Neostrada

Alle reviews

Neostrada

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

K
Kilian W.
Ik had onlangs een domeinnaam vastgezet en was nog op zoek naar een goedkoop webhostingpakket. Deze heb ik gevonden bij Neostrada. Hier kun je zelf kiezen uit verschillende opties om zo alles naar ...Lees verder
B
Bas Gerrits
Servicegericht en completere pakketten dan andere hosting aanbieders. Aanrader!Lees verder

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goedkope webhosting bij Neostrada

  Ik had onlangs een domeinnaam vastgezet en was nog op zoek naar een goedkoop webhostingpakket. Deze heb ik gevonden bij Neostrada. Hier kun je zelf kiezen uit verschillende opties om zo alles naar eigen wens in te vullen. Top voor elkaar!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  0,85 cent per maand

  Servicegericht en completere pakketten dan andere hosting aanbieders. Aanrader!


Anderen bekeken ook

SOHOSTED merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

SOHOSTED

3 reviews

Wat vinden anderen van dit bedrijf? Sohosted.com is een hostingbedrijf, dat ook telecom- en internetdiensten aanbiedt. Het is een mooi en goed...

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

Stipte

1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

TransIP merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

TransIP

10 reviews

Wat vinden de klanten die aan je voorafgingen van TransIP? Hierover valt meer te lezen in de reviews van andere Belgen die eerder al gebruik maakte...

GSMLoket merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

GSMLoket

2 reviews

Kies ervoor om dit te lezen om alles te weten wat je moet weten over dit bedrijf. Natuurlijk houdt GSMLoket zich met telecom en met mobiele telefon...

Neostrada

Wat voor soort bedrijf is Neostrada? Heeft u ooit een website laten hosten door dit bedrijf? Zo ja, wat waren uw bevindingen? Wat ook belangrijk is, wat waren de reacties/bevindingen van andere consumenten over dit bedrijf?

Wij van ErvaringenSite verzamelen van verschillende consumenten reviews die over de ervaring gaan die zij hebben beleefd met dit bedrijf. Waarbij ze dus al eerder contact hebben ondernomen. Hierin hebben ze beschreven hoe het is om zo een webpagina te laten hosten door Neostrada, en of het ook daadwerkelijk doet wat het bedrijf beloofd. Wij van ErvaringenSite zijn een onafhankelijk platform waar zoals gezegd consumenten hun bevindingen en/of meningen kunnen plaatsen over een bepaald bedrijf dat via onze website wordt getoond. Hiermee kunnen de consumenten die met dit bedrijf weinig of geen ervaring mee hebben, of gewoonweg niets over dit bedrijf weten, een beeld scheppen van dit bedrijf dat soms in het positieve daglicht wordt gezet, maar het kan ook anders ervaren worden en juist iets negatiefs hebben opgebracht. 

Bovendien zouden wij dan ook graag uw eigen review over Neostrada willen horen zodat we de consumenten samen kunnen helpen om de juiste beslissing te maken, waarbij wordt gekeken of Neostrada een goed bedrijf is. 

Over Neostrada 
We zullen het maar even hebben over wat dit bedrijf nou eigenlijk verkoopt. Zoals u waarschijnlijk al heeft gezien of gelezen, kunt u hieruit halen dat het gaat over een hostingprovider die websites als het waren ‘’Host’’. Dit bedrijf heeft inmiddels ruim 10 jaar ervaring in dit gebied en is daarbij ook erg betrouwbaar.
Ze presenteren zichzelf als een van de snelst groeiende en zelfs een van de grootste hostingproviders van België. Dit is natuurlijk wel te merken. Zo worden er momenteel meer dan 30.000 klanten gehost met in totaal ruim 80.000 domeinnamen.

Waarom u zeker voor Neostrada zou moeten kiezen, hoeven wij niet uit teleggen. Dit staat uiteraard op de site en is zeker de moeite waard om te bekijken. Het doel van Neostrada is dan ook en blijft ook het streven naar de goedkoopste webhoster van België, met een van de beste services en niet te vergeten de beschikbaarheid van de websites.

Diensten
Het bedrijf Neostrada is dus een hostingprovider die websites ter beschikking stelt. Op de begin pagina van de site (https://www.neostrada.be/) kunt u al gelijk merken dat er verschillende dingen worden aangeboden. Zo heeft u een Webhosting Starter, een Webhosting Master en tenslotte een Webhosting Extra ter beschikking. Dit zijn verschillende varianten van het laten hosten van een website.
 
Zo heb je bij de Webhosting Starter alles wat u nodig hebt voor een beginnend website, en enerzijds de Webhosting Master met een aantal toevoegingen om het nog aantrekkelijker te maken. Als laatste is er nog een optie om voor een Webhosting Extra te gaan, die u vele extra’s bied tegenover de andere 2 keuzes. U kunt zelf ook een keuze maken of u een Webhosting per jaar wilt betalen, of juist over meerdere jaren wat u kortingen oplevert. Bovendien kunt u uw domeinnaam ook registreren. Dit is per land verschillend waarbij de kosten dus bij verschillen. 

Klachten 
Voor eventuele vragen kunt u altijd terecht bij een van hun medewerkers. Het bedrijf heeft een klantenservice op de website waar jij je klachten kunt toedienen of vragen kunt stellen. U kunt contact opnemen via mail. Zo proberen ze spoedig mogelijk uw klachten of vragen te beantwoorden met een passend antwoordt. Als er niet uit te komen valt, dan neemt het bedrijf zelf telefonisch contact met uw op. 

Tevreden met Neostrada? Goedkoop en betrouwbaar of kunt u beter naar iemand anders? Lees beoordelingen van klanten die u voor gingen. Lees ervaringen bij ErvaringenSite