ErvaringenSite

  Ervaringen Blockchange | Genius Class

  Veel bedrijven zoals Bitcoin maken gebruik van blockchain technologie. De meeste mensen hebben echter vast geen idee wat dat is. Blockchange wil hier verandering in brengen. Maar wat zul je van hun online cursus en instructievideo’s kunnen leren? Zal het moeilijk zijn om je in te schrijven voor hun website? Hoe duidelijk zal hun uitleg zijn? Zul je hierna het begrip blockchain beter begrijpen? Wat zullen die video’s je allemaal laten zien? Is dat online leren nou wel zo handig? En hoe zal de klantenservice van Blockchange je helpen als je een probleem hebt en je dat zelf even niet zo snel weet op te lossen? Deze dingen kunnen je alleen verteld worden door mensen die al eerder met Blockchange te maken hebben gehad. Lees hun eerlijke reviews om te ontdekken hoe tevreden zij over deze instructiewebsite zijn. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je een beter beeld van Blockchange geven voor je je besluit aan hen te verbinden.

  Over Blockchange

  Blockchange is een bedrijf dat instructievideo’s aanbiedt. Hun hoofdkantoor kun je vinden in Amsterdam. Het is een deel van Genius Class, hetzelfde bedrijf dat ook instructievideo’s heeft voor yoga, cocktails maken, wereldgerechten koken, filosofie en andere dingen. Ze noemen zichzelf “jouw bron van premium instructievideo’s. Bij Blockchange richten ze zich op instructievideo’s over blockcains. Deze blockchains worden in het Belgisch ook wel blokketens genoemd. Het is de technologie die gebruikt wordt om gegevens vast te leggen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan overschrijvingen. Dit kan zijn van een reguliere bank, maar het wordt nog voor veel meer gebruikt. Blockchains zijn mogelijk zonder centrale autoriteit die er toezicht op houdt. Het heeft ook te maken met cryptogeld en cryptocurrency. Je kunt ze gebruiken om je bedrijf een voordeeltje te geven. Via een cursus van Blockchange kun je leren hoe je het beste voordeel kunt halen uit deze blockchains.


  Blockchain even heel kort uitgelegd.

  Diensten van Blockchange

  Je kunt een cursus van Blockchange volgen door je in te schrijven op hun website. Nadat de betaling rond is krijg je toegang tot al hun instructievideo’s. De website, en dus ook de video’s, zijn wel in het Engels. Wel is het bedrijf zelfs Belgisch. Dat is iets om rekening mee te houden voor je je aanmeldt. Je hebt immers niets aan de video’s als je de niet kunt volgen. Heb je eenmaal toegang, dan beloofd Blockchange dat de website op alle moderne browsers zal werken. Dus of je nou met Internet Explorer, Google Chrome, Safari of een specifieke Apple browser naar de website gaat, je zult er gewoon op kunnen komen. Mocht je toch technische moeilijkheden ondervinden, dan kun je de klantenservice benaderen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Blockchange

  Heb jij je al aangemeldt voor Blockchange? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met dit bedrijf. Hoe makkelijk was het nou echt om je aan te melden? Waren de instructievideo’s leerzaam genoeg of heb je het gevoel er weinig van opgestoken te hebben? En wat is jouw oordeel en mening over Blockchange’s klantenservice? Schrijf een review en laat ons weten wat jouw mening over Blockchange is.

  Blockchange | Genius Class
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Blockchange | Genius Class

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Blockchange | Genius Class een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Blockchange | Genius Class. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Blockchange | Genius Class actief?

  Blockchange | Genius Class is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Blockchange | Genius Class gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.