Ziggo Zakelijk

Alle reviews

Ziggo Zakelijk

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Stipte
1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

GSMLoket merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
GSMLoket
2 reviews

Kies ervoor om dit te lezen om alles te weten wat je moet weten over dit bedrijf. Natuurlijk houdt GSMLoket zich met telecom en met mobiele telefon...

UnitedConsumers merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
UnitedConsumers
10 reviews

Waarom zou ik veel producten via United Consumers afnemen? Zoals u wellicht gemerkt heeft worden producten goedkoper als je ze in grote aantallen a...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Ziggo Zakelijk

Ziggo Zakelijk is een onderdeel van het moederbedrijf VodafoneZiggo. VodafoneZiggo is een Nederlandse aanbieder in de telecom industrie, zij bieden dus kabeltelevisie, internet en mobiele telefonie aan. Het bedrijf is in 2017 ontstaan als fusie tussen de Nederlandse activiteiten van Liberty Global en Vodafone. Het bedrijf maakt een omzet van ongeveer 3,895 miljoen euro per jaar. Ziggo Zakelijk is de meest gekozen provider voor zakelijk internet in Nederland. Op deze pagina kunt u de ervaringen die andere mensen hebben met Ziggo Zakelijk lezen. Daarnaast kunt u ook reviews over andere telecom bedrijven zoals Ziggo Zakelijk lezen. 

Over Ziggo Zakelijk
De naam zegt het al, Ziggo Zakelijk is gericht op zakelijke klanten in plaats van particuliere klanten. Het bedrijf opereert dus in de Business-to-Business markt. Maar wat is dan het verschil tussen Ziggo Zakelijk en de "normale" Ziggo? Het voordeel van Ziggo Zakelijk over de particuliere Ziggo is dat u bij het zakelijke abonnement een flexibel maandcontract kunt aflsuiten. Dit houdt in dat het flexibel is om op te zeggen maar ook dat u korting kunt ontvangen als u een langer contract afsluit. Het netwerk van Ziggo Zakelijk wordt gratis geïnstalleerd op locatie en bij problemen is de klantenservice iedere dag van de week van acht uur 's ochtends tot tien uur 's avonds beschikbaar, hoe groot u bedrijf ook is. 

Producten en Diensten
Ziggo Zakelijk biedt verschillende soorten zakelijke abonnementen aan: 

- Ziggo Start: dit abonnement is specifiek gericht op zzp'ers. Voor 40 euro per maand heeft u al een stabiele internetverbinding van 60/10 Mbit/s. Hiermee kunt u zonder moeite met vijf apparaten tegelijk gebruik maken van internet. Bij dit pakket zit ook een licentie voor internetbeveiliging inbegrepen. 

Ziggo Compleet: dit abonnement is 47,50 euro per maand. Hiervoor krijgt u wel een hogere internetsnelheid. Bij dit abonnement heeft u een downloadsnelheid van 300 Mbit/s en een uploadsnelheid van 40 Mbit/s. Dit betekent dat het delen van grotere bestanden veel sneller gaat. Bovendien kunnen er bij dit abonnement tot maximaal vijftig apparaten gebruikmaken van het internet. Ook krijgt u bij dit abonnement twee internetbeveiliging licenties. 

Ziggo Max: dit abonnement is 65 per maand. Met dit abonnement heeft u een downloadsnelheid van 600 Mbit/s en een uploadsnelheid van 50 Mbit/s. Dit abonnement is dus handig als er meerdere medewerkers op kantoor zitten. 

- Ziggo Giga: dit abonnement kost 75 euro per maand en is het grootste pakket voor zakelijk klanten van Ziggo Zakelijk. De downloadsnelheid is namelijk 1000 Mbit/s. Het netwerk is echter nog niet overal beschikbaar, om te weten of het netwerk beschikbaar is voor u moet u een postcode check doen. 

Klachten, aanbevelingen en tips over Ziggo Zakelijk
Heeft u nou ook een mening of wilt u een klacht en/of aanbeveling achterlaten? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening over Ziggo Zakelijk op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite ontdekken wat andere mensen van Ziggo Zakelijk vinden. Lees hier dan ook de klachten, aanbevelingen en tips van anderen over Ziggo Zakelijk.