ErvaringenSite

  Ervaringen Beats Fever

  Ben jij ook onder de indruk van alle nieuwe technologie binnen het gamen? VR of Virtual Reality, is een favoriet van velen dankzij de verhoogde beleving. Het voelt net alsof je in een nieuwe wereld terecht bent gekomen. Overal om je heen zie je een projectie van een fictionele wereld die net echt lijkt. Het is zelfs mogelijk om er mee te interageren voor de meest interactieve spellen. Kun jij ook niet wachten tot we echt kunnen gamen als in de film Ready Player One? Beats Fever is een van de spellen op weg naar deze toekomst. Is het beter dan Just Dance van Wii? Je leest het in de recensies van anderen online.

  Over Beats Fever
  Ontwikkeld door Arrowiz

  in 2016, is het spel beschikbaar op verschillende platforms. Het bedrijf is gevestigd in Hong Kong en heeft vier producten in hun cataloog. Zo hebben ze ook een paper VR versie van Beats Fever voor op je mobiele apparaat. Tot slot hebben ze een VR animatie film genaamd “Cairo's Tale: The Big Egg” en een visual novel met als titel “Hermitage Strange Case Files”. Het doel van de onderneming is om ervaringen rijk aan verhaal te delen. Dit via het gebruik van een uniek ontwerp en baanbrekende gameplay.

  Algemeen Nederlands vs tussentaal in 'Thuis'

  Beats Fever het spel

  Eigenlijk is Beats Fever een ritme spel in een VR setting. Tijdens het spelen wordt je ondergedompeld in een omgeving als Tokyo, London, New York of Rio de Janeiro. Het is de combinatie van de dans- en drumspellen die je in speelhallen tegenkomt. Maar dan met een laag van virtuele realiteit er bovenop. Met je controller in hand volg je patronen en probeer je de noten te slaan. Zelfs voor een toeschouwer zal het er elegant uitzien. Niet bizar zoals vele spellen in de virtuele wereld. Je bent echter gelimiteerd tot de bestaande bibliotheek aan muziek met een 40-tal nummers. Maar je kunt elk liedje blijven herhalen om je score te verbeteren. Kun jij de all-time highscore behalen?

  Vereisten van Beats Fever

  Om Beats Fever te kunnen spelen heb je minstens een computer met Windows 7 SP1 of 8.1 nodig. Echter wordt Windows 10 aangeraden. Voor een vloeiende ervaring moet je 4 GB RAM hebben, DirectX 11 en zorg er ook voor dat je 5 GB vrije ruimte hebt op je harde schijf. Voor processor en grafische kaart vereisten raden ze Intel Core i5-4590 of AMD FX-8350 aan en NVIDIA GeForce GTX 970 of AMD Radeon R9 290 als minimum. Wil je meer van je spel kunnen genieten, dan zul je uiteraard hogere specificaties moeten hanteren.

  Complimenten, Klachten en Tips over Beats Fever

  Heb je zelf al de kans gehad om naar de virtuele wereld van Beats Fever te vertrekken? Deel in een review wat je gezien hebt en wat je van het spel vindt. Iedereen hoort graag of het alle verwachtingen voldoet, of dat VR-gaming nog een work in progress is. Dit helpt bij de beslissing van spelers om de mogelijkheden van de Oculus Rift, HTC Vive of Playstation VR uit te breiden.

  Beats Fever
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Beats Fever

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Beats Fever een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Beats Fever. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Beats Fever actief?

  Beats Fever is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig, Apps

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Beats Fever gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.