ErvaringenSite

  Ervaringen Allyouplay

  Veel mensen genieten ervan om online of offline een computerspelletje te spelen. De vraag is echter waar je dat het beste kunt doen. Niet alle aanbieders van games zijn immers even betrouwbaar. Misschien is Allyouplay wel de plek voor jou. Maar wat zal de kwaliteit zijn van de games die ze aanbieden? Zullen hun racing games wel echt spannend zijn? Hoe uitdagend zullen hun strategiespellen zijn? Zal het lang duren voor je een account hebt aangemaakt en met één van hun RPG’s kunt beginnen? En hoe zal de klantenservice van Allyouplay ermee omgaan als je sportspel niet helemaal volgens plan blijkt te werken? Alleen mensen die al spellen op Allyouplay hebben gespeeld kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen hoe een spel spelen op Allyouplay nou echt in zijn werk gaat. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen kunnen je duidelijk maken of Allyouplay de spelletjeswebsite voor jou is.

  Over Allyouplay

  Allyouplay is een website die spelletjes aanbiedt. Je kunt via hun website aan zogenoemde game keys komen, codes om een spel te kunnen spelen. Deze keys komen rechtstreeks van degene die het spel heeft uitgebracht omdat Allyouplay werkt via een API. Je kunt op de website van Allyouplay vele verschillende spellen spelen. Er zijn actiespellen (action games) waarin je midden in de actie zit en snel zult moeten kunnen handelen om veilig te ontkomen. Voorbeelden hiervan zijn KryptCrawler, Fall of Light, Enemy Front en Spaceforce Homeworld. Bij hun avonturenspellen (adventure games) volg je een bepaalde verhaallijn die een mysterie ontrafelt of een probleem oplost. Hierbij moet je denken aan Chronicles of Mystery: The Scorpio, Through the Woods, Haunted House en andere spellen. Je kunt ook een sportspel (sports game) spelen waarbij je zelf een speler kunt besturen. Deze spellen zijn er voor voetbal, tennis, cricket of snooker. Dan zijn er ook nog racespellen waarin je tegen de computer of tegen andere echte spelers racet om te kijken wie er het snelste bij de finish is. In een RPG (role play game) kruip je in de huid van een personage dat je al dan niet zelf hebt samengesteld en beweegt je dan door een wereld om voorwerpen te verzamelen, je personage sterker te maken en het op te nemen tegen andere speler. Ancestors Legacy, Wave of Darkness, Skilltree Saga en Lord of the Fallen zijn in deze categorie te vinden. Voor hun strategiespellen heb je tactisch en strategisch denkvermogen nodig om puzzels op te lossen of een groot gevecht aan te gaan. En dan heb je nog simulatiespellen waar je zelf een eigen wereld bouwt en de poppetjes die erin worden geplaatst bestuurd. RollerCoaster Tycoon World is een heel bekend voorbeeld uit deze categorie.

  RollerCoaster Tycoon World, één van de spellen die je via Allyouplay kunt spelen.

  Diensten van Allyouplay

  Je kunt op de website van Allyouplay een account aanmaken en dan een game key kopen voor één van hun spellen. Die kun je dan vervolgens downloaden en spelen. Er is een Allyouplay klantehservice om je te helpen als het spel niet goed werkt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Allyouplay

  Laat ons weten wat jouw eigen ervaring met Allyouplay is. Als je een review achterlaat kunnen andere mensen zien wat jij nou echt van Allyouplay vindt.

  Allyouplay
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Allyouplay

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Allyouplay een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Allyouplay. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Allyouplay actief?

  Allyouplay is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Allyouplay gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.