ABCmouse

Alle reviews

ABCmouse

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
CIVAS Opleidingen
0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

De Bijlesmeester merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
De Bijlesmeester
0 reviews

Je kinderen een goede en kwalitatieve opvoeding geven is enorm belangrijk voor ouders. En de meeste mensen stellen dit gelijk aan goede punten hale...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
Thuiscursus.nl
0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ABCmouse

Ben je op zoek naar een onderneming die de leervaardigheden van kinderen kan bevorderen? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van ABCmouse. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van dit bedrijf. Indien dit inderdaad het geval zou zijn, zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw ervaring met ABCmouse te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen beslissen of het aanbod van dit bedrijf ook voor hen interessant zou kunnen zijn. Het maakt trouwens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over ABCmouse
ABCmouse is een product van Age of Learning, een onderneming waarvan de missie is om kinderen overal ter wereld te helpen een sterke basis voor academisch succes op te bouwen en een levenslange liefde voor leren te inspireren. Als toonaangevende leverancier van onderwijstechnologie zou dit bedrijf de beste onderwijspraktijken met innovatieve technologie en inzichtelijke creativiteit leveren. Dit leidt tot boeiende, doeltreffende onderwijservaringen die leren tot leven brengen. Het paradepaardje van Age of Learning, ABCmouse Early Learning Academy, is het toonaangevende digitale onderwijsmerk voor jonge kinderen in de Verenigde Staten. Hun op onderzoek gebaseerde digitale onderwijsprogramma's zouden hun doeltreffendheid hebben bewezen in het verhogen van de leervaardigheden van kinderen, en hun inhoud zou ontwikkeld worden door een uitgebreid team van onderwijsdeskundigen. Tot op heden heeft deze onderneming wereldwijd al meer dan 50 miljoen kinderen onderwijs gegeven.

Producten en diensten van ABCmouse
Heb je al een account bij ABCmouse? Dan kun je via de site inloggen, of kiezen om een account aan te maken. Verder heb je de keuze uit de categorieën Reading, Math, Science en Art & Colors. Volgens de informatie op de site kun je met ABCmouse eender waar en wanneer leren, zijn er meer dan 10.000 activiteiten beschikbaar, ben je niet gebonden en mag je je verwachten aan echte resultaten. Verder lees je op de website van dit product meer over de verschillende onderwerpen en activiteiten die er worden aangeboden, en welke awards ABCmouse tot op heden in ontvangst heeft mogen nemen. Heb je een vraag of opmerking voor het team van deze onderneming? Dan kun je de klantenservice via een ticketsysteem of per chat contacteren.

Complimenten, klachten en tips voor ABCmouse
Ben je al vertrouwd met de diensten van deze onderneming? Grijp dan de kans om op deze pagina een bondige, informatieve review over jouw ervaring met ABCmouse te schrijven. Ben je tevreden over de kwaliteit van de door dit bedrijf geleverde diensten? Kun je als klant rekenen op een vlotte en vriendelijke dienstverlening van de klantenservice? Of sta je misschien te trappelen om één of meerdere handige tips met onze bezoekers te delen? Laat het ons zeker weten! En als je graag wilt weten wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, hoef je alleen maar even hier te klikken. Veel leesplezier!