+

  In augustus 2016 verwierf Disney een minderheidsaandeel (ongeveer 33 procent) in het technologiebedrijf BAMTech dat werd ingeschakeld om een nieuwe OTT-streaminsdienst te ontwikkelen. In augustus 2017 werd Disney hoofdaandeelhouder (ongeveer 75 procent) van BAMTech. Toen werden ook de plannen aangekondigd voor een streamingsdienst met uitsluitend content van de Walt Disney Studios. De dienst werd officieel aangekondigd in 2019 en betekende dan ook het einde van de samenwerking tussen Disney en de bekende streamingsdienst Netflix. In de daaropvolgende maanden verdwenen de Disney en Marvel films dan ook uit het aanbod van Netflix totdat er geen enkele film van Disney en Marvel meer op Netflix stond. In maart 2019 werd bekend gemaakt dat Nederland als eerste testgebied gebruikt zou worden en dus ook het eerste land werd dat over de streaminsgdienst zou gaan beschikken. In september 2019 startte deze testperiode in Nederland, waar het vanaf het begin vrij succesvol bleek te zijn. Hierna werd in het daaropvolgende jaar de streamingsdienst ook beschikbaar in andere landen in Europa en de Verenigde Staten. Op vijftien september 2020 werd Disney+ in België gelanceerd.

  Webinar on Application of Analytics in Telecom Sector - Amit Kumar, Positive Integers

  Producten en Diensten

  Disney+ biedt een breed assortiment aan film- en televisiecontent van Walt Disney Studio Entertainment aan wat bestaat uit zowel oude als nieuwe films en series. Nieuwe films en/of series verschijnen na hun uitkomst gemiddeld na ongeveer zeven maanden op de streamingsdienst. Het assortiment bestaat onder meer uit content van diverse dochterondernemingen zoals Pixar, Marvel en Lucasfilm (de Star Wars-franchise). Door de overname van 21st Century Fox beschikt de streamingsdienst ook over series zoals bijvoorbeeld The Simpsons.

  Op tien december 2020, tijdens de Investor Day, kondigde The Walt Disney Company aan dat op 23 februari 2021 Disney+ zal worden uitgebreid met vele programma's van hun studio onder de naam "Star". Star zal in tegenstelling tot de familievriendelijke content van Disney+ vooral veel series en films bevatten voor zestien jaar en ouder of hoger. Disney+ kost op dit moment €6,99 per maand of €69,99 op jaarbasis. De verwachting is dat Star onder ongeveer dezelfde prijs zal opereren.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Disney+

  ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening over Disney+ op ErvaringenSite te delen door middel van een review zodat anderen ook weten waar zij aan toe zijn als zij kiezen voor Disney+. Ook kunt u op ErvaringenSite ontdekken wat andere mensen van de streamingsdienst Disney+ vinden. Lees hier dan ook de aanbevelingen, klachten en tips van anderen over Disney+.

  Disney+
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Disney+

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Disney+ een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Disney+. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Disney+ actief?

  Disney+ is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) TV & Film

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Disney+ gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.