ErvaringenSite

  Ervaringen Swapphone

  Na de lease-auto, de lease was-machine en de lease-fiets is er nu een nieuwe lease dienst opgestaan: de lease-smartphone. Het bedrijf Swapphone focust zich op deze lease-smartphone. Het concept werkt hetzelfde als bij het inmiddels al wat langer bestaande Swapfiets. U betaalt een maandelijkse bijdrage en voor dat geld krijgt u dan een simlockvrije nieuwe of net-niet-nieuwe iPhone of Samsung telefoon. U hoeft dan dus geen telefoon te kopen maar het is ook niet echt uw bezit. U betaalt dus alleen voor het gebruik van de iPhone of Samsung telefoon. Mocht de telefoon dan stuk gaan krijgt u een vervangend exemplaar. Op deze pagina kunt u de ervaringen achterhalen die andere mensen met Swapphone hebben, dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Ook kunt u op ErvaringenSite op andere soortgelijke bedrijven zoeken.

  Over Swapphone
  Swapphone bestaat nog niet zo heel lang, het is namelijk opgericht in 2019 door Joeri Peeters. Sinds hun oprichting in 2019 hebben meer dan duizenden klanten Swapphone weten te vinden voor een smartphone in abonnementsvorm. Gebruikers zijn zowel zakelijke klanten als consumenten. Het leasen van telefoontoestellen werd tussen 2012 en 2014 al door verschillende bedrijven (KPN, Telfort en Hi) geprobeerd, maar veel consumenten vonden de contracten destijds te duur en de voorwaarden ongunstig. Doordat nieuwe toestellen steeds duurder worden ligt er een markt open voor het leasen van toestellen. Ook omdat sinds 2017 het kopen van een telecomabonnement inclusief telefoon wordt gezien als een lening en dus leidt tot een registratie bij BKR is het leasen van een smartphone wellicht een nieuwe optie die mensen willen ontdekken.

  Producten en Diensten

  Swapphone biedt dus een mogelijkheid tot het leasen van een nieuwe of net-niet-nieuwe telefoon aan, maar hoe duur is dit en wat voor telefoon krijgt u dan? En krijgt u hier dan ook nog accessoires bij? Swapphone biedt verschillende hoogtes (qua prijs) voor een abonnement aan. Op dit moment werkt Swapphone alleen met iPhones en Samsuns telefoons maar er is wel keuze uit zeven verschilende iPhones en vijf verschillende Samsung telefoons. De telefoons zijn ook beschikbaar in verschillende kleuren. Naast de telefoon zelf worden ook earpods en een lader geleverd. Ook een hoesje en screenprotector zitten er gratis bij, Swapphone is er namelijk bij gebaat dat de telefoon zo lang mogelijk goed blijft omdat zij de telefoon "uitlenen". De abonnementen starten bij 7,50 euro per maand, u doet echter wel een eenmalige bijdrage voor welke telefoon u ook gaat. Mocht de telefoon kapot gaan stelt Swapphone dat zij deze binnen 24 uur zullen "swappen" (omruilen) bij u aan de deur. Het bedrijf plaatst een logo van Swapphone zelf achter op de geleende telefoon om fraude en diefstal tegen te gaan.

  IoT and Telecom: The New Golden Era

  Aanbevelingen, klachten en tips over Swapphone

  ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening over Swapphone op ErvaringenSite te delen door middel van een review. Ook kunt u op ErvaringenSite ontdekken wat andere mensen van Swapphone vinden. Lees hier dan ook de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Swapphone.

  Swapphone
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Swapphone

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Swapphone een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Swapphone. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Swapphone actief?

  Swapphone is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Swapphone gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.