ErvaringenSite

  Ervaringen Betcenter

  Lees hier wat anderen zeggen over Betcenter. Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over Betcenter. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Doe dit over Betcenter of een ander Belgisch bedrijf op onze site.

  Over Betcenter

  Sinds 2005 is Betcenter op de Belgische markt actief en zijn ze uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde aanbieder van sportweddenschappen. Het is een zeer groot bedrijf waar je volop van kunt genieten. Er zijn meer dan 150 verkooppunten, waardoor het ook direct de grootste aanbieder is van België. In het jaar 2011 heeft het bedrijf een vergunning gekregen van de Belgische kansspelcommissie. Het beleid is gericht op de behoeften van de klanten. Ze doen dit door te zorgen voor optimale winstkansen, de nieuwste functies en ook de beste en meest gebruikersvriendelijke interfaces. We weten dat Betcenter het beste product aanbiedt. Ze streven continu naar productontwikkeling en vernieuwing. De site wordt aangeboden in vijf talen. Het gaat Belgisch, Frans, Duits, Engels en Turks

  Reeks gewapende overvallen (19) in de provincies Limburg en Luik

  Diensten van Betcenter

  Betcenter biedt weddenschappen aan op verschillende vlakken. Het gaat onder andere om:
  - Voetbal
  - Tennis
  - Champions League
  - Formule 1
  - American Football
  - Baseball
  - Basketbal
  - IJshockey
  - Golf
  - Boksen
  - Alpine skisport
  - Handbal
  - Rugby
  - Wielersport
  - Motorbike
  - Volleybal
  - Darts
  - Zeilen
  - Australian Football

  Klachten, tips en complimenten over Betcenter

  Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal kan bij Betcenter. Natuurlijk kan er een keer wat zich misgaan. Het is dan goed om een klacht in te dienen. Het is mooi en goed om te zien hoe ze je kunnen helpen om een oplossing te vinden voor het probleem. Ook kan het zijn dat een duidelijke uitleg alles helderder maakt.

  Heb jij ervaring met Betcenter?

  Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op onze site? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt! Het is trouwens ook mogelijk om over andere Belgische bedrijven jouw mening achter te laten op deze site.

  Lees hier wat anderen zeggen over Betcenter en sportweddenschappen. Makkelijk inleggen en kun je er geld mee verdienen? Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen op ErvaringenSite!

  Betcenter
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Casino spelen

  Door een technisch probleem kon ik niet meer inloggen op mijn account.

  Hierbij heb ik contact opgenomen met het support van betcenter en deze gingen het probleem binnen de 24 uur oplossen.

  Op dit moment heb ik meermaals contact opgenomen met het support en zijn we 13 dagen verder. Nog steeds geen oplossing voor het probleem.

  Voor mij krijgt de service daar een dikke 0.

  Door: Van Egdom Jonas18-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  lampen van Philips

  hele mooie lampen besteld, van Philips.

  lampen zijn altijd erg duur overal, maar hier waren ze echt goedkoper.

  en nu ze geleverd zijn ben ik ook heel tevreden!

  groetjes melanie

  Door: melanie25-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Betcenter

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Betcenter een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Betcenter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Betcenter actief?

  Betcenter is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel & Winnen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Betcenter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.