ErvaringenSite

  Ervaringen SimpleSite

  SimpleSite stelt een bedrijf te zijn waar bezoekers een eigen website kunnen bouwen. Ben jij op zoek naar een platform waar je eenvoudig een website in elkaar kunt zetten? Is SimpleSite daarom een schot in de roos voor je? Lees de reviews op deze pagina om een weloverwogen keuze te maken. Onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen lees je via ErvaringenSite.

  Over SimpleSite

  Via de website SimpleSite kunnen bezoekers hun eigen website bouwen. Je moet hiervoor een aantal stappen doorlopen. In eerste instantie moet je aangeven of je website van een kleurenthema voorzien moet worden. Daarna is het tijd om na te denken over de invulling van je homepage.

  Er wordt door SimpleSite aangegeven dat er een alinea gevuld moet worden. Je kunt daar eigen tekst toevoegen en eventueel bewerken. Er wordt advies gegeven. Zo wordt geadviseerd om iets te schrijven waarmee je jouw verhaal duidelijk maakt. Daarnaast is het advies om iets over jezelf te vertellen. Er wordt als tip gegeven dat alles later nog aangepast kan worden.

  How To Create a Website With SimpleSite

  Keuzemogelijkheden voor je website

  Vervolgens is het tijd om een eigen achtergrond te kiezen. Je kunt onderaan een keuze maken uit diverse afbeeldingen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een bloemetjes-, paarden-, baby- en ballonnen achtergrond kiezen. Maar, je hebt nog vele andere keuzemogelijkheden. Nadat je een achtergrond hebt gekozen die bij je past is het tijd om een mooie afbeelding aan je nieuwe website te koppelen. Je kunt net als de achtergrond weer een keuze maken uit een aantal achtergrond mogelijkheden. Nadat je de achtergrond en afbeelding hebt gekozen is de tijd rijp om je homepage een titel te geven. Dit kan bijvoorbeeld de naam van je bedrijf zijn in combinatie met een pay-off (slogan).

  Vervolgens krijg je de optie om op te slaan en door te gaan. Dan is het moment daar om een gebruikersnaam te kiezen. Deze gebruikersnaam gevolgd door simplesite.com wordt uiteindelijk jouw eigen website naam.

  Wachtwoord invullen en afrondfase website

  Hierna moet je een wachtwoord invullen. Let op dat je dit wachtwoord goed bewaard zodat je later opnieuw kunt inloggen. De volgende optie die je krijgt en moet doorlopen is het invullen van je e-mail adres. Je krijgt dan de optie om tips te ontvangen die je helpen bij het verbeteren van je website. Andere voordelen die worden aangegeven zijn dat speciale kortingen kunt krijgen op je abonnement. Er wordt door SimpleSite een optie aangeboden om je op elk gewenst moment uit te schrijven voor de te ontvangen e-mails. Er wordt door SimpleSite nog aangegeven dat als je je aanmeld, dat je dan akkoord bent met de algemene voorwaarden en het privacy beleid. Het is altijd verstandig om dit even door te lezen.

  Wat zijn de klantervaringen van SimpleSite?

  Ben jij al klant bij SimpleSite? We zijn reuze benieuwd wat jij van deze website vindt. Heb jij hier naar tevredenheid een website in elkaar weten te zetten? Hoe ziet jouw website er nu uit? Ben je tevreden over het eindresultaat? Als je weer een website zou moeten bouwen, zou je dan weer voor SimpleSite kiezen? Zou je andere mensen aanbevelen om een eigen website op te zetten via SimpleSite? Jouw mening is goud waard. Door jouw visie te delen maken andere mensen een goede keuze. Door jou weten ze of het een goede keuze zal zijn om in zee te gaan met SimpleSite. We zouden het dan ook zeer waarderen als jij je mening geeft via ErvaringenSite. Dit is de site voor onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.

  SimpleSite
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SimpleSite

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is SimpleSite een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over SimpleSite. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SimpleSite actief?

  SimpleSite is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SimpleSite gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.