GSMLoket

Alle reviews

GSMLoket

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

R
Robert Haak
Mijn abonnement was verlopen, maar mijn toestel werkte nog prima. Toch wilde ik een nieuwe smartphone, dus besloten om hem te verkopen. Ik stuitte toevallig op GSMLoket en kreeg een goede prijs voo...Lees verder
A
Anandi
mijn oude telefoon leverde minder op dan ik had gehoopt maar het is toch weer geld anders ligt deze toch maar in een kastje weg te rottenLees verder

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Telefoon verkocht aan GSMLoket

  Mijn abonnement was verlopen, maar mijn toestel werkte nog prima. Toch wilde ik een nieuwe smartphone, dus besloten om hem te verkopen. Ik stuitte toevallig op GSMLoket en kreeg een goede prijs voor mijn telefoon geboden. Kon hem gratis opsturen en had binnen 24 uur het geld al op m'n rekening staan. Ik zou het andere zeer aanraden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  toch weer geld

  mijn oude telefoon leverde minder op dan ik had gehoopt maar het is toch weer geld anders ligt deze toch maar in een kastje weg te rotten


Anderen bekeken ook

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

Stipte

1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

UnitedConsumers merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten

UnitedConsumers

10 reviews

Waarom zou ik veel producten via United Consumers afnemen? Zoals u wellicht gemerkt heeft worden producten goedkoper als je ze in grote aantallen a...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Geeektech.com

5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Expert merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Telefoon producten

Expert

5 reviews

Expert: Ervaringen Koop je nieuwe elektronica, dan doe je dat natuurlijk graag bij een betrouwbare partij, het liefst bij eentje die ook nog goede...

GSMLoket

Kies ervoor om dit te lezen om alles te weten wat je moet weten over dit bedrijf. Natuurlijk houdt GSMLoket zich met telecom en met mobiele telefonie bezig. Het is niet vreemd, wat er allemaal mogelijk is vandaag de dag met de verschillende nieuwe technieken in de wereld. Misschien heb jij al een goede of slechte ervaring met GSMLoket? Dan zien we graag jouw beoordeling en review van hun terug op onze website. Het is goed om op die manier andere mensen te kunnen helpen en te laten zien wat je van ze vindt. 

Over GSMLoket
Het bedrijf achter GSMLoket is Ecowave bv. Het is een van de pioniers in de markt. Het is net alleen een van de eerste bedrijven geweest, maar ook is het een milieubewust bedrijf. Ze denken steeds na over milieubewuste en ook innovatieve oplossingen en services om ervoor te zorgen, dat bijvoorbeeld de afvalstromen verminderen. 

Het is mogelijk voor consumenten om hun mobiele toestel te verkopen aan GSMLoket. Deze service wordt ook aangeboden aan winkels en aan webshops. Het is hierdoor mogelijk om de oude smartphone in te leveren en te laten repareren. Het is mooi en goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is vandaag de dag. 


Er zijn volop operators en fabrikanten plus grote bedrijven welke tot de klanten van Ecowave bv horen. Ook zijn er volop projecten waar GSMLoket bij betrokken is om de mobiele telefoons in te zamelen voor een goed doel. Ecowave bv is een bedrijf wat erkend is door het Belgische ministerie van VROW met een registratie nummer. Ook in België zijn ze geregistreerd. 

GSMLoket is een betrouwbare partner welke er samen met u voor zorgt dat er miljoenen telefoons ingezameld worden. Ze worden nu niet als afval weggegooid, maar krijgen een betere bestemming. Ook de eigenaar krijgt hier nog een mooi bedrag voor het oude toestel. 

Diensten van GSMLoket
GSMLoket zorgt ervoor dat u uw oude telefoontoestel kunt inleveren en er ook nog geld voor krijgt. Het is goed om te weten hoe gemakkelijk het is om het oude mobiele toestel in te leveren en om er geld voor te krijgen. Ook om een goede bijdrage te leveren aan het milieu. 

Klachten, tips en complimenten over GSMLoket
Ben je ontevreden over het GSMLoket? Dan is het belangrijk, dat je een klacht indient over ze. Het is belangrijk om te laten merken dat er ergens iets niet goed is gegaan. Het is gemakkelijk om een klacht in te dienen. Iedere klacht kun je via de telefoon, per post en ook per mail indienen. GSMLoket zal vervolgens de klacht in behandeling nemen en verder afwikkelen. 

Heb jij ervaring met GSMLoket?
Pak je kans! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te laten weten wat ook jij vindt van deze organisatie. Op ErvaringenSite verzamelen we de meningen van mensen over bedrijven. Ook jouw mening telt.

Lees hier ervaringen van echte klanten met GSMLoket. Hier kun je je mobiel verkopen met gratis verzending, maar moet je dat wel doen? Wat is jouw smartphone nog waard?