ErvaringenSite

  Ervaringen Allgifts

  Ben je op zoek naar een bedrijf welke onbedrukte en bedrukte relatiegeschenken en kantoorartikelen verkoopt? Allgifts is dan wellicht een goede optie voor jou. Lees via ErvaringenSite wat andere mensen van dit bedrijf vinden.

  Wat is Allgifts?

  Allgifts is een leverancier van onbedrukte en bedrukte kantoorartikelen & relatiegeschenken. Het bedrijf stelt op haar website meer dan 15 jaar ervaring te hebben op het gebied van promotie. Daarnaast wordt vertelt dat Allgifts de relatiegeschenken goedkoop kan leveren en dat het team bestaat uit professionals die de boodschap van een bedrijf kunnen vertalen in hoogwaardige en kwalitatief geschikte relatiegeschenken. Klanten kunnen via de zoekmachine op de website simpel een relatiegeschenk zoeken. Klanten kunnen de relatiegeschenken onbedrukt of bedrukt bestellen. Mocht het relatiegeschenk er niet tussen staan dan worden er ook custom made relatiegeschenken gemaakt.

  Bij Allgifts kun je allerlei relatiegeschenken kopen. Op dit moment worden er relatiegeschenken verkocht in de volgende categorie soorten: drinkwaren, etenswaren, fan- & feestartikelen, gadgets, gereedschap & veiligheid, gezondheid & verzorging, giveaways, kantoorartikelen, schrijfwaren, sport & spel, tassen, textiel, branches, inspiratie, woon- en leefstijl.

  Enkele voorbeelden van onbedrukte en bedrukte relatiegeschenken die je bij het bedrijf kunt bestellen zijn mokken, tassen, pennen, handdoeken, USB sticks, petten, paraplu's, winkelwagentjes, bidons, aanstekers, t-shirts en papieren tasjes.

  Klanten hebben de optie om hun bestelde producten te volgen als deze zijn overgedragen aan de bezorgdienst. Er wordt gezegd dat er (bijna altijd) een mail met link naar een track & trace pagina wordt verstuurd.

  All 14 Winterfest Presents - Winterfest Fortnite ALL GIFTS

  Klantenservice en betalingen

  Je kunt op diverse manieren contact opnemen met de klantenservice. Je kunt dit middels een chatfunctie op de website van Allgifts doen. Daarnaast kun je ook telefonisch contact opnemen met het bedrijf en een e-mail sturen. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag. Tijden zijn vanaf 08:00 uur 's ochtends tot en met 17:30 uur 's avonds.

  Het bedrijf geeft aan dat klanten altijd een reactie ontvangen. Mensen die op de hoogte willen zijn van nieuwe relatiegeschenken, scherpe aanbiedingen en leuke acties kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief van het bedrijf. Betalen kan via verschillende opties. Zo kun je onder andere via iDEAL, reguliere bankoverschrijving, bancontact en Sofort betalen. Het bedrijf geeft aan dat er veilig betaald kan worden.

  Bij zowel bedrukte als onbedrukte bestellingen kunnen klanten kiezen uit betaling via iDeal of bankoverschrijving. Klanten krijgen via de e-mail een digitale factuur. Nadat de betaling door het bedrijf is ontvangen wordt het pakket verzonden.

  Bezorgen

  Als uw bestelling afgeleverd moet worden op één bezorgadres binnen de Benelux, worden er geen kosten in rekening gebracht. Als de spullen buiten de Benelux afgeleverd dienen te worden dan zijn de kosten afhankelijk van de afstand en het gewicht. Er is niet een specifiek bedrijf dat de spullen voor Allgifts bij de klanten bezorgd. Er wordt samengewerkt met meerdere partijen. Enkele van deze vervoerders zijn DHL, GLS, DPD, PostNL en UPS. Soms wil het voorkomen dat een ander bedrijf de spullen vervoerd.

  Wat zijn klantervaringen bij Allgifts?

  Ben je al klant bij Allgifts? Heb je hier al vaak relatiegeschenken besteld? Ben je tevreden met de artikelen die je bij Allgifts besteld hebt? Wat vind je van de kosten die je hier voor de relatiegeschenken moet betalen? Ga je vaker bij dit bedrijf bestellen? Zou je andere mensen adviseren om hier hun relatiegeschenken te kopen? Jouw mening is goud waard. Door je visie te delen help je andere mensen een goede aankoop te doen. Onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen lees je via ErvaringenSite.

  Allgifts
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Allgifts

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Allgifts een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Allgifts. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Allgifts actief?

  Allgifts is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Allgifts gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.