Red Magic

Alle reviews

Red Magic

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Stipte
1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

GSMLoket merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
GSMLoket
2 reviews

Kies ervoor om dit te lezen om alles te weten wat je moet weten over dit bedrijf. Natuurlijk houdt GSMLoket zich met telecom en met mobiele telefon...

UnitedConsumers merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
UnitedConsumers
10 reviews

Waarom zou ik veel producten via United Consumers afnemen? Zoals u wellicht gemerkt heeft worden producten goedkoper als je ze in grote aantallen a...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Red Magic

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone. Je kunt ze bijna niet meer wegdenken uit onze samenleving. De ontwikkelingen gaan razendsnel en de concurrentie is hevig. Waar begin je als je een nieuwe telefoon wil uitzoeken? Zo veel keus is er en je wordt overladen met reclame dat het lastig is om goed te bepalen welke telefoon geschikt is voor je. Als naast het standaard takenpakket van een telefoon je gamen erg belangrijk is voor je telefoon dan zou het zo maar eens kunnen zijn dat de smartphones van Red Magic je pad kruizen. Qua naamsbekendheid misschien wat minder bekend dan de grote merken in de Telecom, dit hoeft echter niet te betekenen dat dit merk niet juist de smartphone voor je heeft die je zoekt. Ervaring, reviews en klachten van anderen zijn dan superhandig om te kunnen lezen op onze site. Mensen die je voor zijn gegaan en in aanraking zijn gekomen met Red Magic leveren op die manier een erg waardevolle bijdrage aan deze zoektocht naar een nieuwe smartphone.

Over Red Magic
In oktober 2017 is Red Magic gestart als dochtermaatschappij van Nubia, een Chinese smartphone producent uit Shenzhen. Red Magic richt zich met name op de gaming-wereld en dan in het specifiek de mobiele game wereld. De kennis van Nubia in combinatie met de drang naar ultiem speelgemak op een mobiele telefoon leverde een reeks aan smartphones op die balanceren tussen ergonomische hardware en optimale software. Een voorbeeld waaruit blijkt dat smartphones van Red Magic ontwikkeld worden vanuit de beleving van de speler is het feit dat Red Magic als eerst bedrijf een smartphone op de markt uitbracht met ingebouwde ventilatoren. Tijdens het spelen van spellen op je smartphones zijn de procesoren hard aan het werk en dit levert vaak de nodige hitte op en met de razendsnelle ontwikkeling op het gebied van games kan dit op een reguliere smartphones zelfs tot oververhitting leiden. 

Producten van Red Magic
Red Magic heeft een tiental telefoons in hun gamma zitten waarmee ze trachten zoveel mogelijk consumenten en al hun verschillende wensen te kunnen voorzien van een gaming-gerelateerde smartphone. Beeldkwaliteit, snelheid, batterij en koeling is waar het met name om draait bij de verschillende modellen die Red Magic op de markt zet. Zijzelf zeggen dat ze met ieder model ernaar streven om de gaming ervaring van de klant steeds weer met nieuwe software en hardware verbeteren. Naast verschillende modellen smartphones biedt Red Magic ook de nodige accessoires om de speelbeleving te optimaliseren. Je moet dan denken aan docking-stations, koptelefoons, speciale screenprotectors, opladers en zelfs controllers. Waar de meeste smartphone producenten niet bij stil staan is dat juist als het gaat om het spelen van spellen op je mobiele telefoon het deze accessoires zijn die net zo belangrijk zijn als de smartphone zelf. Red Magic hoopt door het aanbieden van het totale pakket de steeds groter worden gaming-industrie bij te blijven. 

Uw mening over Red Magic
Heb je zelf een Red Magic telefoon ooit aangeschaft, dan zijn we erg benieuwd naar jouw bevindingen. Was dit het beste gaming-toestel ooit? Of viel het tegen en voldeed het juist niet aan de eisen. Heb je eenzelfde spel op een Red Magic model gedaan en ook op een regulier toestel van een concurrent? Laat het ons weten, wij horen het graag. Zowel positieve als negatieve reviews zijn van groot belang om hier achter te laten zodat iedereen ze kan lezen en daardoor een volledig beeld kan krijgen van Red Magic.