ErvaringenSite

  Ervaringen Ziggo Zakelijk

  Ziggo Zakelijk is een onderdeel van het moederbedrijf VodafoneZiggo. VodafoneZiggo is een Nederlandse aanbieder in de telecom industrie, zij bieden dus kabeltelevisie, internet en mobiele telefonie aan. Het bedrijf is in 2017 ontstaan als fusie tussen de Nederlandse activiteiten van Liberty Global en Vodafone. Het bedrijf maakt een omzet van ongeveer 3,895 miljoen euro per jaar. Ziggo Zakelijk is de meest gekozen provider voor zakelijk internet in Nederland. Op deze pagina kunt u de ervaringen die andere mensen hebben met Ziggo Zakelijk lezen. Daarnaast kunt u ook reviews over andere telecom bedrijven zoals Ziggo Zakelijk lezen.

  Over Ziggo Zakelijk

  De naam zegt het al, Ziggo Zakelijk is gericht op zakelijke klanten in plaats van particuliere klanten. Het bedrijf opereert dus in de Business-to-Business markt. Maar wat is dan het verschil tussen Ziggo Zakelijk en de "normale" Ziggo? Het voordeel van Ziggo Zakelijk over de particuliere Ziggo is dat u bij het zakelijke abonnement een flexibel maandcontract kunt aflsuiten. Dit houdt in dat het flexibel is om op te zeggen maar ook dat u korting kunt ontvangen als u een langer contract afsluit. Het netwerk van Ziggo Zakelijk wordt gratis geïnstalleerd op locatie en bij problemen is de klantenservice iedere dag van de week van acht uur 's ochtends tot tien uur 's avonds beschikbaar, hoe groot u bedrijf ook is.

  Telecom Base Station Materials: A 3D Walkthrough

  Producten en Diensten

  Ziggo Zakelijk biedt verschillende soorten zakelijke abonnementen aan:

  - Ziggo Start: dit abonnement is specifiek gericht op zzp'ers. Voor 40 euro per maand heeft u al een stabiele internetverbinding van 60/10 Mbit/s. Hiermee kunt u zonder moeite met vijf apparaten tegelijk gebruik maken van internet. Bij dit pakket zit ook een licentie voor internetbeveiliging inbegrepen.

  - Ziggo Compleet: dit abonnement is 47,50 euro per maand. Hiervoor krijgt u wel een hogere internetsnelheid. Bij dit abonnement heeft u een downloadsnelheid van 300 Mbit/s en een uploadsnelheid van 40 Mbit/s. Dit betekent dat het delen van grotere bestanden veel sneller gaat. Bovendien kunnen er bij dit abonnement tot maximaal vijftig apparaten gebruikmaken van het internet. Ook krijgt u bij dit abonnement twee internetbeveiliging licenties.

  - Ziggo Max: dit abonnement is 65 per maand. Met dit abonnement heeft u een downloadsnelheid van 600 Mbit/s en een uploadsnelheid van 50 Mbit/s. Dit abonnement is dus handig als er meerdere medewerkers op kantoor zitten.

  - Ziggo Giga: dit abonnement kost 75 euro per maand en is het grootste pakket voor zakelijk klanten van Ziggo Zakelijk. De downloadsnelheid is namelijk 1000 Mbit/s. Het netwerk is echter nog niet overal beschikbaar, om te weten of het netwerk beschikbaar is voor u moet u een postcode check doen.

  Klachten, aanbevelingen en tips over Ziggo Zakelijk

  Heeft u nou ook een mening of wilt u een klacht en/of aanbeveling achterlaten? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening over Ziggo Zakelijk op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite ontdekken wat andere mensen van Ziggo Zakelijk vinden. Lees hier dan ook de klachten, aanbevelingen en tips van anderen over Ziggo Zakelijk.

  Ziggo Zakelijk
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ziggo Zakelijk

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ziggo Zakelijk een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Ziggo Zakelijk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ziggo Zakelijk actief?

  Ziggo Zakelijk is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon, Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ziggo Zakelijk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.