Onnit

Alle reviews

Onnit

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

SOHOSTED merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

SOHOSTED

3 reviews

Wat vinden anderen van dit bedrijf? Sohosted.com is een hostingbedrijf, dat ook telecom- en internetdiensten aanbiedt. Het is een mooi en goed...

Neostrada merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

Neostrada

2 reviews

Wat voor soort bedrijf is Neostrada? Heeft u ooit een website laten hosten door dit bedrijf? Zo ja, wat waren uw bevindingen? Wat ook belangrijk is...

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

Stipte

1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

TransIP merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten

TransIP

10 reviews

Wat vinden de klanten die aan je voorafgingen van TransIP? Hierover valt meer te lezen in de reviews van andere Belgen die eerder al gebruik maakte...

Onnit

Een goede internetverbinding is van enorm belang voor het zo goed mogelijk functioneren van een bedrijf. Het internet verbindt u met iedereen overal ter wereld. Naast individuen hebben ook ondernemers belang bij een goede internetverbinding. Heeft u een bedrijf en bent u op zoek naar goede IT-diensten, IT-producten en vergunningen? Heeft u advies nodig over ICT? Raadpleeg hiervoor deErvaringenSite. Op de pagina vindt u informatie over de dienstverlening van deze bedrijven. Door de reviews van anderen te lezen, krijgt u een reëel beeld van de producten en diensten, die een dergelijk bedrijf levert aan de klant. Lees dus de ervaringen van klanten in de reviews en maak zo uw keus. 

Over Onnit
Onnit  is actief in Nederland als onafhankelijke adviseur en leverancier voorICT, die is gevestigd aan de Bedrijfsstraat 3A 3284 KB in Zuid-Beijerland. Onnit is opgericht in 2006 en richt zich op organisaties in Nederland, zoals gemeentelijke overheden, zorginstellingen, middelgrote- en grote ondernemingen. Onnit was betrokken bij het bereiken van mantelovereenkomsten voor onder andere Microsoft en Novell, die zijn afgesloten met de Verenigde Nederlandse Gemeenten. Onnit heeft een team van verschillende gecertificeerde vergunning specialisten.

Producten en diensten van Onnit
Het geven van adviezen, beheren en leveren van volume vergunningen, zijn de kernactiviteiten van Onnit. Ze zijn ook de leverancier op het gebied van hardware en telefonie. Bovendien leveren zij IT-diensten en producten, die te maken hebben met software, hardware en CSP Portal. In de webwinkel kunt u terecht voor software diensten voor volume vergunningen, cloud en beveiliging. Ze zijn ook eenleverancier van hardware voor infrastructuur, apparaten en beveiliging. Onnit geeft toegang tot de CSP Portal en het bestellen van CSP Portal vergunningen. In de webwinkel van Onnit kunt u producten en diensten kopen. Producten als computers, randapparatuur, software, batterijen, bekabeling en adapters. Voor Mobility & IOT, zoals alarm systemen, IP telephony, consumer IOT, sim cards, mobiele accessoires, navigatie accessoires enmobiele software oplossingen kunt u ook bij hen terecht. Bij de rubriek netwerken vindt men kvm-schakelaars, LAN, voedingskabels, netwerkkabels en draadloos netwerken. Tevens voor benodigdheden, zoals grootformaat verbruiksartikelen, labeltapes, verwijderbare media-onderdelen en onderhoudskits.

Complimenten, klachten en tips voor Onnit
Voor vragen en klachten over Onnit kunt u telefonisch contact opnemen met 0880 101010 of mailen op licentiedesk@onnit.nl. U kunt ook hun contact formulier online invullen voor opmerkingen en vragen.

Onnit meent de partner te zijn voor onafhankelijk ICT-advies. Maakt u al gebruik van de diensten van Onnit? Hebt u al ICT-apparatuur en onderdelen gekocht bij Onnit? Wat vindt u van hun webwinkel? Wat vindt u van hun software aanbieding? En hun vergunning beheer? Hebt u aanbevelingen of opmerkingen over onnit.nl? Laat het ons weten oponze website. Deel uw reviews met anderen en help hen de juiste keus te maken. Zo krijgen zij beter zicht op de producten en diensten die onnit.nl levert aan hun klanten.

Wenst u meer te weten te komen over Onnit? Bent u ook op zoek naar passende dienstverlening op het gebied van IT? Ga dan naar onze reviews en lees meer over bedrijven als Onnit alvorens u een beslissing neemt.