Vodafone

Alle reviews

Vodafone

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Stipte
1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

GSMLoket merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
GSMLoket
2 reviews

Kies ervoor om dit te lezen om alles te weten wat je moet weten over dit bedrijf. Natuurlijk houdt GSMLoket zich met telecom en met mobiele telefon...

UnitedConsumers merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
UnitedConsumers
10 reviews

Waarom zou ik veel producten via United Consumers afnemen? Zoals u wellicht gemerkt heeft worden producten goedkoper als je ze in grote aantallen a...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Vodafone

Vodafone is wereldwijd een van de grootste aanbieders van telefonie. Vodafone staat voor het engels Voice Data Fone. Vodafone Group is het moederbedrijf van een aantal dochterondernemingen die in verschillende landen actief zijn in mobiele telefonie. Vodafone heeft mobiele netwerken in wel 42 landen. Het Belgische Proximus is ook een partner van Vodafone. Ook zijn zij een partnerschap aangegaan met Ziggo, onder de naam VodafoneZiggo.  Op deze pagina kunt u de klachten, aanbevelingen en tips van andere mensen over Vodafone lezen of uw eigen klachten, aanbevelingen en tips achter laten door middel van een review. Ook kunt u op andere soortgelijke bedrijven zoeken. 

Over Vodafone
Volgens hun eigen website was Vodafone in 2010 qua omzet het grootste mobiele telecommunicatienetwerkbedrijf in de hele wereld. Het hoofdkantoor van Vodafone Group bevindt zich in de britse plaats Newbury. Het bedrijf werd opgericht in 1982 en in 1985 werd er voor het eerst mobiel gebeld in het Verenigd Koninkrijk. In 2006 kondigde Vodafone een grote reorganisatie aan, waarbij drie hoofdpunten werden aangegeven: opkomende markten, Europa en nieuwe technologie (denk hierbij bijvoorbeeld aan 5G). Vodafone genereert op dit moment tachtig procent van hun inkomsten in Europa. 

Producten en Diensten van Vodafone
Vodafone biedt diensten aan voor zakelijke klanten en voor particuliere klanten. Maar wat is dan het verschil en zit er ook iets voor u bij? Voor particuliere klanten biedt Vodafone diverse abonnementen aan, varierend van Sim Only tot een abonnement met een telefoon erbij. Ook de telefoons die Vodafone aanbiedt bij hun abonnementen varieren, zo kunt u een abonnement afsluiten met een Samsung of iPhone maar ook met een Huawei bijvoorbeeld. Naast Sim Only en een abonnement met een telefoon kunt u zelfs een prepaid abonnement afsluiten dat u kunt opwaarderen elke keer als u dat nodig heeft. U kunt zelf alles gemakkelijk instellen via de website, van de databundel die u wil tot de looptijd van het contract, alles kan online. 

Vodafone zakelijk is wel te vergelijken met Vodafone voor particuliere klanten maar er zijn wel een paar grote verschillen. Zo heet Vodafone voor zakelijke klanten dan ook Vodafone Business. U kunt abonnementen afsluiten voor mkb maar ook voor grote bedrijven of als zzp'er. Zo kunt u als groot bedrijf ook bijvoorbeeld een Cloud extra afsluiten, als midden/klein bedrijf ook vaste telefonie en ga zo maar door. Tegenwoordig biedt Vodafone ook een 5G netwerk aan en krijgt u een gratis Office 365 pakket als u een zakelijk abonnement afsluit bij Vodafone. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Vodafone
Heeft u nou ook een mening? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Vodafone op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Vodafone vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Vodafone of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Vodafone achter.