ErvaringenSite

  Ervaringen Stipte

  Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, internet en ook interactieve HD tv. Het is een bedrijf wat stevig aan de weg timmert. Je ziet ze echter nog niet op televisie met dure campagnes. Misschien dat daarom de prijzen wel zo aantrekkelijk zijn. Kies ervoor om de reviews te lezen over Stipte.be om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van Stipte.be vindt of van een andere organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt.

  Over Stipte.be

  Stipte.be is een volledig Belgisch en onafhankelijk bedrijf waar volop medewerkers enthousiast iedere dag aan het werk gaan. Ze bieden televisie en andere communicatiediensten aan. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer, wat je moet kiezen. Stipte.be helpt je graag. Ze verplaatsen zich graag in de situatie van de klant. Ze richten zich trouwens alleen op consumenten. Hierdoor is het mogelijk om een specifieke doelgroep goed en gemakkelijk te helpen. Iedere klant krijgt een gelijke behandeling en iedere klant wordt graag persoonlijk en goed geholpen. Je krijgt een goede service en goede behandeling.

  Stipte

  Diensten van Stipte.be

  Stipte.be biedt een verschillend aantal diensten aan. Het gaat hier onder andere om:
  • Alles in 1 pakketten.
  o Interactieve TV
  • Internet
  o Telefonie
  • Family pakketten
  o Digitale TV
  o Internet
  o Telefonie
  • One pakket
  o Internet
  o Telefonie
  • Losse diensten
  o Internet
  o TV
  o Mobiel

  Klachten, tips en complimenten over Stipte.be

  Ben je niet tevreden over iets van Stipte.be? Dan kun je per post, per mail en per telefoon een klacht indienen bij ze. Er wordt dan een goede uitleg gegeven en waar mogelijk een goede oplossing geboden. Hierna kun je natuurlijk jouw mening over ze geven op ErvaringenSite

  Heb jij ervaring met Stipte.be?

  Het is goed om anderen te helpen! Als je ervaring hebt met dit bedrijf dan is het goed om je review op ErvaringenSite achter te laten. Je helpt hiermee vele anderen om een onafhankelijk en goed beeld te krijgen van deze organisatie. Kies ervoor om mensen te helpen!

  Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Of dat kan leest u aan de hand van ervaringen van klanten die u voorgingen! Lees beoordelingen bij ErvaringenSite

  Stipte
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Zeer tevreden met Stipte

  Onlangs de overstap gemaakt van een grote provider naar Stipte en dat valt mij helemaal niet tegen. Reden voor de overstap: ik was niet tevreden met de gang van zaken bij mijn vorige aanbieder. Het overstappen was makkelijk voor mij en koste niet veel tijd. De mogelijkheden bij Stipte zijn heel groot, waardoor ik iedere dag met veel plezier naar de televisie mag kijken.

  Door: Y. Oguzhan01-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Stipte

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Stipte een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Stipte. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Stipte actief?

  Stipte is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Alles-in-1-pakket, Telefoon, TV & Film, Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Stipte gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.