123TuinPoster

Alle reviews

123TuinPoster

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fotofabriek merklogo voor beoordelingen van Cadeauwinkels
Fotofabriek
0 reviews

Wat te doen met al die mooie digitale foto’s die je op je desktop of laptop hebt verzameld? Een idee is om de mooiste te gebruiken voor het o...

Fotogeschenk merklogo voor beoordelingen van Foto en Canvas
Fotogeschenk
0 reviews

Wil je je ouders, partner of beste vriendin verrassen met een geschenk? Of ben je op zoek naar een manier om al je foto's van de afgelopen zom...

Nikkel Art merklogo voor beoordelingen van Foto en Canvas
Nikkel Art
0 reviews

Als je je partner, ouders of beste vriend wilt verrassen met wanddecoratie op maat, of je eigen woonkamer wat wilt opfrissen, kun je het aanbod van...

Karo-art VOF merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Foto en Canvas producten
Karo-art VOF
0 reviews

Een wanddecoratie geeft uw huis of bedrijf absoluut een ander look en gevoel. Het kan een beroemde hedendaagse schilderij zijn, maar misschien ook ...

123TuinPoster

Loop je wel eens over straat en zie je dan van die grote posters oftewel flyers. Wist je dat posters al vanaf de middeleeuwen bestaan? Dat klopt alleen ze waren wel even wat anders.  vroeger schreven ze namelijk alleen tekst om een bepaald boodschap te delen. 

Het drukken van affiches begon rond 1870, De eerste afbeelding dat op de poster werd gedrukt was rond 1890. Ben jij wel eens geïnteresseerd in het maken van een poster. Dan is het belangrijk om wat reviews te lezen, zodat je de juiste winkel kunt kiezen, bij het maken van je eigen poster.  

Vroeger werden posters vooral gemaakt bij het delen van een boodschap. Tegenwoordig kan het ook zijn dat het puur voor decoratie is. Zoals bijvoorbeeld een tuinposter of een billboard. Alleen is een billboard wel gemaakt voor het maken van reclame en een tuinposter is meer voor de decoratie. 

Over 123tuinposter
123tuinposter is onderdeel van DTP Studio groep en is al een tijdje bezig bij het maken van tuinposters. Zij hebben al meer dan 9 jaar ervaring met het leveren van tuinposters en kunnen heel wat kwaliteit aanbieden.

Één van de weinige bedrijven, die specifiek tuinposters en tuindoeken leveren in verschillende maten. 123tuinposter is 9 jaar geleden begonnen en ook wel vaak op TV te zien met verschillende reclames. Zij hebben een website, waarbij je een poster naar wens kunt laten maken. En ook wel de uitvinder van tuinposters en tuindoeken genoemd.   

Spendeer jij veel tijd in je tuin en ziet het er een beetje leeg uit? Dan is een tuinposter of tuinschilderij niet verkeerd! Het geeft een goed sfeer en wie weet? Misschien wil jij wel je eigen foto hebben als tuinposter. Het is niet makkelijk om een beslissing te maken over hoe je tuin eruit gaat zien, maar een mooie poster kan zeker geen kwaad!

Producten en diensten 123tuinposter
123tuinposter heeft tot wel 9 ophangsystemen voor jou tuinposter. Je kunt verschillende kanten op zoals bijvoorbeeld een foto laten bedrukken op een deur of in een tuinhouten frame. Ze bieden ook verschillende fotos aan waaruit je kunt kiezen op hun eigen website, misschien wel handig als je geen eigen foto hebt.  

De 9 ophangsystemen waaruit je kunt kiezen zijn bijvoorbeeld met ophangogen, steiger- en tuin houten lijst, een tuinhouten frame, met tule, een verchroomd ophangsysteem of een zelfklevend doek.  

Zij bieden tuinposters en tuindoeken aan met tot wel 5 jaar garantie, afhankelijk van het materiaal, maar de minimum is 3 jaar. Je hebt ook een optie om je eigen foto te laten bedrukken tot op de centimeter na gemeten. Het materiaal wat je besteld is ook nog eens afwasbaar. Je hoeft je niet druk te maken om het weer, want ze zijn weerbestendig. 

Complimenten, klachten of tips voor 123tuinposter
Heb je toevallig recent een product aangeschaft bij 123tuinposter dan willen wij dat graag weten. Laat een review achter, want zo help je toekomstige klanten met het aanschaffen van een tuinposter bij 123tuinposter. 

Laat ook een review achter als je ervaring hebt met de klantenservice van 123tuinposter, reageren zij snel op een bericht? of duurt het te lang. Dan willen wij dat graag weten en anderen ook. 

Laat ook bij klachten een review achter, heb jij bijvoorbeeld een tuinposter aangeschaft? en het is niet aangekomen? laat het ons dan weten. Zo creëren we allemaal een beter beeld van dit bedrijf en kan iedereen gerust tuinposters bestellen!