Albert Heijn Gift

Alle reviews

Albert Heijn Gift

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

CoolGift merklogo voor beoordelingen van Kinderen & baby

CoolGift

1 reviews

Lees hier alle beoordelingen over CoolGift en kom erachter hoe het zit met de service en dienstverlening van CoolGift. Als u op zoek bent naar een ...

Ditverzinjeniet merklogo voor beoordelingen van Cadeauwinkels

Ditverzinjeniet

1 reviews

Cadeautjes kopen is bijna altijd leuk. Voor je jarige moeder, je neef die geslaagd is of je vriend. Iemand blij maken met een leuk, lief of gr...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Megagadgets

1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Albert Heijn Gift

Met de onbegrensde creativiteit van ondernemers kunnen klanten vele kanten op als het gaat om de aanschaf van een geschikt cadeau voor vriend, kennis of familie.Bent u op zoek naar een veelzijdig cadeau? En gaat u voor een cadeaukaart? Wenst u een betrouwbareaanbieder online te vinden, waar betalen ook veilig is? Bekijk dan de reviews bij ErvaringenSite. Deze site is voorzien van reviews waar klanten hun ervaringen met de online aanbieders van betreffende producten delen. Neem de reviews door en laat u leiden.  

Over Albert Heijn Gift
Albert Heijn heeft de Albert Heijn cadeaukaart toegevoegd aan zijn assortiment. Het is een supermarktketen van Nederland. Dit bedrijf is opgericht in 1887 en is sinds 2016 onderdeel van Ahold Delhaize. Het bedrijf opende in 2007 een franchise winkel op Curaçao en vervolgens kwamen er ook vestigingen op Aruba en Suriname. In 2011 werd in België een winkel in Brasschaat geopend. Ondanks de fusie van Ahold en Delhaize bleef Albert Heijn actief in België en is het inmiddels op 60 plaatsen verspreid over Vlaanderen. Na Curaçao en België breidde het bedrijf zich in 2012 uit naar Duitsland met hun AH To Go-formule.

Producten en diensten van Albert Heijn Gift
De producten van Albert Heijn zijn uitgebreid met het assortiment aan fysieke en elektronische Cadeaukaarten. Met deze cadeaukaarten kunt u bij alle Albert Heijn-winkels in Nederland en België betalen, inclusief Albert Heijn-to-go. Het assortiment aan Albert Heijn digitale cadeaukaarten is gecategoriseerd in onder meer: de top vijf cadeaukaarten, cadeaukaarten voor entertainment, winkelen, Games, Erop uit, App Store & iTunes Card en Google Play gift. Met de Google Play gift kunt u meer halen uit Android apps en games op Google Play.  De Google Play gift code kan worden gebruikt voor het opwaarderen van games even als voor het inwisselen van de bon voor de nieuwste apps, films, muziek, boeken en meer. De App Store & iTunes Card is geschikt om apps, games, muziek en films te downloaden.

Verzending, garantie & betaling bijAlbert Heijn Gift
De verzending van de fysieke kaarten heeft binnen 8 werkdagen plaats. Deze kaarten kunnen worden geactiveerd met de activeringscode die via e-mail wordt verstuurd. Het opwaarderen van de kaarten kan bij de kassa’s van Albert Heijn, waarbij de klant zelf bepaalt welk geldbedrag erop wordt gezet. Het mag liggen tussen € 5 en € 150. De Albert Heijn cadeaukaart blijft 3 jaar geldig na activering. Het bedrag op de cadeaukaart kan in 1 keer of in meerdere keren worden besteed. Albert Heijn kent een herroepingsrecht van minimaal 14 dagen. De klantenservice kan via een formulier op de site worden benaderd bij klachten. Als particuliere klant kan de klacht ook worden ingediend bij de Geschillencommissie. Zakelijke klanten kunnen hun klacht ook voorleggen aan Thuiswinkel via www.thuiswinkel.org. 

Complimenten, klachten en tips voor Albert Heijn Gift
Albert Heijn staat bekend om de prijs favorieten, wekelijkse bonusaanbiedingen en als de winkelketen waar boodschappen halen online via de website of via de Albert Heijn app kan. Bent u al klant van Albert Heijn? Heeft u al cadeaukaarten kunnen bemachtigen? Laat ons weten wat uw ervaring is met de Albert Heijn cadeaukaarten. U mag hier reageren door een review.

Wilt u eigenlijk nog meer weten, dan mag u bladeren door de reviews op onze website over Albert Heijn Gift.