ErvaringenSite

  Ervaringen Drimsim

  Heb jij een passie voor reizen en reis je veel? En vind jij het ook altijd maar lastig om goed internet te vinden in het buitenland of een nieuw, lokaal simkaartje te kopen? Dan zou Drimsim wel eens een ideale partij voor jou kunnen zijn! Drimsim verkoopt op haar webshop namelijk de Drimsimkaart. Dit is een simkaart die ideaal is om de wereld mee rond te reizen. Met deze simkaart profiteer je namelijk van betaalbaar internet in meer dan 190 landen, zonder dat je extra maandelijkse kosten hebt. Maar hoe weet je nou of dit bedrijf betrouwbaar is? Of de Drimsim ook daadwerkelijk werkt in alle landen? En wat je van de klantenservice van het bedrijf kunt verwachten? Op ErvaringenSite hebben wij alle reviews en beoordelingen van voorgaande klanten van Drimsim voor jou op een rijtje gezet, zodat jij een eerste indruk van het bedrijf kunt opdoen. Zo kun je uiteindelijk gemakkelijker beslissen of je ook een Drimsimkaartje wilt aanschaffen of toch nog even verder kijkt. Heb jij zelf wel eens een product of service van Drimsim gekocht? Vergeet dan niet om jouw mening over het bedrijf en de producten op deze pagina achter te laten.

  Over Drimsim

  Drimsim is een online aanbieder van producten en services die handig zijn voor mensen die in het buitenland veilig gebruik willen maken van betaalbaar internet. Zo heb je met Drimsim internet in Europa, Australië en Oceanië, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië, Afrika en Antartica. Het bedrijf werkt samen met diverse partners om het product over de hele wereld te promoten. Denk aan bloggers, Drimsim gebruikers, bedrijven en webmasters.

  Op de website van Drimsim vind je een blog met artikelen over het buitenland, internet in het buitenland en nieuws en tips voor reizigers. Wil jij graag door het bedrijf op de hoogte worden gehouden van updates? Dan kun je je op de website inschrijven voor de online nieuwsbrief. Vergeet ook niet om het bedrijf op de social media kanalen Facebook, Twitter en Instagram te volgen. Heb jij een vraag voor het bedrijf? Bezoek dan de veelgestelde vragen pagina op de website van Drimsim of neem contact op met de klantenservice van het bedrijf door een e-mail te sturen naar help@drimsim.com of te bellen naar +7 499 495 46 24.

  Bouygues Telecom presents Kittens Telecom (English Version)

  Producten en diensten van Drimsim

  Op de webshop van Drimsim vind je diverse producten en diensten. Het eerste product is de Drimsimkaart. Deze simkaart werkt meteen zodra je hem in je telefoon stopt. De simkaart kost €10 en maakt het mogelijk om gemakkelijk van land naar land te reizen. De internet tarieven verschuiven namelijk vanzelf. Je krijgt er ook een app bij waarop je kunt zien hoeveel data je hebt verbruikt en waarop je je simkaart kunt opwaarderen. Met de Drimsimkaart betaal je altijd de lokale kosten voor internet. Dit houdt in dat je met deze simkaart nooit meer betaalt dan wanneer je gebruik maakt van de lokale providers. Je kunt kiezen uit een fysieke nano, micro of mini simkaart of een eSIM. De eSIM is een virtuele simkaart die werkt bij de nieuwste iPhone en Android apparaten.

  Naast de Drimsimkaart kun je bij Drimsim ook terecht voor het huren van een Drimphone of de VPN service van Drimsim genaamd DrimVPN.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Drimsim

  Maak jij zelf gebruik van één van de producten en/of services van Drimsim? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met deze producten en het bedrijf. Ben jij tevreden met jouw Drimsim? Werkt het goed en wat is jouw ervaring met de klantenservice van Drimsim? Laat jouw review over Drimsim achter op deze pagina en help daarmee andere reizigers met het vinden van een goede internet service.

  Drimsim
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Drimsim

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Drimsim een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Drimsim. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Drimsim actief?

  Drimsim is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon, Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Drimsim gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.