TransIP
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8

U bent nu bij:

Totaal

8

Bestellen

9,4

Service

8,2

Prijs

6,2

Leveren

8,2
15 rating80 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

17-11-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
3,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Cornelis

TransIP - Absurde kosten

Terwijl er voldoende op de rekening staat maken zij een fout bij een automatische incasso. In het hele telebankieren geen melding te vinden van TRans-IP. Er is geen rekening gezonden, geen herinnering, geen meldig dat er zogezegd een incasso niet gelukt is maar wel een factuur zonder verder omschrijving met aanmaningskosten 25 euro. Het betreft een domeinregistratie van enkele euro's dus los van het feit dat het onrechtmatig is, is het bedrag werkelijk in geen enkele verhouding. Bel je op krijg je alleen een grote mond en het verzoek het via de mail te doen. Waar bel je dan voor? Lang verhaal kort te maken; zij maken een fout en als klant moet jij ervoor opdraaien, In plaats van excuses krijg je een factuur en grote mond. We hebben bedrijfsmatig honderden domeinnamen maar aan deze zit net een van onze webshops dus een beetje lullig om daar ruzie over te moeten maken en dat weten zij ook.... oplichting is het woord wat me te binnen schiet. Trans IP , ver weg van blijven! Ik heb dit nog nooit bij een ander bedrijf meegemaakt.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: E. Koopman

TransIP - Gewoon de beste

Gewoon de beste in deze markt, duidelijk

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: NielsvdMeijden

TransIP - Goede service

Goed bedrijf
Wij hebben hier meerdere domeinnamen staan en alles gaat naar wens.
Goede service.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Stefan

TransIP - De Allersnelste, vooral met SSD

De allersnelste wat betreft webhosting. Supersnel met SSD schrijven.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    4
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: PeterR.

TransIP - Duur maar veruit de beste

Ze zijn duurder dan concurrenten zoals One.com, maar voor een webdeveloper als ik wel de beste gewoon. Service is goed en als er iets fout gaat, dan helpen ze meteen naar volledige tevredenheid.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    4
  • Prijs

    4
  • Levering

    6
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: S. van Es

TransIP - Te duur

Website is handig in het gebruik, maar om echt iets af te sluiten heb ik meer service en een betere prijs nodig.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Nico

TransIP - ff checken

SOms heb ik een gekke domeinnaam in mn hoofd en dan check ik ff op transip.be of die al bezet is. Gaat supersnel en handig. Heb daardoor wel een beetje veel domeinnamen geregistreerd nu haha oeps. Maar goed zo duur is dat niet.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-07-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: P. Boulanger

TransIP - Top

Prima bedrijf. Voor een snelle VPS vragen ze relatief weinig en als er problemen zijn lossen ze dat snel op! Het registreren van een domein of aanvragen van een service verwerken ze zo goed als direct, kan meteen aan de slag.
Ik blijf er vaste klant voor mijn projecten.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    4
  • Levering

    8
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: J. Gedding

TransIP - Niet de goedkoopste, wel duurkoop

Domeinnaam is 3,99 en ik weet plekken waar dat goedkoper kan. Maar klantenservice bij hosting is echt een stuk beter dan bij andere. Tickets zijn zo gemaakt en beantwoord en dat is best handig als je zelf aan het werk bent aan websites ed en dan weer snel door kan.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-07-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: gast

TransIP - domeinnaam geregistreerd

Ik heb een domeinnaam geregistreerd. Makkelijk en simpel. Geen problemen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over TransIP

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij TransIP?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen TransIP

Wat vinden de klanten die aan je voorafgingen van TransIP? Hierover valt meer te lezen in de reviews van andere Belgen die eerder al gebruik maakten van de diensten en service van Transip. ErvaringenSite is onafhankelijk en vraagt enkel en alleen je mening over een bedrijf of dienst. Het is prettig om de ervaringen van anderen te lezen over diensten en services. Wanneer je een domeinnaam wilt laten registreren is het van belang dat je de juiste host kiest. Wie wil nou niet een mooi plekje op het internet, waarbij hij/zij op de juiste manier ondersteund wordt door de host? Het afhandelen van de aankoop van een domeinnaam is net zo belangrijk als de afhandeling van een vraag of klacht.

Over Transip
Transip is in 2003 ontstaan vanuit de gedachte dat alles altijd beter kan. Door te blijven innoveren en continu onze producten en diensten te verbeteren zijn we uitgegroeid tot de grootste van België. Transip is een jong en innovatief bedrijf. Ontstaan in 2003 en opgebouwd door jonge mensen. Transip is er op gericht om producten en diensten door innovatie continu te verbeteren. Transip heeft inmiddels al meer dan 150.000 klanten. Hieruit blijkt dat veel mensen Transip kiezen voor de hosting van hun internet website. 

Diensten
Transip biedt een scala aan diensten aan. Als eerste is de website er op gericht om je te begeleiden door de opties die er zijn. Onder de knop “alle producten”, vind je de basisproducten die zij aanbieden maar ook domein en webhosting tools. Pakketten staan duidelijk opgesteld. Met de prijzen op transparante wijze vermeld. De website op zich is al een service. Bestellen is eenvoudig. Alles is maandelijks opzegbaar er is een online ticketsysteem en er kan zowel gebruik worden gemaakt van automatische incasso als Ideal. Het werken met Transip als host is eenvoudig en duidelijk. Plug en play. Oftewel, je kunt na aanschaf direct aan de slag. Naast het registreren van je domeinnaam is er ook nog de mogelijkheid om naast een .be extensie, tevens een .cool, .tips of zelfs een .guru extensie te kiezen. De prijzen liggen laag en de opties zijn oneindig. Ook heb je nog de mogelijkheid om te e-mailen vanaf je domeinnaam. De prijzen liggen wederom laag en daarnaast wordt je e-mail adres zelfs beschermd tegen virussen en spam. 

Weet je niet hoe je moet beginnen? Een kleine tutorial van trans-ip en begin in 3 minuten met je eigen website!


Klachten
Ook bij klachten en vragen kunt je gemakkelijk terecht op de website van Transip. Frequent gestelde vragen worden op de website reeds beantwoord onder het kopje FAQ. Staat je antwoord er niet bij dan kun je bij de zoekterm op zoek naar een antwoord op je vraag of een oplossing voor uw probleem. Tevens is er een forum waaruit je veel informatie kunt halen. Echter wanneer je er dan nog steeds niet uitkomt, staat Transip telefonisch voor je klaar. Ook kun je Transip per e-mail contacten. Duidelijk en overzichtelijk. Het internet is altijd open. Transip dus ook. Iedereen is beschikbaar als er iets moet gebeuren. Bugs, exploits en security updates worden als eerste gespot en natuurlijk opgelost. Laat je  ook even weten wat je van Transip vindt? Een ander zal dit ten zeerste waarderen. 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!