ErvaringenSite

  Ervaringen GSMLoket

  Kies ervoor om dit te lezen om alles te weten wat je moet weten over dit bedrijf. Natuurlijk houdt GSMLoket zich met telecom en met mobiele telefonie bezig. Het is niet vreemd, wat er allemaal mogelijk is vandaag de dag met de verschillende nieuwe technieken in de wereld. Misschien heb jij al een goede of slechte ervaring met GSMLoket? Dan zien we graag jouw beoordeling en review van hun terug op onze website. Het is goed om op die manier andere mensen te kunnen helpen en te laten zien wat je van ze vindt.

  Over GSMLoket

  Het bedrijf achter GSMLoket is Ecowave bv. Het is een van de pioniers in de markt. Het is net alleen een van de eerste bedrijven geweest, maar ook is het een milieubewust bedrijf. Ze denken steeds na over milieubewuste en ook innovatieve oplossingen en services om ervoor te zorgen, dat bijvoorbeeld de afvalstromen verminderen.

  Het is mogelijk voor consumenten om hun mobiele toestel te verkopen aan GSMLoket. Deze service wordt ook aangeboden aan winkels en aan webshops. Het is hierdoor mogelijk om de oude smartphone in te leveren en te laten repareren. Het is mooi en goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is vandaag de dag.


  Er zijn volop operators en fabrikanten plus grote bedrijven welke tot de klanten van Ecowave bv horen. Ook zijn er volop projecten waar GSMLoket bij betrokken is om de mobiele telefoons in te zamelen voor een goed doel. Ecowave bv is een bedrijf wat erkend is door het Belgische ministerie van VROW met een registratie nummer. Ook in België zijn ze geregistreerd.

  GSMLoket is een betrouwbare partner welke er samen met u voor zorgt dat er miljoenen telefoons ingezameld worden. Ze worden nu niet als afval weggegooid, maar krijgen een betere bestemming. Ook de eigenaar krijgt hier nog een mooi bedrag voor het oude toestel.

  Diensten van GSMLoket
  GSMLoket zorgt ervoor dat u uw oude telefoontoestel kunt inleveren en er ook nog geld voor krijgt. Het is goed om te weten hoe gemakkelijk het is om het oude mobiele toestel in te leveren en om er geld voor te krijgen. Ook om een goede bijdrage te leveren aan het milieu.

  Wees eens sociaal en zet die telefoon uit als je met iemand praat! BTS geeft wijze raad!

  Klachten, tips en complimenten over GSMLoket

  Ben je ontevreden over het GSMLoket? Dan is het belangrijk, dat je een klacht indient over ze. Het is belangrijk om te laten merken dat er ergens iets niet goed is gegaan. Het is gemakkelijk om een klacht in te dienen. Iedere klacht kun je via de telefoon, per post en ook per mail indienen. GSMLoket zal vervolgens de klacht in behandeling nemen en verder afwikkelen.

  Heb jij ervaring met GSMLoket?

  Pak je kans! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te laten weten wat ook jij vindt van deze organisatie. Op ErvaringenSite verzamelen we de meningen van mensen over bedrijven. Ook jouw mening telt.

  Lees hier ervaringen van echte klanten met GSMLoket. Hier kun je je mobiel verkopen met gratis verzending, maar moet je dat wel doen? Wat is jouw smartphone nog waard?

  GSMLoket
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  7

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Telefoon verkocht aan GSMLoket

  Mijn abonnement was verlopen, maar mijn toestel werkte nog prima. Toch wilde ik een nieuwe smartphone, dus besloten om hem te verkopen. Ik stuitte toevallig op GSMLoket en kreeg een goede prijs voor mijn telefoon geboden. Kon hem gratis opsturen en had binnen 24 uur het geld al op m'n rekening staan. Ik zou het andere zeer aanraden.

  Door: Robert Haak31-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  toch weer geld

  mijn oude telefoon leverde minder op dan ik had gehoopt maar het is toch weer geld anders ligt deze toch maar in een kastje weg te rotten

  Door: Anandi 16-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Schrijf zelf een review over GSMLoket

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is GSMLoket een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over GSMLoket. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is GSMLoket actief?

  GSMLoket is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon, Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van GSMLoket gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.