ErvaringenSite

  Ervaringen HideMyAss

  Als je graag buitenlandse series wil kijken heb je daar soms geen toegang toe omdat je niet in het land zelf aanwezig bent. Een VPN-adres kan ervoor zorgen dat het internet denkt dat je ergens anders bent, waardoor je de film of serie wel kan gebruiken. Bij Hide My Ass of HMA, zoals ze zelf zeggen kun je gebruikmaken van wereldwijde VPN-adressen. Als jij op dit moment een abonnement hebt op deze service willen we graag weten wat jouw ervaring is en of je tevreden bent over de service. Jouw ervaring helpt anderen om de juiste keuze te maken.

  Er zijn heel wat online services, het is dan ook niet makkelijk om te bepalen welke service wel en niet betrouwbaar is. Door jouw ervaring met anderen te delen kunnen anderen zich een beter beeld vormen van het bedrijf en de service. Jij bent in staat om twijfel weg te nemen en vragen te beantwoorden die anders onbeantwoord blijven.

  Over Hide My Ass
  Hide My Ass of HMA is een wereldwijde organisatie die zich richt op het aanbieden van VPN-verbindingen aan particulieren en bedrijven. Dit bedrijf bestaat al meer dan 15 jaar en sindsdien hebben ze het voor elkaar gekregen om op meer dan 290 locaties en met behulp van 1100 servers VPN-verbindingen te leveren.

  HMA begrijpt dat een bepaalde service misschien toch niet altijd aan de eisen voldoet. Dit kan zijn omdat een klant bijvoorbeeld niet tevreden is over de VPN-service. Je kunt als klant dan alsnog binnen 30 dagen annuleren.

  Hide My Ass heeft een ezel als logo, maar waarom? Omdat ‘Ass’ in het Nederlands ‘kont’ betekent en een ezel net als een kont iets is wat je liever verbergt vonden ze dit dier passen bij HMA. De ezel heet overigens Jack, naar de oprichter Jack Cator die op dat moment pas 16 jaar oud was. Je vindt ‘Jack de Eze’ in e-mails, social media, advertenties en de website van HMA.

  Producten en diensten van Hide My Ass
  Bij Hide My Ass kun je een abonnement nemen op de VPN-service van het bedrijf. Deze VPN-service zorgt ervoor dat het internet en jouw eventuele klanten denken dat je op een andere locatie op het internet zit dan waar je eigenlijk zit. Dit is handig omdat je dit soms nodig hebt om bepaalde websites of media te bekijken.

  Volgens HMS hebben ze een bliksemsnelle verbinding met split tunneling en een Kill switch. De servers helpen je om online afspelen mogelijk te maken, en om P2P-verbindingen tot stand te brengen. Over het algemeen heeft de service een verbindingssnelheid van 20GBPS waar je met vijf apparaten tegelijkertijd gebruik van kunt maken.

  Ervaringen, klachten en tips over Hide My Ass
  Vertel ons wat je vindt van deze organisatie en de service die ze bieden. Die informatie is voor anderen namelijk heel waardevol om te bepalen of deze service geschikt is voor hen. Er zijn namelijk heel wat opties als het gaat om VPN-verbindingen en jij kunt ervoor zorgen dat anderen weten of dit de beste service is. Laat je review achter en help een ander.

  24 Oras: Operasyon ng third telco player na DITO Telecom, magsisimula na sa March 2021

  HideMyAss
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over HideMyAss

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is HideMyAss een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over HideMyAss. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is HideMyAss actief?

  HideMyAss is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van HideMyAss gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.