Nieuwe Samsung A12? Uit deze telefoonhoesjes kun je kiezen 

Nieuwe Samsung A12? Uit deze telefoonhoesjes kun je kiezen 
Telecom

Heb jij de Samsung Galaxy A12 net nieuw? Dan is de kans groot dat je er (nog) super zuinig op bent. Wanneer je je gloednieuwe smartphone uit de verpakking haalt, neem je jezelf voor om er voorzichtig mee om te gaan. Maar als die eerste nieuwheid er een beetje vanaf is, word je toch vaak onvoorzichtiger. Het is daarom belangrijk om je telefoon te beschermen met een stevig gsm hoesje. Benieuwd welke gsm hoesjes geschikt zijn voor jouw Samsung A12? Lees dan verder voor een aantal handige tips.

Backcover hoesje

Eén van de bekendste telefoonhoesjes is een backcover. Deze zijn beschikbaar in allerlei materialen, kleuren en designs. Zo heb je keuze uit kleurrijke patronen, vrolijke printjes en minimalistische designs. Vind je het jammer dat je smartphone grotendeels verscholen gaat achter je hoesje? Dan is een transparant backcover hoesje ideaal voor jou. Daarnaast kun je kiezen voor een slim-fit hoesje, die als een soort tweede huid op je gsm aansluit. Zo merk je nauwelijk iets van je Samsung A12 hoesje, terwijl deze wel voor een goede bescherming zorgt.

Screenprotector

De Samsung A12 heeft een opvallend display, die groter is dan het scherm van veel andere smartphones. Als deze met een smak op de grond terecht komt of er per ongeluk iets scherps langs krast, kan dit zorgen voor ongewenste beschadigingen op je kostbare scherm. Combineer een backcover hoesje dus altijd met een screenprotector, zodat ook de voorzijde goed beschermd wordt. Een tip: ga voor een screenprotector die ook de aflopende randen van je Samsung A12 goed omsluit.

Flipcover hoesje

Wil je een gsm hoesje dat zowel de achterkant als de voorkant van je telefoon beschermt? Kies dan voor een flipcover hoesje. Ook dit type hoesje is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zo beschikken sommige flipcover hoesjes over een magneetsluiting of een transparante voorzijde. Houd je er niet van om altijd je broekzakken of tas vol te stoppen met je gsm, portemonnee en sleutels? Dan is een bookcase hoesje met pasruimte ideaal voor jou. Hierin kun je namelijk je belangrijkste pasjes kwijt én hij beschermt je gsm tegen krassen en beschadigingen. Super handig dus!

Meer Telecom