Aranet4

Alle reviews

Aranet4

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig

ReBuy

0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig

Ongediertewinkel

0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Harney & Sons Fine Teas merklogo voor beoordelingen van Overig

Harney & Sons Fine Teas

1 reviews

Heb jij je weleens afgevraagd hoeveel soorten thee er zijn? Op die vraag is bijna geen antwoord te geven als je alleen al kijkt naar het aantal onl...

Aranet4

Heeft u behoefte aan inzicht in deluchtkwaliteit van uw huis en wilt u daarvoor niet voor iedere ruimte een apart apparaat aanschaffen? Wellicht dat Aranet4 dan voor u het geschikte product is. Ze beweren op hun website dat u het product mee kunt nemen waarheen u maar wilt, zelfs op zakenreis wanneer gewenst. Aranet4 is een mobiel apparaat om de luchtkwaliteit te meten. Om erachter te komen wat andere mensen vinden van dit product bent u hier aan het juiste adres. Hier op ErvaringenSite leest u ervaringen en meningen van mensen die u voor zijn gegaan. Op basis van de reviews die u hier leest kunt u een gedegen beslissing nemen of Aranet4 het product voor u is.

Over Aranet4
Het bedrijf Aranet is een opgericht in Letland en is een internationaal erkend IoT bedrijf. Een bedrijf dat zich richt op Internet of Things, producten die voorzien zijn sensoren, processoren, software en andere technologieën. Deze producten staan vervolgens in verbinding met andere producten en wisselen data onderling uit via het internet of andere communicatienetwerken. Aranet heeft zich door de jaren heen gericht op het meten van milieu kwaliteit en dit voor een verschillende uiteenlopende bedrijven. Aranet produceert en ontwerpt haar producten in de Europese gemeenschap en daarmee voldoen ze aan diverse hoge eisen met betrekking tot kwaliteit en betrouwbaarheid.

Producten en Diensten Aranet4
De Aranet4 is een apparaat dat de kwaliteit van de lucht meet. Het is in staat om CO2, vochtigheid, temperatuur en luchtdruk te meten in een bepaalde ruimte. Het apparaat is zo ontwikkeld dat u het kunt verplaatsen en dus bent u in staat om verschillende ruimtes te meten met hetzelfde apparaat. Tegenwoordig zijn de huizen steeds beter geïsoleerd en is goede ventilatie steeds belangrijker geworden om de kwaliteit van de lucht te waarborgen. Om dit inzichtelijk te maken is de Aranet4 te verbinden via Bluetooth met uw mobiele telefoon. Via de bijbehorende app bent u in staat om uw apparaat in te stellen en actuele data af te lezen. U kunt tot veertien dagen de geschiedenis van de data terug zien. Tevens kunt u een alarm laten afgaan wanneer de luchtkwaliteit boven of onder bepaalde waardes terecht komen. De Aranet4 werkt op twee AA-batterijen en kan daarmee vier jaar doen. Het product wordt wereldwijd verkocht en gebruikt en kijkend naar de toepassingen ervan kan men concluderen dat het klantenbestand er uitgebreid is. Zowel scholen, bedrijven en huishoudens maken gebruik van de Aranet4 en kunnen daarmee bepalen wat de kwaliteit van hun ruimtes is en of er actie ondernomen dient te worden om deze te verbeteren.

Ervaringen, mening en review Aranet4
Heeft u in uw huis een Aranet4? Bent u bekend met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd naar uw mening en of ervaringen. Wij willen u dan ook vragen om hier op onze site een review achter te laten met daarin alles waarvan u denkt dat een ander zou moeten weten voordat men in zee gaat met dit bedrijf. Uw informatie is zeer waardevol en zal bijdrage aan een helder en reëel beeld van Aranet4 en daarvoor willen wij u op voorhand danken.