ErvaringenSite

  Ervaringen ABCmouse

  Ben je op zoek naar een onderneming die de leervaardigheden van kinderen kan bevorderen? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van ABCmouse. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van dit bedrijf. Indien dit inderdaad het geval zou zijn, zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw ervaring met ABCmouse te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen beslissen of het aanbod van dit bedrijf ook voor hen interessant zou kunnen zijn. Het maakt trouwens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over ABCmouse

  ABCmouse is een product van Age of Learning, een onderneming waarvan de missie is om kinderen overal ter wereld te helpen een sterke basis voor academisch succes op te bouwen en een levenslange liefde voor leren te inspireren. Als toonaangevende leverancier van onderwijstechnologie zou dit bedrijf de beste onderwijspraktijken met innovatieve technologie en inzichtelijke creativiteit leveren. Dit leidt tot boeiende, doeltreffende onderwijservaringen die leren tot leven brengen. Het paradepaardje van Age of Learning, ABCmouse Early Learning Academy, is het toonaangevende digitale onderwijsmerk voor jonge kinderen in de Verenigde Staten. Hun op onderzoek gebaseerde digitale onderwijsprogramma's zouden hun doeltreffendheid hebben bewezen in het verhogen van de leervaardigheden van kinderen, en hun inhoud zou ontwikkeld worden door een uitgebreid team van onderwijsdeskundigen. Tot op heden heeft deze onderneming wereldwijd al meer dan 50 miljoen kinderen onderwijs gegeven.

  Commissie dienstverlening en algemeen beleid - 4 maart 2021

  Producten en diensten van ABCmouse

  Heb je al een account bij ABCmouse? Dan kun je via de site inloggen, of kiezen om een account aan te maken. Verder heb je de keuze uit de categorieën Reading, Math, Science en Art & Colors. Volgens de informatie op de site kun je met ABCmouse eender waar en wanneer leren, zijn er meer dan 10.000 activiteiten beschikbaar, ben je niet gebonden en mag je je verwachten aan echte resultaten. Verder lees je op de website van dit product meer over de verschillende onderwerpen en activiteiten die er worden aangeboden, en welke awards ABCmouse tot op heden in ontvangst heeft mogen nemen. Heb je een vraag of opmerking voor het team van deze onderneming? Dan kun je de klantenservice via een ticketsysteem of per chat contacteren.

  Complimenten, klachten en tips voor ABCmouse

  Ben je al vertrouwd met de diensten van deze onderneming? Grijp dan de kans om op deze pagina een bondige, informatieve review over jouw ervaring met ABCmouse te schrijven. Ben je tevreden over de kwaliteit van de door dit bedrijf geleverde diensten? Kun je als klant rekenen op een vlotte en vriendelijke dienstverlening van de klantenservice? Of sta je misschien te trappelen om één of meerdere handige tips met onze bezoekers te delen? Laat het ons zeker weten! En als je graag wilt weten wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, hoef je alleen maar even hier te klikken. Veel leesplezier!

  ABCmouse
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ABCmouse

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is ABCmouse een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over ABCmouse. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ABCmouse actief?

  ABCmouse is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ABCmouse gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.