ErvaringenSite

  Ervaringen Bestecanvas.nl

  Bestecanvas.be: Ervaringen
  In een tijdperk waarin iedereen overal foto’s van maakt (en vaak vooral van zichzelf) worden er nog maar bijzonder weinig foto’s afgedrukt. De meeste foto’s verdwijnen in computers en telefoons om daar niet meer uit te komen. Maar je met bloed, zweet en tranen geschoten kiekjes verdienen toch meer dan dat? Beter nog dan een simpele afdruk van 10x15 is om je foto’s af te drukken op groot formaat, zoals op canvas! Eén van de vele bedrijven die dit voor jou kan realiseren, is Bestecanvas.be, maar voor je jouw momenten op de gevoelige plaat aan dit bedrijf overgeeft, is het zinnig om te weten wat ze eigenlijk te bieden hebben en hoe anderen dit bedrijf beoordelen. Lees hier dus alles over Bestecanvas.be en vereeuwig je foto’s op canvas!

  Over Bestecanvas.be
  Via de website kun je foto’s selecteren, een formaat kiezen en eventueel effecten toevoegen (zoals de kleuren aanpassen naar zwart-wit of sepia) en bestellen. Betalen kan met creditcard (MasterCard, VISA, American Express), PayPal, op factuur of met iDeal; verzending gaat via GLS. Al doet de bedrijfsnaam anders vermoeden, je kunt bij Bestecanvas.be niet alleen terecht voor foto’s op canvas, maar ook voor afdrukken op plexiglas, aluminium, forex en poster. Wil je iets nóg originelers, dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een fotokalender te maken of een leuk fotocadeau zoals een mok, kussen, telefoonhoes, muismat of fotopuzzel. Doet het vooral heel goed bij vaders en moeders, leert de ervaring. Zit jij de volgende verjaardag verlegen om een leuk en origineel presentje voor je (groot)ouders? Dan heb je nu een idee.

  Hoe beoordeel je de kwaliteit van printen op bijvoorbeeld hout? Hier wordt het uitgelegd in dit filmpje!

  Diensten van Bestecanvas.be
  Bestecanvas.be biedt een laagste-prijsgarantie en laat klanten ‘tot 83% besparen’. Bestellingen zijn ‘klaar voor verzending binnen 24 uur‘ (maar wanneer ze je dan precies hebt, weet je natuurlijk niet) en bij bestelling vanaf €19,90 zijn de verzendkosten gratis. Ook niet onbelangrijk: de kwaliteit van de canvas doeken voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden: de kleur-intensieve, UV-lichtbestendige inkt en het hoge witaandeel in de doeken moeten een natuurlijke afdruk garanderen. Daarbij wordt oplosmiddelvrije inkt gebruikt.

  Klachten over Bestecanvas.be
  Bestecanvas.be is gevestigd in Keulen en het telefoonnummer is dan ook Duits. Reken dus op de kosten die jouw netwerk provider rekent voor een internationaal telefoongesprek. Ze zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 11 tot 16 uur. Mocht je geen zin hebben helemaal naar Duitsland te moeten bellen (we hebben niet getest of ze ook alleen Duits spreken aan de telefoon), dan kun je Bestecanvas.be ook e-mailen (maar ook hier is het niet geheel duidelijk of je e-mails in het Duits dient te formuleren). Je kunt het bedrijf ook vinden op Facebook en Google +.

  Hangen jouw selfies op levensgrote canvasdoeken boven de bank? Of heb je je oma of moeder verrast met een fotoboek met foto’s van kinderen en/of kleinkinderen? Was je tevreden over de kwaliteit van de foto’s, de snelheid van het leveren, het gemak van het online bestellen en de service van Bestecanvas.be? Laat je review achter op ErvaringenSite!

  Is bestecanvas.be ook echt de beste? En zijn ze ook goedkoop? Lees onafhankelijke ervaringen bij ErvaringenSite over alle canvas bedrijven in België!

  Bestecanvas.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  6,6
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7

  Service

  6,2

  Prijs

  6,2

  Leveren

  6,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  bestelling niet geleverd

  Annelies06-12-2018

  Op 15/11 deed ik een bestelling op www.bestecanvas.be. Werd door mij netjes betaald. Enkele dagen later ontving ik een mail dat mijn bestelling klaar was voor verzending. Vandaag 6/12 heb ik nog altijd niks ontvangen. Op mijn mails krijg ik geen reactie. Het vermelde telefoonnummer op hun website is niet bereikbaar. Op de Facebook pagina ben ik geblokkeerd... Wat een bende oplichters! Zo de mensen in 't zak zetten ...

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Goeie correctie verstuurd na foute druk

  Debora Bogaerts24-04-2018

  Beste canvas.be heeft heel netjes een foute druk die ze hadden geleverd opnieuw laten drukken en vrij snel weer verstuurd en dat dit zonder problemen na een mail van mij met een foto van hoe het eindresultaat eruitzag. Een fout in drukken kan gebeuren maar snel rechtgezet! Conclusie: goede dienst naverkoop, correcte klantbehandeling, snelle service.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Voldoet helemaal niet aan de foto die ik verstuurd heb

  Debora Bogaerts11-04-2018

  Mijn foto was van hoge kwaliteit, een grafische tekening met veel detail. En dit hebben ze dan op doek gedrukt met meer dan de helft van het doek zwart zonder detail. Dat ze zoiets durfven opsturen naar de klant! Ik bestel er nooit nog wat.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  kortingscode

  nadia15-08-2017

  krijg een kortingscode maar kan ze nergens invullen !!! CANVASOFFER2017

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Veel goedkoper en toch hele goede kwaliteit!

  Marjolein 28-09-2016

  Foto's afdrukken lijkt wel steeds duurder te worden. Misschien omdat niemand meer foto's afdrukt, maar alleen nog maar digitaal bekijkt op al die smartphones en computers? Ik wilde weer eens een foto afdrukken en dan ook lekker groot voor boven de bank, maar dat leek echt een dure grap te gaan worden. Er zijn heel wat bedrijven waar je foto's op canvas op plexiglas of hout of dat soort dingen kunt laten printen, maar dat loopt al gauw tegen de honderd euro. Niet helemaal mijn bedoeling.

  En toen kwam ik terecht bij Bestecanvas. Véél goedkoper. En dan ook nog laagsteprijsgarantie. Vind je het elders goedkoper, dan is het bij hun nóg goedkoper. Maar helaas, ik vond het nergens meer goedkoper. Heb wel nog echt gezocht daarna, haha, want ik dacht: lekker nóg meer korting krijgen hier.

  Eerlijk gezegd ging ik daardoor weer twijfelen aan de kwaliteit. Ik bedoel, zó veel goedkoper, dan is het vast slechte kwaliteit toch? Toch maar gewoon geprobeerd. Het was toch niet zo duur, dus het proberen waard.

  De foto hangt nu boven de bank, gedrukt op canvas, en is echt supermooi! Het is een strandfoto van mij met mijn man bij zonsondergang. De kleuren zijn heel erg fel en mooi, echt een eyecatcher! Ik weet niet waarom ze hier zoveel goedkoper kunnen zijn of waarom het elders zo duur moet zijn, maar ik ben er blij mee!

  Goedkoop zegt dus niets over de kwaliteit hier!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Misdrukken

  Nancy14-09-2016

  Bestelling komt binnen. Blijkt misdruk te zijn. Mail gedaan met foto. Er zou een nieuwe canvas worden gestuurd. Deze komt binnen en wat denk je.....wederom een misdruk gedaan.
  Weer een mail gestuurd met foto en nog een mailtjes met het verzoek om geld terug.
  In de reactie van hen wordt alleen gereageerd op mijn geld terug verzoek. Dit kan niet. Er wordt niets gezegd over de 2e misdruk. Hier kan ik het mee doen??

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Pretpakket voor mijn ouders zeer geslaagd

  Veen22-08-2016

  Pretpakket voor onze ouders gemaakt, met twee mokken, een kussenhoes (haha) en losse foto's.

  Zeer geslaagd!

  Snel geleverd, goede kwaliteit.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  aj

  jacob19-10-2015

  jqa

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Schrijf zelf een review over Bestecanvas.nl

  Uw beoordeling