Tresorit

Alle reviews

Tresorit

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

SOHOSTED merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
SOHOSTED
3 reviews

Wat vinden anderen van dit bedrijf? Sohosted.com is een hostingbedrijf, dat ook telecom- en internetdiensten aanbiedt. Het is een mooi en goed...

Neostrada merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Neostrada
2 reviews

Wat voor soort bedrijf is Neostrada? Heeft u ooit een website laten hosten door dit bedrijf? Zo ja, wat waren uw bevindingen? Wat ook belangrijk is...

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Stipte
1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

TransIP merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
TransIP
10 reviews

Wat vinden de klanten die aan je voorafgingen van TransIP? Hierover valt meer te lezen in de reviews van andere Belgen die eerder al gebruik maakte...

Tresorit

Het is vervelend om data op te willen staan en het bericht te krijgen dat je opslag vol is. Vervolgens moet je weer zaken gaan verwijderen, maar hier heb je niet altijd tijd voor en soms valt er gewoon niks te verwijderen. Je kunt er dan voor kiezen om een abonnement voor cloudopslag te nemen. Er zijn vele aanbieders van Cloudopslag, zoals Dropbox, Sugarsync, SpiderOak en natuurlijk ook de diensten van Apple, Microsoft en Google.

Maar aan Cloudopslag zitten ook weer nadelen. Je kunt je afvragen: Waar staan de servers? Is Tresorit veilig om te gebruiken? Helaas zijn privacy en gemak immers niet altijd even compatibel met elkaar. Om deze redenen is belangrijk om goed vooronderzoek te doen voordat je een abonnement neemt op een clouddienst. Het is goed om, onder andere, eens de reviews te lezen van de gebruikers die je voor gingen om zodoende goed te kunnen inschatten waar het bedrijf voor staat.

Over Tresorit
Tresorit is in 2011 opgericht door de Hongaarse programmeurs Istvan Lam, Szilveszter Szebeni and Gyorgy Szilagyi. Dit deden ze al op hun universiteit, omdat ze geen vertrouwen hadden in het aanbod van file sync apps. Ze wilden privacy, en hierom werd end-to-end encryptie in de kern van hun software ingebouwd.

Sindsdien is het bedrijf gegroeid en dient het klanten over de hele wereld, heeft het meer dan 100 medewerkers en zijn er meer dan 10 000 organisaties die van de dienst gebruik maken.

Wat is Tresorit? Producten en diensten
Tresorit biedt verschillende diensten aan. We lichten er kort drie toe: secure workspace, secure file sharing en tresorit content shield. Voor alle informatie, raden wij echter aan de website van het bedrijf te raadplegen.

Secure workspace van Tresorit is een online werkplek waarin werknemers in teams met elkaar kunnen samenwerken. Iedereen kan op elk moment en vanaf elke plek bestanden uploaden en delen. Alles is end-to-end encrypted. Secure file sharing van Tresorit is enigszins vergelijkbaar met het bovenstaande, maar een iets eenvoudigere opzet: je kunt hier bestanden met elkaar mee delen. Zowel binnen als buiten je organisatie. Secure Content Shield van Tresorit is een programma om je organisatie te beschermen wanneer je werkt met vertrouwde externe partners.

Locatie van de server van Tresorit: is het veilig?
Omdat tresorit end-to-end encryptie in haar software heeft ingebouwd, zou niemand toegang moeten kunnen krijgen tot de data, zelfs Tresorit zelf niet. De servers van het bedrijf staan op verschillende plekken in de wereld en is naar keuze van de gebruiker. Hierdoor is de software veilig om te gebruiken, is in elk geval wat er gezegd wordt op de website. Om er zeker van te zijn, is het altijd verstandig om extra onderzoek te doen, zoals het lezen van de gebruikers ervaringen van de mensen die de dienst al afnemen.

Hoeveel kost Tresorit?
Tresorit hanteert verschillende prijzen. Je kunt voor €8,33 per maand als individuele gebruiker een abonnement afsluiten. Voor bedrijven starten de prijzen bij €12. Dit is dan voor maximaal drie gebruikers.

Klachten, complimenten of tips voor Tresorit
We horen graag jouw mening als je de diensten van Tresorit al afneemt. Heb je wel eens problemen gehad, of is het echt zo veilig als wordt gesteld? Zitten er addertjes onder het gras, of is de service werkelijk zo goed? Alle details mogen terugkomen in je beoordeling van de website. Bedankt voor je tijd!