ErvaringenSite

  Tele2
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Slechte service

  Kristen13-05-2016
  2,5
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  4

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Tja.. wat kunnen we zeggen van TELE2. Door een fout aan hun kant te veel betaald. Het goed zeggen was zo gedaan, dat wel. Het terugkrijgen van het teveel betaalde kostte me veel moeite. Maar wat veruit het meeste stoorde was de houding en wijze van benadering door de klantenservice. TELE2 kiest er duidelijk voor om klantenservice als een verliespost te zien, waarbij "zeurende" klanten moeten worden afgescheept. Zij maken geen fouten en zullen het dan "nogmaals" uitleggen (alsof ik debiel ben?). De wijze waarop je je voicemail inspreken gebeurd op een manier daar lusten de honden geen brood van. Ik heb hem bewaard als voorbeeld hoe dat het NIET moet. Je zou bijna denken ik een acteur gehuurd heb om het in te spreken, maar die had het niet beter gekund als zij zelf doen. Op hun forum zit geen personeel, maar slechts wat studenten die een paar euro krijgen om dingen "onder de aandacht" te brengen.

  Kortom: Doe je gewoon een bestelling en gaat dan alles goed, geen probleem met deze provider. Maar als je het geluk hebt dat je de klantenservice voor iets moet hebben omdat er iets fout gaat. Veel succes, je komt in kafkaiaanse toestanden terecht, waarbij directe communicatie bijna onmogelijk is, want de mensen die je zelf kunt bellen, chatten of via het forum benaderen, mogen en kunnen totaal NIETS. En de mensen die het wel kunnen zitten dusdanig in hun hoge toren dat de term klantgerichtheid niet in hun woordenboek voorkomt. Een TELE2 is duidelijk geen bedrijf dat via klantenservice wil scoren of leren.

  Het resultaat bij mij was, dat ze toch alles geregeld hebben, maar mij als klant toch kwijt zijn. Een soepele en goede afhandeling van mijn probleem (wat gemakkelijk was geweest door gewoon dingen goed te lezen) had ze minder geld gekost (in manuren) en een klant oplevert.
  Opmerkelijk dat ze het in de verkoop toch zo goed blijven doen.


  Bekijk ervaringen van Tele2

  Schrijf zelf een review over Tele2

  Uw beoordeling