ErvaringenSite

  Ervaringen Vimeo

  Vimeo is een website/platform waar gebruikers van de site video's kunnen uploaden, delen en bekijken. Voor het uploaden van de video's moet men echter wel houder zijn van de rechten van het beeldmateriaal en alle andere inhoud. De website wordt over de hele wereld gebruikt, een voorbeeld is bijvoorbeeld het Witte Huis (Verenigde Staten) dat alle HD-uitzendingen ook op Vimeo plaatst. Een ander voorbeeld is dat de videoclip van het nummer "Radar" van Brittney Spears in het begin alleen beschikbaar was op Vimeo. Op deze pagina kunt u de ervaringen achterhalen die andere mensen met Vimeo hebben, dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Ook kunt u op ErvaringenSite op andere soortgelijke bedrijven zoeken.

  Over Vimeo

  De website werd opgericht in november 2004 door Jake Lodwick en Zach Klein. Jake Lodwick verliet het bedrijf echter in 2007 en Zach Klein in 2008. De naam van de website is afgeleid uit een anagram van het Engelse woord "movie". Gebruikers kunnen sinds negen oktober 2007 video's uploaden in 720p-kwaliteit. Ook zijn alle video's sinds augustus 2010 geconverteerd naar H.264 voor HTML5-ondersteuning. Normale gebruikers (zonder Vimeo Plus) mogen per week vijfhonderd MB aan video uploaden, daarvan mag één video in HD-kwaliteit zijn. Alle andere video's die een gebruiker uploadt komen alleen beschikbaar in SD. In december 2011 maakte de website bekend dat het per maand 65 miljoen unieke bezoekers ontvangt, acht miljoen van deze hebben een account op Vimeo. Leden van de website noemen zichzelf "Vimeans". Vijftien procent van al het verkeer naar de website gaat via mobiele apparaten (voornamelijk smartphones).

  telecom recruitment 2019 - telecom interview questions and answers for recruitment based training

  Producten en Diensten

  De website is er dus speciaal om video's te uploaden, delen en te bekijken. Sinds kort heeft de website ook een optie tot live streamen toe gevoegd, u kunt als gebruiker dus een video live streamen waarna de video automatisch wordt opgeslagen. Dit kan in principe zonder registratie maar voor de echte video liefhebbers heeft Vimeo ook twee abonementen ontwikkeld, welke abonnementen zijn dit dan?:

  - Vimeo Plus:

  Op 16 oktober 2009 werd Vimeo Plus onthuld. Voor zestig dollar per jaar kunnen gebruikers maximaal vijf GB per week aan videomateriaal uploaden. Met dit abbonement mogen alle video's in HD-kwaliteit zijn. Ook kunnen Plus-gebruikers kanalen, groepen en albums aanmaken. Ook zijn er voor Vimeo Plus gebruikers geen advertenties te zien.


  - Vimeo Pro: Vimeo Pro is opgericht speciaal voor bedrijven en is sinds één augustus 2011 beschikbaar. Bedrijven krijgen toegang tot vijftig GB aan opslag en geavanceerde statistieken. Ook Vimeo Pro gebruikers kunnen kanalen, groepen en albums aanmaken. Ook kunt u uw hele team met collega's aan het platform toevoegen zodat iedereen binnen uw bedrijf toegang heeft tot het Vimeo Pro account van uw bedrijf.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Vimeo

  ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening over Vimeo op ErvaringenSite te delen door middel van een review. Ook kunt u op ErvaringenSite ontdekken wat andere mensen van Vimeo vinden. Lees hier dan ook de aanbevelingen, klachten en tips van anderen over Vimeo.

  Vimeo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vimeo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vimeo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vimeo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vimeo actief?

  Vimeo is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) TV & Film

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vimeo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.