ErvaringenSite

  Ervaringen HTC

  Wanneer je ooit op zoek bent gegaan naar een nieuwe smartphone, dan kan het bijna niet anders dan dat je ook er een of meerderen van het bedrijf HTC voorbij hebt zien komen. Misschien heb je er in het verleden zelfs een van hen aangeschaft. Ben je benieuwd bent naar meningen van anderen over HTC en bijvoorbeeld hun smartphones of wil je juist graag jouw ervaringen hierover delen dan ben je hier aan het goede adres.

  Over HTC
  Het Taiwanese bedrijf HTC is opgericht in 1997 en is van oorsprong een producent van laptops. Vanuit deze hoek is het bedrijf doorgegroeid richting het produceren van smartphones. HTC heeft twee pijlers die zij belangrijk vinden met betrekking tot hun smartphones, deze zijn Ontwerp en Ervaring. Met een hevige concurrentie op de mobiele telefoniemarkt probeert HTC door innovatie klanten aan hen te binden en blijven binden. De eerste modellen van HTC draaiden op het besturingssysteem van Windows echter in 2008 was het de HTC Dream die als eerste mobiele telefoon de markt op kwam met het besturingssysteem Android. Daarop volgende meerdere modellen en zelfs hele series mobiele telefoons die iedere keer weer door ontwikkelden op vorige versies. Tot hun laatst nieuwe vlaggenschip de Exodus, een cryptophone die gebruik maakt van blockchain en cryptocurrency technologieën. Sinds 2015 is het bedrijf zich diverser gaan oriënteren en werd onder anderen veel geld geïnvesteerd in virtual reality.

  Producten van HTC
  De producten van HTC zijn grofweg in te delen in 4 groepen; Smartphones, Routers, Accessoires en Virtual reality. De smartphones nemen het grootste aandeel voor hun rekening binnen het bedrijf. De drie bekendste series zijn; de HTC One, HTC Desire en de HTC U. Bij elke serie smartphone van HTC draait het om het design- en de gebruikservaring van de eindgebruiker.

  Naast smartphones levert HTC ook netwerkoplossingen, in de vorm van de HTC 5G Hub. Een universele router voor een 5G netwerk waaraan tot 20 apparaten gekoppeld kunnen worden. Batterij duur, kwaliteit van het streaming en snelheid van het netwerk zijn de verkoopargumenten. Zoals veel bedrijven die smartphones produceren heeft HTC ook een complete selectie van accessoires, zoals draadloze oordoppen, kabels, opladers en USB adapters.

  De vierde en laatste product groep kwam tot leven in 2015 en werd onder de naam Vive in de markt gezet. Vive richt zich op Virtual reality en is een samenwerking met video gaming bedrijf Valve. Als het gaat om Virtual reality biedt HTC erg veel mogelijkheden, zo wordt bijvoorbeeld ook voor het bedrijfsleven oplossing geboden met betrekking tot virtuele vergaderingen en presentaties.

  Toekomstige uitdagingen HTC

  Door de jaren heen heeft HTC veel up en downs gekend binnen het bedrijf. Bij veel belangrijke ontwikkelingen op het gebied van geluid, camera, beeldscherm en casing stonden ze voor aan. Echter de grote namen binnen de smartphone industrie, zoals Samsung en Iphone hebben de laatste jaren veel marktaandeel afgenomen. De meest creatieve en innovatieve spelers zullen deze strijd uiteindelijk winnen en de grote vraag is of HTC mee kan blijven doen. Is HTC opgewassen tegen de toekomstige uitdagingen. Is HTC innovatief genoeg en hoe ervaar jij als klant HTC, vragen die we graag door jou beantwoord willen zien.

  Séquence 0 : Introduction aux systèmes de télécommunication

  Uw mening over HTC

  Heeft u ooit een telefoon of ander product van HTC gekocht dan horen wij graag uw bevindingen. Zowel als deze positief dan wel negatief waren. Niet alleen zijn benieuwd naar uw mening, maar als ervaringensite vinden wij het erg belangrijk dat wij deze ook kunnen delen met de rest van de wereld. Laat dus gerust een review, mening, tip of een ander opmerking achter!

  HTC
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over HTC

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is HTC een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over HTC. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is HTC actief?

  HTC is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van HTC gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.