Vimeo

Alle reviews

Vimeo

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Canal Digitaal merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Canal Digitaal
0 reviews

Series, films en documentaires kijken op de oude manier is verleden tijd. Weg zijn de dagen dat je nog op een bepaalde dag op een specifiek moment ...

Ziggo merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Ziggo
0 reviews

Snel en betrouwbaar internet is iets dat we allemaal wel graag willen hebben. Vandaag de dag zitten er steeds meer Nederlanders dagelijks online, e...

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Stipte
1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

Mejane.com merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Mejane.com
3 reviews

Wat anderen zeggen over Mejane.com. Mejane.com is een video on demand site. Je kunt het zien als een videotheek (tegenwoordig natuurlijk met dvd&rs...

Vimeo

Vimeo is een website/platform waar gebruikers van de site video's kunnen uploaden, delen en bekijken. Voor het uploaden van de video's moet men echter wel houder zijn van de rechten van het beeldmateriaal en alle andere inhoud. De website wordt over de hele wereld gebruikt, een voorbeeld is bijvoorbeeld het Witte Huis (Verenigde Staten) dat alle HD-uitzendingen ook op Vimeo plaatst. Een ander voorbeeld is dat de videoclip van het nummer "Radar" van Brittney Spears in het begin alleen beschikbaar was op Vimeo. Op deze pagina kunt u de ervaringen achterhalen die andere mensen met Vimeo hebben, dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Ook kunt u op ErvaringenSite op andere soortgelijke bedrijven zoeken. 

Over Vimeo
De website werd opgericht in november 2004 door Jake Lodwick en Zach Klein. Jake Lodwick verliet het bedrijf echter in 2007 en Zach Klein in 2008. De naam van de website is afgeleid uit een anagram van het Engelse woord "movie". Gebruikers kunnen sinds negen oktober 2007 video's uploaden in 720p-kwaliteit. Ook zijn alle video's sinds augustus 2010 geconverteerd naar H.264 voor HTML5-ondersteuning. Normale gebruikers (zonder Vimeo Plus) mogen per week vijfhonderd MB aan video uploaden, daarvan mag één video in HD-kwaliteit zijn. Alle andere video's die een gebruiker uploadt komen alleen beschikbaar in SD. In december 2011 maakte de website bekend dat het per maand 65 miljoen unieke bezoekers ontvangt, acht miljoen van deze hebben een account op Vimeo. Leden van de website noemen zichzelf "Vimeans". Vijftien procent van al het verkeer naar de website gaat via mobiele apparaten (voornamelijk smartphones). 

Producten en Diensten
De website is er dus speciaal om video's te uploaden, delen en te bekijken. Sinds kort heeft de website ook een optie tot live streamen toe gevoegd, u kunt als gebruiker dus een video live streamen waarna de video automatisch wordt opgeslagen. Dit kan in principe zonder registratie maar voor de echte video liefhebbers heeft Vimeo ook twee abonementen ontwikkeld, welke abonnementen zijn dit dan?:


- Vimeo Plus: Op 16 oktober 2009 werd Vimeo Plus onthuld. Voor zestig dollar per jaar kunnen gebruikers maximaal vijf GB per week aan videomateriaal uploaden. Met dit abbonement mogen alle video's in HD-kwaliteit zijn. Ook kunnen Plus-gebruikers kanalen, groepen en albums aanmaken. Ook zijn er voor Vimeo Plus gebruikers geen advertenties te zien. 


- Vimeo Pro: Vimeo Pro is opgericht speciaal voor bedrijven en is sinds één augustus 2011 beschikbaar. Bedrijven krijgen toegang tot vijftig GB aan opslag en geavanceerde statistieken. Ook Vimeo Pro gebruikers kunnen kanalen, groepen en albums aanmaken. Ook kunt u uw hele team met collega's aan het platform toevoegen zodat iedereen binnen uw bedrijf toegang heeft tot het Vimeo Pro account van uw bedrijf. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Vimeo
ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening over Vimeo op ErvaringenSite te delen door middel van een review. Ook kunt u op ErvaringenSite ontdekken wat andere mensen van Vimeo vinden. Lees hier dan ook de aanbevelingen, klachten en tips van anderen over Vimeo.