HTC

Alle reviews

HTC

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Stipte
1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

GSMLoket merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
GSMLoket
2 reviews

Kies ervoor om dit te lezen om alles te weten wat je moet weten over dit bedrijf. Natuurlijk houdt GSMLoket zich met telecom en met mobiele telefon...

UnitedConsumers merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
UnitedConsumers
10 reviews

Waarom zou ik veel producten via United Consumers afnemen? Zoals u wellicht gemerkt heeft worden producten goedkoper als je ze in grote aantallen a...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

HTC

Wanneer je ooit op zoek bent gegaan naar een nieuwe smartphone, dan kan het bijna niet anders dan dat je ook er een of meerderen van het bedrijf HTC voorbij hebt zien komen. Misschien heb je er in het verleden zelfs een van hen aangeschaft. Ben je benieuwd bent naar meningen van anderen over HTC en bijvoorbeeld hun smartphones of wil je juist graag jouw ervaringen hierover delen dan ben je hier aan het goede adres.

Over HTC
Het Taiwanese bedrijf HTC is opgericht in 1997 en is van oorsprong een producent van laptops. Vanuit deze hoek is het bedrijf doorgegroeid richting het produceren van smartphones. HTC heeft twee pijlers die zij belangrijk vinden met betrekking tot hun smartphones, deze zijn Ontwerp en Ervaring. Met een hevige concurrentie op de mobiele telefoniemarkt probeert HTC door innovatie klanten aan hen te binden en blijven binden. De eerste modellen van HTC draaiden op het besturingssysteem van Windows echter in 2008 was het de HTC Dream die als eerste mobiele telefoon de markt op kwam met het besturingssysteem Android. Daarop volgende meerdere modellen en zelfs hele series mobiele telefoons die iedere keer weer door ontwikkelden op vorige versies. Tot hun laatst nieuwe vlaggenschip de Exodus, een cryptophone die gebruik maakt van blockchain en cryptocurrency technologieën. Sinds 2015 is het bedrijf zich diverser gaan oriënteren en werd onder anderen veel geld geïnvesteerd in virtual reality. 

Producten van HTC
De producten van HTC zijn grofweg in te delen in 4 groepen; Smartphones, Routers, Accessoires en Virtual reality. De smartphones nemen het grootste aandeel voor hun rekening binnen het bedrijf. De drie bekendste series zijn; de HTC One, HTC Desire en de HTC U. Bij elke serie smartphone van HTC draait het om het design- en de gebruikservaring van de eindgebruiker.

Naast smartphones levert HTC ook netwerkoplossingen, in de vorm van de HTC 5G Hub. Een universele router voor een 5G netwerk waaraan tot 20 apparaten gekoppeld kunnen worden. Batterij duur, kwaliteit van het streaming en snelheid van het netwerk zijn de verkoopargumenten. Zoals veel bedrijven die smartphones produceren heeft HTC ook een complete selectie van accessoires, zoals  draadloze oordoppen, kabels, opladers en USB adapters.

De vierde en laatste product groep kwam tot leven in 2015 en werd onder de naam Vive in de markt gezet. Vive richt zich op Virtual reality en is een samenwerking met video gaming bedrijf Valve. Als het gaat om Virtual reality biedt HTC erg veel mogelijkheden, zo wordt bijvoorbeeld ook voor het bedrijfsleven oplossing geboden met betrekking tot virtuele vergaderingen en presentaties.

Toekomstige uitdagingen HTC
Door de jaren heen heeft HTC veel up en downs gekend binnen het bedrijf. Bij veel belangrijke ontwikkelingen op het gebied van geluid, camera, beeldscherm en casing stonden ze voor aan.  Echter de grote namen binnen de smartphone industrie, zoals Samsung en Iphone hebben de laatste jaren veel marktaandeel afgenomen. De meest creatieve en innovatieve spelers zullen deze strijd uiteindelijk winnen en de grote vraag is of HTC mee kan blijven doen. Is HTC opgewassen tegen de toekomstige uitdagingen. Is HTC innovatief genoeg en hoe ervaar jij als klant HTC, vragen die we graag door jou beantwoord willen zien.

Uw mening over HTC
Heeft u ooit een telefoon of ander product van HTC gekocht dan horen wij graag uw bevindingen. Zowel als deze positief dan wel negatief waren. Niet alleen zijn benieuwd naar uw mening, maar als ErvaringenSite vinden wij het erg belangrijk dat wij deze ook kunnen delen met de rest van de wereld. Laat dus gerust een review, mening, tip of een ander opmerking achter!