ErvaringenSite

  Ervaringen Albert Heijn Gift

  Met de onbegrensde creativiteit van ondernemers kunnen klanten vele kanten op als het gaat om de aanschaf van een geschikt cadeau voor vriend, kennis of familie.Bent u op zoek naar een veelzijdig cadeau? En gaat u voor een cadeaukaart? Wenst u een betrouwbareaanbieder online te vinden, waar betalen ook veilig is? Bekijk dan de reviews bij ErvaringenSite. Deze site is voorzien van reviews waar klanten hun ervaringen met de online aanbieders van betreffende producten delen. Neem de reviews door en laat u leiden.

  Over Albert Heijn Gift
  Albert Heijn heeft de Albert Heijn cadeaukaart toegevoegd aan zijn assortiment. Het is een supermarktketen van Nederland. Dit bedrijf is opgericht in 1887 en is sinds 2016 onderdeel van Ahold Delhaize. Het bedrijf opende in 2007 een franchise winkel op Curaçao en vervolgens kwamen er ook vestigingen op Aruba en Suriname. In 2011 werd in België een winkel in Brasschaat geopend. Ondanks de fusie van Ahold en Delhaize bleef Albert Heijn actief in België en is het inmiddels op 60 plaatsen verspreid over Vlaanderen. Na Curaçao en België breidde het bedrijf zich in 2012 uit naar Duitsland met hun AH To Go-formule.

  Producten en diensten van Albert Heijn Gift
  De producten van Albert Heijn zijn uitgebreid met het assortiment aan fysieke en elektronische Cadeaukaarten. Met deze cadeaukaarten kunt u bij alle Albert Heijn-winkels in Nederland en België betalen, inclusief Albert Heijn-to-go. Het assortiment aan Albert Heijn digitale cadeaukaarten is gecategoriseerd in onder meer: de top vijf cadeaukaarten, cadeaukaarten voor entertainment, winkelen, Games, Erop uit, App Store & iTunes Card en Google Play gift. Met de Google Play gift kunt u meer halen uit Android apps en games op Google Play. De Google Play gift code kan worden gebruikt voor het opwaarderen van games even als voor het inwisselen van de bon voor de nieuwste apps, films, muziek, boeken en meer. De App Store & iTunes Card is geschikt om apps, games, muziek en films te downloaden.

  Verzending, garantie & betaling bijAlbert Heijn Gift
  De verzending van de fysieke kaarten heeft binnen 8 werkdagen plaats. Deze kaarten kunnen worden geactiveerd met de activeringscode die via e-mail wordt verstuurd. Het opwaarderen van de kaarten kan bij de kassa’s van Albert Heijn, waarbij de klant zelf bepaalt welk geldbedrag erop wordt gezet. Het mag liggen tussen € 5 en € 150. De Albert Heijn cadeaukaart blijft 3 jaar geldig na activering. Het bedrag op de cadeaukaart kan in 1 keer of in meerdere keren worden besteed. Albert Heijn kent een herroepingsrecht van minimaal 14 dagen. De klantenservice kan via een formulier op de site worden benaderd bij klachten. Als particuliere klant kan de klacht ook worden ingediend bij de Geschillencommissie. Zakelijke klanten kunnen hun klacht ook voorleggen aan Thuiswinkel via www.thuiswinkel.org.

  Complimenten, klachten en tips voor Albert Heijn Gift
  Albert Heijn staat bekend om de prijs favorieten, wekelijkse bonusaanbiedingen en als de winkelketen waar boodschappen halen online via de website of via de Albert Heijn app kan. Bent u al klant van Albert Heijn? Heeft u al cadeaukaarten kunnen bemachtigen? Laat ons weten wat uw ervaring is met de Albert Heijn cadeaukaarten. U mag hier reageren door een review.

  Wilt u eigenlijk nog meer weten, dan mag u bladeren door de reviews op onze website over Albert Heijn Gift.

  Studiekeuze technische opleidingen algemeen

  Albert Heijn Gift
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Albert Heijn Gift

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Albert Heijn Gift een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Albert Heijn Gift. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Albert Heijn Gift actief?

  Albert Heijn Gift is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Albert Heijn Gift gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.