Swapphone

Alle reviews

Swapphone

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Stipte
1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

GSMLoket merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
GSMLoket
2 reviews

Kies ervoor om dit te lezen om alles te weten wat je moet weten over dit bedrijf. Natuurlijk houdt GSMLoket zich met telecom en met mobiele telefon...

UnitedConsumers merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
UnitedConsumers
10 reviews

Waarom zou ik veel producten via United Consumers afnemen? Zoals u wellicht gemerkt heeft worden producten goedkoper als je ze in grote aantallen a...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Swapphone

Na de lease-auto, de lease was-machine en de lease-fiets is er nu een nieuwe lease dienst opgestaan: de lease-smartphone. Het bedrijf Swapphone focust zich op deze lease-smartphone. Het concept werkt hetzelfde als bij het inmiddels al wat langer bestaande Swapfiets. U betaalt een maandelijkse bijdrage en voor dat geld krijgt u dan een simlockvrije nieuwe of net-niet-nieuwe iPhone of Samsung telefoon. U hoeft dan dus geen telefoon te kopen maar het is ook niet echt uw bezit. U betaalt dus alleen voor het gebruik van de iPhone of Samsung telefoon. Mocht de telefoon dan stuk gaan krijgt u een vervangend exemplaar. Op deze pagina kunt u de ervaringen achterhalen die andere mensen met Swapphone hebben, dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Ook kunt u op ErvaringenSite op andere soortgelijke bedrijven zoeken. 

Over Swapphone
Swapphone bestaat nog niet zo heel lang, het is namelijk opgericht in 2019 door Joeri Peeters. Sinds hun oprichting in 2019 hebben meer dan duizenden klanten Swapphone weten te vinden voor een smartphone in abonnementsvorm. Gebruikers zijn zowel zakelijke klanten als consumenten. Het leasen van telefoontoestellen werd tussen 2012 en 2014 al door verschillende bedrijven (KPN, Telfort en Hi) geprobeerd, maar veel consumenten vonden de contracten destijds te duur en de voorwaarden ongunstig. Doordat nieuwe toestellen steeds duurder worden ligt er een markt open voor het leasen van toestellen. Ook omdat sinds 2017 het kopen van een telecomabonnement inclusief telefoon wordt gezien als een lening en dus leidt tot een registratie bij BKR is het leasen van een smartphone wellicht een nieuwe optie die mensen willen ontdekken.  

Producten en Diensten
Swapphone biedt dus een mogelijkheid tot het leasen van een nieuwe of net-niet-nieuwe telefoon aan, maar hoe duur is dit en wat voor telefoon krijgt u dan? En krijgt u hier dan ook nog accessoires bij? Swapphone biedt verschillende hoogtes (qua prijs) voor een abonnement aan. Op dit moment werkt Swapphone alleen met iPhones en Samsuns telefoons maar er is wel keuze uit zeven verschilende iPhones en vijf verschillende Samsung telefoons. De telefoons zijn ook beschikbaar in verschillende kleuren. Naast de telefoon zelf worden ook earpods en een lader geleverd. Ook een hoesje en screenprotector zitten er gratis bij, Swapphone is er namelijk bij gebaat dat de telefoon zo lang mogelijk goed blijft omdat zij de telefoon "uitlenen". De abonnementen starten bij 7,50 euro per maand, u doet echter wel een eenmalige bijdrage voor welke telefoon u ook gaat. Mocht de telefoon kapot gaan stelt Swapphone dat zij deze binnen 24 uur zullen "swappen" (omruilen) bij u aan de deur. Het bedrijf plaatst een logo van Swapphone zelf achter op de geleende telefoon om fraude en diefstal tegen te gaan. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Swapphone
ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening over Swapphone op ErvaringenSite te delen door middel van een review. Ook kunt u op ErvaringenSite ontdekken wat andere mensen van Swapphone vinden. Lees hier dan ook de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Swapphone.