ZTE

Alle reviews

ZTE

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Stipte
1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

GSMLoket merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
GSMLoket
2 reviews

Kies ervoor om dit te lezen om alles te weten wat je moet weten over dit bedrijf. Natuurlijk houdt GSMLoket zich met telecom en met mobiele telefon...

UnitedConsumers merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
UnitedConsumers
10 reviews

Waarom zou ik veel producten via United Consumers afnemen? Zoals u wellicht gemerkt heeft worden producten goedkoper als je ze in grote aantallen a...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

ZTE

Ben je op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon of router en je denkt erover die te kopen bij ZTE, lees dan snel verder. Op deze pagina vind je namelijk de ervaring van anderen over dit merk. En, heb je al een mobiele telefoon van ZTE dan willen we je vragen om jouw ervaring met ons te delen om anderen te helpen.

ZTE is een merk dat zowel mobiele telefoons als routers en earbuds ontwerpt, fabriceert en verkoopt. We zijn benieuwd of je wel eens wat van dit merk hebt aangeschaft en wat je ervaring is. Ben je bijvoorbeeld tevreden over dit merk of heb je toch nog op- en aanmerkingen. We horen die ervaring graag om een goed en objectief beeld te vormen van dit merk en de producten die ze leveren. Jouw ervaring is heel waardevol voor anderen.

Over ZTE
ZTE werd in 1985 opgericht en is sindsdien een belangrijke speler op het gebied van mobiele telefonie, innovatie technologie en productoplossingen voor telecom operators en de overheid in meer dan 160 landen en regio´s. De visie van het bedrijf is om connectiviteit en vertrouwen overal mogelijk te maken. In 2013 waren ze het 4e grootste smartphone bedrijf in de Verenigde Staten. 

Belangrijke waarden voor het bedrijf zijn het succes van klanten, het nastreven van perfectie en simpele oplossingen. Het bedrijf heeft al regelmatig prijzen en awards gewonen voor de producten die ze leveren.

Het paradepaardje van ZTE is de smartphone Axon. Deze smartphone werd voor het eerst in 2015 op de markt gebracht en was de eerste smartphone in de wereld met twee camera´s op de achterkant van de telefoon. Deze telefoon won de ´User Experience Golf Award´ op de internationale Funkausstellung Berlin (IFA). In 2017 lanceerden ze de Axon M, de eerste opvouwbare telefoon met twee schermen. In 2020 werd de Axon 20 gelanceerd. Dit is de eerste telefoon met een under-screen camera.

Producten en diensten van ZTE
ZTE bied mobiele telefoons, routers en earbuds aan. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de ZTE AXON 30ultra. Deze mobiele telefoon heeft vier camera´s op de achterkant. De telefoon heeft een 64 megapixel portret camera, een breedbeeldlens camera, een ultra-breedbeeldlens camera en een zoomlens. Deze camera´s presteren bovendien goed in het donker. De telefoon heeft bovendien de nieuwst processor voor onder andere 5G en een scherp beeld. 

Een karakteristiek kenmerk van de nieuwe telefoon is dat de camera op de voorkant een under-screen camera is. Dit betekent dat de camera achter het scherm zit en niet zichtbaar is als je de telefoon gebruikt. Volgens het bedrijf zijn de earbuds die ze verkopen ook van hoge kwaliteit.

Ervaringen, klachten en tips over ZTE
We zijn benieuwd hoe jij de producten en de service van dit bedrijf ervaart. We zijn niet alleen benieuwd naar de kwaliteit van de producten, maar ook naar de kwaliteit van de service die dit bedrijf biedt. Hoe gaan ze om met jouw mogelijke vragen en klachten, daar zijn wij en mogelijk nieuwe klanten heel benieuwd naar. Alvast bedankt voor je review.