ErvaringenSite

  Ervaringen 123TuinPoster

  Loop je wel eens over straat en zie je dan van die grote posters oftewel flyers. Wist je dat posters al vanaf de middeleeuwen bestaan? Dat klopt alleen ze waren wel even wat anders. vroeger schreven ze namelijk alleen tekst om een bepaald boodschap te delen.

  Het drukken van affiches begon rond 1870, De eerste afbeelding dat op de poster werd gedrukt was rond 1890. Ben jij wel eens geïnteresseerd in het maken van een poster. Dan is het belangrijk om wat reviews te lezen, zodat je de juiste winkel kunt kiezen, bij het maken van je eigen poster.

  Vroeger werden posters vooral gemaakt bij het delen van een boodschap. Tegenwoordig kan het ook zijn dat het puur voor decoratie is. Zoals bijvoorbeeld een tuinposter of een billboard. Alleen is een billboard wel gemaakt voor het maken van reclame en een tuinposter is meer voor de decoratie.

  Over 123tuinposter

  123tuinposter is onderdeel van DTP Studio groep en is al een tijdje bezig bij het maken van tuinposters. Zij hebben al meer dan 9 jaar ervaring met het leveren van tuinposters en kunnen heel wat kwaliteit aanbieden.

  Één van de weinige bedrijven, die specifiek tuinposters en tuindoeken leveren in verschillende maten. 123tuinposter is 9 jaar geleden begonnen en ook wel vaak op TV te zien met verschillende reclames. Zij hebben een website, waarbij je een poster naar wens kunt laten maken. En ook wel de uitvinder van tuinposters en tuindoeken genoemd.

  Spendeer jij veel tijd in je tuin en ziet het er een beetje leeg uit? Dan is een tuinposter of tuinschilderij niet verkeerd! Het geeft een goed sfeer en wie weet? Misschien wil jij wel je eigen foto hebben als tuinposter. Het is niet makkelijk om een beslissing te maken over hoe je tuin eruit gaat zien, maar een mooie poster kan zeker geen kwaad!

  Strijden voor algemeen kiesrecht

  Producten en diensten 123tuinposter

  123tuinposter heeft tot wel 9 ophangsystemen voor jou tuinposter. Je kunt verschillende kanten op zoals bijvoorbeeld een foto laten bedrukken op een deur of in een tuinhouten frame. Ze bieden ook verschillende fotos aan waaruit je kunt kiezen op hun eigen website, misschien wel handig als je geen eigen foto hebt.

  De 9 ophangsystemen waaruit je kunt kiezen zijn bijvoorbeeld met ophangogen, steiger- en tuin houten lijst, een tuinhouten frame, met tule, een verchroomd ophangsysteem of een zelfklevend doek.

  Zij bieden tuinposters en tuindoeken aan met tot wel 5 jaar garantie, afhankelijk van het materiaal, maar de minimum is 3 jaar. Je hebt ook een optie om je eigen foto te laten bedrukken tot op de centimeter na gemeten. Het materiaal wat je besteld is ook nog eens afwasbaar. Je hoeft je niet druk te maken om het weer, want ze zijn weerbestendig.

  Complimenten, klachten of tips voor 123tuinposter

  Heb je toevallig recent een product aangeschaft bij 123tuinposter dan willen wij dat graag weten. Laat een review achter, want zo help je toekomstige klanten met het aanschaffen van een tuinposter bij 123tuinposter.

  Laat ook een review achter als je ervaring hebt met de klantenservice van 123tuinposter, reageren zij snel op een bericht? of duurt het te lang. Dan willen wij dat graag weten en anderen ook.

  Laat ook bij klachten een review achter, heb jij bijvoorbeeld een tuinposter aangeschaft? en het is niet aangekomen? laat het ons dan weten. Zo creëren we allemaal een beter beeld van dit bedrijf en kan iedereen gerust tuinposters bestellen!

  123TuinPoster
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over 123TuinPoster

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is 123TuinPoster een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over 123TuinPoster. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is 123TuinPoster actief?

  123TuinPoster is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Foto en Canvas

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 123TuinPoster gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.