ErvaringenSite

  Ervaringen Onnit

  Een goede internetverbinding is van enorm belang voor het zo goed mogelijk functioneren van een bedrijf. Het internet verbindt u met iedereen overal ter wereld. Naast individuen hebben ook ondernemers belang bij een goede internetverbinding. Heeft u een bedrijf en bent u op zoek naar goede IT-diensten, IT-producten en vergunningen? Heeft u advies nodig over ICT? Raadpleeg hiervoor deErvaringenSite. Op de pagina vindt u informatie over de dienstverlening van deze bedrijven. Door de reviews van anderen te lezen, krijgt u een reëel beeld van de producten en diensten, die een dergelijk bedrijf levert aan de klant. Lees dus de ervaringen van klanten in de reviews en maak zo uw keus.

  Over Onnit
  Onnit is actief in Nederland als onafhankelijke adviseur en leverancier voorICT, die is gevestigd aan de Bedrijfsstraat 3A 3284 KB in Zuid-Beijerland. Onnit is opgericht in 2006 en richt zich op organisaties in Nederland, zoals gemeentelijke overheden, zorginstellingen, middelgrote- en grote ondernemingen. Onnit was betrokken bij het bereiken van mantelovereenkomsten voor onder andere Microsoft en Novell, die zijn afgesloten met de Verenigde Nederlandse Gemeenten. Onnit heeft een team van verschillende gecertificeerde vergunning specialisten.

  Producten en diensten van Onnit
  Het geven van adviezen, beheren en leveren van volume vergunningen, zijn de kernactiviteiten van Onnit. Ze zijn ook de leverancier op het gebied van hardware en telefonie. Bovendien leveren zij IT-diensten en producten, die te maken hebben met software, hardware en CSP Portal. In de webwinkel kunt u terecht voor software diensten voor volume vergunningen, cloud en beveiliging. Ze zijn ook eenleverancier van hardware voor infrastructuur, apparaten en beveiliging. Onnit geeft toegang tot de CSP Portal en het bestellen van CSP Portal vergunningen. In de webwinkel van Onnit kunt u producten en diensten kopen. Producten als computers, randapparatuur, software, batterijen, bekabeling en adapters. Voor Mobility & IOT, zoals alarm systemen, IP telephony, consumer IOT, sim cards, mobiele accessoires, navigatie accessoires enmobiele software oplossingen kunt u ook bij hen terecht. Bij de rubriek netwerken vindt men kvm-schakelaars, LAN, voedingskabels, netwerkkabels en draadloos netwerken. Tevens voor benodigdheden, zoals grootformaat verbruiksartikelen, labeltapes, verwijderbare media-onderdelen en onderhoudskits.

  Complimenten, klachten en tips voor Onnit
  Voor vragen en klachten over Onnit kunt u telefonisch contact opnemen met 0880 101010 of mailen op licentiedesk@onnit.nl. U kunt ook hun contact formulier online invullen voor opmerkingen en vragen.

  Onnit meent de partner te zijn voor onafhankelijk ICT-advies. Maakt u al gebruik van de diensten van Onnit? Hebt u al ICT-apparatuur en onderdelen gekocht bij Onnit? Wat vindt u van hun webwinkel? Wat vindt u van hun software aanbieding? En hun vergunning beheer? Hebt u aanbevelingen of opmerkingen over onnit.nl? Laat het ons weten oponze website. Deel uw reviews met anderen en help hen de juiste keus te maken. Zo krijgen zij beter zicht op de producten en diensten die onnit.nl levert aan hun klanten.

  Wenst u meer te weten te komen over Onnit? Bent u ook op zoek naar passende dienstverlening op het gebied van IT? Ga dan naar onze reviews en lees meer over bedrijven als Onnit alvorens u een beslissing neemt.

  Nootropics: What is Alpha BRAIN | Joe Rogan & Aubrey Marcus

  Onnit
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Onnit

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Onnit een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Onnit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Onnit actief?

  Onnit is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Onnit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.