ErvaringenSite

  Ervaringen Antikalk

  Er zijn tegenwoordig nog maar weinig producten die je niet online kunt bestellen. En vaak zijn er producten verkrijgbaar waarvan je niet eens wist dat ze bestonden, laat staan dat je weet wat de kwaliteit ervan is. Op zulke momenten zijn reviews van klanten extra handig. Zij vertellen je meer over de producten die zij al gekocht hebben en over de manier waarop zij door online shops behandeld zijn. Om het je simpel te maken bieden wij je deze reviews geheel kosteloos en vrijblijvend op onze website. Zo kom je er makkelijk en snel achter wat je mag verwachten van producten die je dus nog niet kent. Maar gebruik van de aangeboden informatie en voorkom dat je een artikel koopt dat je eigenlijk niet nodig hebt of dat niet doet wat er beloofd wordt.

  Over Antikalk

  Antikalk.com is de website die door het gelijknamige bedrijf uit Amsterdam gebruikt wordt om een product aan te bieden dat helpt om kalk uit leidingwater te halen. Voor vragen over het product beschikt de site over een rubriek met veelgestelde vragen. Zie je daar de informatie die je zoekt niet staan dan kun je een e-mail sturen naar de klantenafdeling van het bedrijf. Om het aangeboden product te kunnen betalen biedt Antikalk je een aantal veilige betaalmethodes zoals iDeal, creditcard en PayPal. Na ontvangst van jouw bestelling heb je 100 dagen de tijd om het product uit te testen. Gedurende die tijd kun je het zonder problemen terugsturen als je niet tevreden bent.

  VAN ALGEMEEN NUT - Seizoen 2 - Aflevering 3 (James Cooke)

  De producten van Antikalk

  Deze online shop is gericht op de verkoop van maar één product, een waterontkalker die je eenvoudig binnen enkele minuten installeert. Er is geen gereedschap voor nodig, je bevestigt het apparaat makkelijk met een plastic kabeltje aan de bestaande waterleiding. Je kunt hem bevestigen aan alle soorten leidingen zoals koper, pvc en staal. Door gebruik te maken van een krachtige magneet zorgt dit product ervoor dat Magnesium en Calcium uitgeschakeld worden waardoor deze mineralen zich niet aan de leidingen kunnen hechten. Doordat leidingen schoon blijven bespaar je extra op stroom om het water te verwarmen. Bovendien zullen huishoudelijke apparaten minder snel slijten. Als je vandaag voor 23.59 uur besteld dan wordt deze ontkalker al de volgende werkdag bij je thuisbezorgd.

  Reviews over Antikalk

  Al die beloftes dat deze ontkalker zorgt voor water zonder kalk klinken natuurlijk aanlokkelijk, maar hoe goed werkt het product nu eigenlijk echt? Jij als klant van Antikalk bent degene die antwoord kan geven op die vraag. Help daarom ons en andere consumenten en plaats een review op onze website. Schrijf uitgebreid en gedetailleerd over jouw ervaring met dit product zodat anderen te weten komen wat ze ervan mogen verwachten. Is het echt zo simpel en effectief? Merk je verschil in de kwaliteit en hardheid van het water? Of is dit een product dat veel belooft maar weinig doet? Alleen klanten zoals jij kunnen antwoord geven op al deze vragen en we hopen dan ook van harte dat je jouw beoordeling met ons wilt delen.

  Antikalk
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Antikalk

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Antikalk een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Antikalk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Antikalk actief?

  Antikalk is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Antikalk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.