ErvaringenSite

  Ervaringen F-MOBILE

  Op zoek naar een nieuwe telefoon of wil je een goedkoper refurbished model? Kijk eens bij F-mobile. Wat klanten vinden van de producten, de levering en de service van F-mobile lees je hier op ErvaringenSite! Heb je ervaring met F-mobile en wil je laten weten hoe alles verliep? Laat zelf een reactie achter en help potentiële klanten.

  Over F-mobile

  F-mobile is een mobiele-telefoonwinkel die gevestigd is in Genk, België. Bij F-mobile kan je smartphones, computers en laptops kopen. Vaak bieden ze ook refurbished toestellen aan, dit zijn tweedehands toestellen die gerepareerd en getest worden, als een onderdeel tijdens het testen niet meer werkt wordt die gerepareerd of vervangen. Refurbished toestellen zijn te verkrijgen aan een lagere prijs dan de nieuwe toestellen. F-mobile doet ook reparaties van verschillende toestellen. F-mobile kan ook altijd je toestel overnemen, dan kan je kiezen om meteen uitbetaald te worden of een korting te krijgen op een nieuwe aankoop bij F-mobile. In hun assortiment zitten toestellen van Apple, Samsung, Huawei, HP, Lenovo, Toshiba, Acer, Sony, Dell, ...


  Refurbished, uitgelegd door NOS

  Wat mag je verwachten van F-mobile?

  Bij F-mobile kan je terecht voor de aankoop van een nieuwe smartphone, computer of laptop maar ook voor een refurbished model. F-mobile kan ook je toestel repareren. Als je een bestelling plaatst voor 18u heb je die de volgende dag in huis, je kan er ook voor kiezen om het toestel af te halen in de winkel. De bestelling wordt altijdgratis geleverdwaar je maar wil.

  Klachten of vragen voor F-mobile


  Heb je vragen of een klacht over F-mobile? Ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie om ze te bereiken. Je kan ze opbellen of bereiken via een online invulformulier. Je kan natuurlijk ook altijd terecht in de winkel tijdens de openingsuren. Op de site vind je ook heel wat informatie en veelgestelde vragen, misschien wordt jouw vraag hier beantwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met F-mobile? Heb je net je nieuw toestel binnen gekregen of heb je ervaring met hun reparatiedienst? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van F-mobile.

  Schrijf een review op ErvaringenSite!

  Van plan om een toestel aan te kopen bij F-mobile? lees dan enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  F-MOBILE
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  NOOIT MEER bij f-mobile !!!

  Afschuwelijke na-verkoop service !!!
  Koop daar nooit een gsm, het enige dat je zeker weet, is dat je nooit recht zal hebben op de garantie.
  De paar Euro’s die je minder betaalt bij de aankoop wegen niet op met wat je kwijt bent als er iets aan jouw gsm scheelt. Toevallig zal jouw gsm water-, druk- of valschade gehad hebben zelf al was dat nooit het geval om geen garantie te moeten geven. NOOIT MEER F-Mobile !

  Door: Pascal03-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over F-MOBILE

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is F-MOBILE een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over F-MOBILE. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is F-MOBILE actief?

  F-MOBILE is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica, Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van F-MOBILE gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.