Adoucisseurdeau

Alle reviews

Adoucisseurdeau

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig

ReBuy

0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig

Ongediertewinkel

0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Harney & Sons Fine Teas merklogo voor beoordelingen van Overig

Harney & Sons Fine Teas

1 reviews

Heb jij je weleens afgevraagd hoeveel soorten thee er zijn? Op die vraag is bijna geen antwoord te geven als je alleen al kijkt naar het aantal onl...

Adoucisseurdeau

Je surft wat rond op het internet en komt een product tegen dat er interessant uitziet. Het wordt echter aangeboden door een website waar je nog nooit van gehoord hebt en veel informatie vind je er verder op het net niet over. Wat doe je dan om erachter te komen of deze site te vertrouwen is? Je leest natuurlijk reviews van klanten die al ervaring hebben met het aangeboden artikel. Op die manier kom je precies te weten wat je kunt verwachten en hoe het met de kwaliteit van het product gesteld staat. Om het je makkelijk te maken bieden wij je dit soort reviews op onze website. Op die manier kun je op je gemak lezen wat andere klanten je aanraden om een nare of vervelende ervaring te voorkomen. Met de gepresenteerde informatie uit de reviews weet je direct of de shop die je interesse heeft betrouwbaar is of niet.

Over Adoucisseurdeau
Deze website is een zogenaamde One Product Store en verkoopt dus maar één product. Het gaat hier om een waterontkalker die op de markt gebracht wordt door het Nederlandse bedrijf 24Man BV uit Amsterdam. Belgische klanten die Frans spreken kunnen voor vragen een e-mail aan de Franstalige klantenservice van het bedrijf sturen. Daar kunnen de medewerkers je ook helpen als je hulp nodig hebt om een bestelling te plaatsen. Deze online shop beschikt over het Europese E-commerce Europe keurmerk waardoor aankopen gewaarborgd zijn. Bovendien worden er veilige betaalmethodes zoals creditcard, PayPal, iDeal en Bancontact aangeboden. Alle bestellingen naar Nederland en België worden zonder verzendkosten binnen ongeveer 5 werkdagen bezorgd.

De producten van Adoucisseurdeau
De waterontkalker die Adoucisseurdeau verkoopt is een apparaat dat gebruik maakt van magneten om het water in de leidingen te bewerken. Voor de installatie hoef je geen grote aanpassingen te doen, het apparaat kun je gewoon aan de bestaande leiding bevestigen. Zo kan de ontkalker al binnen enkele minuten zijn werk doen. Door mineralen zoals calcium en magnesium te bewerken krijgt de kalk niet de mogelijkheid zich aan de leidingen te hechten. Daardoor gaan je huishoudelijke apparaten die water gebruiken zoals de wasmachine en het koffiezetapparaat langer mee en je verbruikt minder energie om water te verwarmen. Mocht je na ontvangst van de waterontkalker tot de conclusie komen dat je niet tevreden bent dan heb je 100 dagen de tijd om het apparaat terug te sturen.

Reviews over Adoucisseurdeau
Wat is na aanschaf van deze waterontkalker jouw mening er over? Werkt het zoals het wordt aangeprezen of valt de kwaliteit je tegen? Deel jouw ervaring met ons en andere consumenten door een review op onze website te plaatsen. Je helpt op die manier niet alleen nieuwe klanten die dit product nog niet kennen, je draagt ook bij aan het realistische beeld dat we van deze online shop willen laten zien. Neem in jouw beoordeling even de tijd om onderwerpen zoals de effecten en de kwaliteit van het apparaat te beschrijven. Vergeet ook niet te vermelden hoe de medewerkers met je omgingen toen je een klacht meldde of een verzoek tot terugsturen indiende. Met al deze informatie kunnen klanten weldoordacht besluiten of ze dit product ook aan willen schaffen.