ErvaringenSite

  Ervaringen Aquarelle

  Ben je op zoek naar een bedrijf waar je een boeket rozen kunt kopen? Zoek je je een ongeluk naar een plek waar je online bloemen kunt bestellen? Wellicht is Aquarelle voor jou wel een ideale uitkomst. Bekijk via ErvaringenSite welke klantervaringen er bij dit bedrijf zijn.

  Wat is Aquarelle?

  Aquarelle verkoopt boeketten rozen. Het bedrijf ligt in België. Op de website kun je producten kopen die zijn onderverdeeld in de volgende categorieen: voor gelegenheden, bloemen boeketten, rozen, planten, orchideeën, koopjes en chocolade. Er wordt door Aquarelle aangegeven dat een boeket rozen binnen 24 uur is samengesteld en geleverd.

  Mocht je online een bestelling doen kun je kiezen wanneer je deze geleverd wilt hebben. Je kunt kiezen van maandag tot vrijdag. Op het moment van schrijven kun je onder meer kiezen uit boeketten die luisteren naar de volgende namen: ARLEKIJN, PASSIONELE ROZEN, RODE PASSIE, GROTE RODE ROZEN EN GROTE WITTE ROZEN.

  [Tuto 33] Paysage urbain FACILE à l'aquarelle ! 🎨 Close To Art

  Veilig betalen

  Het bedrijf zorgt voor een volledig veilige en flexibele online of telefonische betaling met een creditcard, dankzij het betalingssysteem, dat is toevertrouwd aan een bedrijf dat gespecialiseerd is in veilige online betalingen.

  Aquarelle garandeert de volledige vertrouwelijkheid van je bankgegevens, beveiligd door een SSL-protocol, dat automatisch de geldigheid van je toegangsrechten controleert wanneer je met een creditcard betaalt en alle gegevensuitwisselingen versleutelt. Het bedrijf geeft expleciet aan nooit en te nimmer toegang te hebben tot informatie van je persoonlijke creditcard.

  Koopjes

  Ben je een echte koopjesjager? Er worden iedere week bijzonder koopjes op de website vermeld. Op deze wijze kun je voor zeer betaalbare prijzen toch bloemen kopen. Volgens het bedrijf brengen bloemen en planten fleur in ieders leven.

  Naleving

  Het bedrijf stelt aan te allen tijde een aantal zaken na te leven. Dit heeft betrekking op de keuze van je boeket. Hetgeen wat je op de foto ziet zul je sowieso ontvangen. Je zult de bestelde producten in goed conditie ontvangen. De kwaliteit van de bloemen is goed. Het bedrijf houdt zich aan de levertermijn. Je gegevens worden privé gehouden. Aquarelle zorgt voor totale veiligheid en een optimale klantendienst.

  Chocolade

  Het bedrijf heeft vele verschillende soorten chocolade in het assortiment. Deze chocolaatjes worden gemaakt op basis van geweldige recepten met pure of praliné-chocolade. Als je wilt kun je de chocolaatjes bestellen in combinatie met een boeket rozen en met planten. Alle lekkere producten en de chocolade worden in Frankrijk bereid.

  Planten en struiken

  Aquarelle verkoopt ook producten uit haar collectie van binnen- en buitenplanten. Je kunt er ook heesters kopen. Dit allemaal om woonkamers, balkons en terrassen op te fleuren. Je kunt bijvoorbeeld voor een verjaardag een aan huis geleverde kamerplant als geschenk aanbieden. Je vindt op de site ook een groot aantal verschillende kamerplanten. Je moet dan denken aan planten zoals calamondinplanten, Mexicaanse vetplanten, bonsai- en olijfbomen.

  Welke klantervaringen zijn er bij Aquarelle?

  Heb jij weleens bloemen besteld bij Aquarelle? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Wat heb jij precies bij Aquarelle gekocht? Ben je tevreden over de service bij Aquarelle? Ga je in de toekomst vaker een boeket rozen bij Aquarelle kopen? Zou je andere mensen aanbevelen bloemen bij Aquarelle te kopen? We stellen het ontzettend op prijs als jij via ErvaringenSite je visie deelt over dit bedrijf. Jouw mening is goud waard! Mede door jouw input blijft ErvaringenSite het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews.

  Aquarelle
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Aquarelle

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Aquarelle een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Aquarelle. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Aquarelle actief?

  Aquarelle is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bloemisten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Aquarelle gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.