HideMyAss

Alle reviews

HideMyAss

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

SOHOSTED merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

SOHOSTED

3 reviews

Wat vinden anderen van dit bedrijf? Sohosted.com is een hostingbedrijf, dat ook telecom- en internetdiensten aanbiedt. Het is een mooi en goed...

Neostrada merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

Neostrada

2 reviews

Wat voor soort bedrijf is Neostrada? Heeft u ooit een website laten hosten door dit bedrijf? Zo ja, wat waren uw bevindingen? Wat ook belangrijk is...

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

Stipte

1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

TransIP merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

TransIP

10 reviews

Wat vinden de klanten die aan je voorafgingen van TransIP? Hierover valt meer te lezen in de reviews van andere Belgen die eerder al gebruik maakte...

HideMyAss

Als je graag buitenlandse series wil kijken heb je daar soms geen toegang toe omdat je niet in het land zelf aanwezig bent. Een VPN-adres kan ervoor zorgen dat het internet denkt dat je ergens anders bent, waardoor je de film of serie wel kan gebruiken. Bij Hide My Ass of HMA, zoals ze zelf zeggen kun je gebruikmaken van wereldwijde VPN-adressen. Als jij op dit moment een abonnement hebt op deze service willen we graag weten wat jouw ervaring is en of je tevreden bent over de service. Jouw ervaring helpt anderen om de juiste keuze te maken. 

Er zijn heel wat online services, het is dan ook niet makkelijk om te bepalen welke service wel en niet betrouwbaar is. Door jouw ervaring met anderen te delen kunnen anderen zich een beter beeld vormen van het bedrijf en de service. Jij bent in staat om twijfel weg te nemen en vragen te beantwoorden die anders onbeantwoord blijven. 

Over Hide My Ass
Hide My Ass of HMA is een wereldwijde organisatie die zich richt op het aanbieden van VPN-verbindingen aan particulieren en bedrijven. Dit bedrijf bestaat al meer dan 15 jaar en sindsdien hebben ze het voor elkaar gekregen om op meer dan 290 locaties en met behulp van 1100 servers VPN-verbindingen te leveren. 

HMA begrijpt dat een bepaalde service misschien toch niet altijd aan de eisen voldoet. Dit kan zijn omdat een klant bijvoorbeeld niet tevreden is over de VPN-service. Je kunt als klant dan alsnog binnen 30 dagen annuleren.

Hide My Ass heeft een ezel als logo, maar waarom? Omdat ‘Ass’ in het Nederlands ‘kont’ betekent en een ezel net als een kont iets is wat je liever verbergt vonden ze dit dier passen bij HMA. De ezel heet overigens Jack, naar de oprichter Jack Cator die op dat moment pas 16 jaar oud was. Je vindt ‘Jack de Eze’ in e-mails, social media, advertenties en de website van HMA. 

Producten en diensten van Hide My Ass
Bij Hide My Ass kun je een abonnement nemen op de VPN-service van het bedrijf. Deze VPN-service zorgt ervoor dat het internet en jouw eventuele klanten denken dat je op een andere locatie op het internet zit dan waar je eigenlijk zit. Dit is handig omdat je dit soms nodig hebt om bepaalde websites of media te bekijken.

Volgens HMS hebben ze een bliksemsnelle verbinding met split tunneling en een Kill switch. De servers helpen je om online afspelen mogelijk te maken, en om P2P-verbindingen tot stand te brengen. Over het algemeen heeft de service een verbindingssnelheid van 20GBPS waar je met vijf apparaten tegelijkertijd gebruik van kunt maken.

Ervaringen, klachten en tips over Hide My Ass
Vertel ons wat je vindt van deze organisatie en de service die ze bieden. Die informatie is voor anderen namelijk heel waardevol om te bepalen of deze service geschikt is voor hen. Er zijn namelijk heel wat opties als het gaat om VPN-verbindingen en jij kunt ervoor zorgen dat anderen weten of dit de beste service is. Laat je review achter en help een ander.