ErvaringenSite

  Ervaringen Avans+

  Jezelf goed onderrichten is een erg belangrijk aspect in het leven. Hoe meer je weet en kunt, hoe waardevoller je bent op de arbeidsmarkt. En het is uiteraard ook gewoon leuk om een expert te worden in je gekozen vakgebied. Voortgezette verbetering houdt je jong, en zorgt ervoor dat je competitief blijft. Maar het is niet altijd gemakkelijk om terug naar school te gaan als je reeds een job of eigen zaak hebt. Die lesroosters zijn immers vaak erg rigide en weinig flexibel. Bij Avans+ kan je terecht voor allerlei postbachelor- en masteropleidingen. Als het over je opleiding gaat, moet je er natuurlijk wel zeker van zijn dat je betaalt voor kwaliteit. Jouw tijd is immers waardevol! Hierdoor is het zeker aangeraden om bij ErvaringenSite alle reviews en besprekingen van ex- (of huidige!) studenten bij Avans+ te lezen. Zijn ze over het algemeen tevreden over het aanbod van Avans+? Kom het hier te weten!

  Over Avans+
  Avans+ is een bedrijf dat meer dan 200 postbachelor- en masteropleidingen aanbiedt. Ze zijn dus actief in de sector niet-universitair hoger onderwijs. Onder de naam Avans Hogeschool BV staat dit bedrijf ingeschreven bij de KvK. Avans+ is een nevenvestiging van Avans Hogeschool te Tilburg en is actief sinds 2011. Momenteel is Avans+ gevestigd in Breda. Het bedrijf is erkend door de NVAO (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie) en heeft een Cedeo-erkenning, net als een NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) keurmerk. Je kan Avans+ bereiken via een formulier op hun site, per telefoon, via e-mail of WhatsApp. Het is ook mogelijk om hun profiel op LinkedIn, Twitter, Facebook en YouTube te bezoeken.

  Producten en diensten van Avans+
  Avans+ biedt niet-universitair hoger onderwijs aan, vooral dan bachelor- en masteropleidingen. Hierbij komen nog het volgende: Bachelor opleidingen, Masterclass, Post-mbo en een postmaster opleiding. In totaal zijn er meer dan 200 verschillende vakgebieden en opleidingen beschikbaar. Meer specifiek zijn ze dus actief in Management & Bedrijfskunde, Finance & Control, Fysiotherapie, HRM, ICT, Laboratoriumtechniek, Onderwijs, Personal & Corporate Finance, Techniek & Bouw, Verpleegkunde & Welzijn en Theater. Ook langere trajecten binnen je eigen vakgebied zijn mogelijk. Voor deze opleidingen kan je terecht bij een van hun locaties doorheen Nederland. Het is ook mogelijk om een cursus binnen het bedrijf te laten uitvoeren (incompany). Dat is alleen mogelijk vanaf 6 of meer mensen. Je krijgt een factuur om te betalen voor je opleiding, en dat is in het algemeen te betalen in één keer, in termijnen of per module. Je hebt tot 14 dagen na het afsluiten van het contract de mogelijkheid om de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden.

  Klachten, complimenten en tips voor Avans+
  Bij het volgen van een opleiding in het hoger onderwijs is het erg belangrijk dat je waar voor je geld krijgt. Je tijd is immers niet meer onbeperkt. Ben jij geholpen door een opleiding van Avans+? Vertel er ons dan alles over! Of waren je ervaringen eerder negatief, met allerlei problemen, was het een grote tijdverspilling? Ook dan is het interessant voor andere mensen om hierover te leren. Deel je mening over Avans+ en help anderen om een beslissing te maken!

  Algemeen Beskaafd Nederlanz

  Avans+
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Avans+

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Avans+ een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Avans+. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Avans+ actief?

  Avans+ is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Avans+ gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.