ErvaringenSite

  Ervaringen goudengids.be

  Weten of adverteren via de Goudengids.be verstandig is? U kunt alle reviews lezen van klanten die hun bedrijf plaatsen in de Goudengids.be en van Goudengids.be bezoekers die op zoek zijn naar bedrijfsinformatie. Indien u wilt dat uw bedrijf goed zichtbaar is voor anderen dan kunt u kiezen om te adverteren op verschillende websites. Adverteren kost altijd geld dus het is belangrijk om te weten wat het desbetreffende bedrijf voor u kan betekenen. Het moet een toevoeging zijn voor uw bedrijf, geen extra kostenpost. Door alle reviews te lezen die over de Goudengids.be zijn geschreven, krijgt u meer achtergrondinformatie over de Goudengids.be.

  Over Goudengids.be

  De Goudengids.be is een onderdeel van FCR Media. Dit bedrijf biedt slimme marketingoplossingen aan voor bedrijven. Het bedrijf kiest voor eenvoud, dit ziet u terug in hun communicatie, maar ook in het feit dat ze zich focussen op bestaande klanten en niet zozeer in het werven van nieuwe klanten. Alle medewerkers van FCR Media zijn goed getraind en hebben skills op het gebied van markting. Het doel is om traffic te verhogen zodat bedrijven een hogere plaats in Google krijgen en in de Goudengids.be. De Goudengids.be helpt bezoekers van de website op een eenvoudige manier bedrijven vinden en ondernemers kunnen hun bedrijf beter zichtbaarder maken door te adverteren in de Goudengids.be.


  Meer klanten nodig? Goudengids.be kan een oplossing zijn

  Diensten

  Als bezoeker van de Goudengids.be vindt u hier alle informatie die u nodig heeft om contact te kunnen leggen met een bedrijf in uw buurt. U kunt zoeken op categorie of op bedrijfsnaam. Dit is handig wanneer u snel een monteur of dierenkliniek nodig heeft. Met de eenvoudige zoekmodule krijgt u een overzicht van alle bedrijven bij u in de buurt. Het is niet nodig om eindeloos op internet te kijken. Bij de Goudengids.be heeft u alle bedrijven die u zoekt binnen handbereik. Op uw mobiel kunt u de Goudengids.be app downloaden voor nog meer gebruikersgemak.

  De Goudengids.be is een goede manier om uw bedrijf meer bekendheid te geven. De website heeft maandelijks 8,5 miljoen bezoekers die op zoek zijn naar een bedrijf in de buurt. Goudengids.be geeft aan dat van alle bezoekers ongeveer 58 procent daadwerkelijk een transactie verricht door middel van de Goudengids.be. Dit betekent voor u als ondernemer meer klandizie. U kunt uw bedrijf vermelden in verschillende rubrieken. Tevens is het mogelijk om uw bedrijf voor meerdere gemeentes aan te melden. Zoekers kunnen u dan beter vinden omdat zij ook op regio kunnen zoeken.

  Een advertentie plaatsen in de Goudengids.be levert u meer bezoekers op en dus ook meer potentiele klanten. Bezoekers kunnen via de Goudengids.be app eenvoudig op zoek gaan naar een bedrijf bij hen in de buurt. Uw bedrijf wordt dan ook getoond in de zoekresultaten. Via de website kunt u een gratis offerte opvragen en de mogelijkheden rondom adverteren ontdekken. Adverteert u met uw bedrijf in de Goudengids.be? Met uw beoordeling kunt u anderen informeren.

  Klachten

  Mocht u een klacht hebben dan is het belangrijk om deze zo snel mogelijk in te dienen bij de klantenservice. Op deze manier kan uw klacht snel verholpen worden. De klantendienst van de Goudengids.be is telefonisch bereikbaar op werkdagen. Op de website kunt u een overzicht vinden van veelgestelde vragen. Uw klacht kan bijvoorbeeld gaan over een factuur die u heeft ontvangen. Voordat u daadwerkelijk een klacht indient, kunt u deze veelgestelde vragen raadplegen. Wellicht staat hier een oplossing voor uw probleem tussen. Heeft u onlangs een klacht ingediend bij de Goudengids.be? U kunt uw ervaring delen met anderen door een review te schrijven.

  Lees hier de beoordelingen van klanten van goudengids.be. Heeft het zin om te adverteren? Kregen klanten meer aandacht en inkomsten of kost het alleen maar geld?

  goudengids.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Pure oplichterij!!!

  Ik werd tijdens het werken opgebeld voor verkoop van adverteren in de 'Gouden Gids'. Aangezien ik aan het werken was heb ik gevraagd me alles op mail te zetten en dat ik wel interesse zou hebben met UITDRUKKELIJKE vermelding van ZODRA mijn website af was. Ik heb hen nooit gecontacteerd of gebeld met de melding dat ik met hen in zee wou gaan. Na een paar maanden begon ik facturen te krijgen van een aanzienlijk maandelijks bedrag!!!
  In het begin niet echt naar gekeken aangezien ik dacht dat dit om een fout ging. Wat bleek dat 'Gouden Gids' dit aanzag (! Moet u maar gewoon voorstellen dat er verkoopscontract kan worden opgemaakt op basis van een veronderstelling!!) als een goedkeuring van contract.
  Ik moet nu door de 3000€ betalen en is zelfs al voor de rechtbank gekomen. Kan nu nog in beroep gaan maar dan kost me dit zeker het dubbele.
  Schandalig dat ik zoveel geld moet betalen voor een contract dat ik nooit getekend of bevestigd heb!!
  Dit is ronduit niet te tolereren en is pure geldklopperij op fraudeleuze wijze!
  Wederom sta je maar als gewone werkmens met je rug tegen de muur en kan je niet op tegen grote bedrijven.

  Door: Helena 12-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over goudengids.be

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is goudengids.be een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over goudengids.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is goudengids.be actief?

  goudengids.be is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen, Werk en B2B, Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van goudengids.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.