ErvaringenSite

  Ervaringen BRANDEAL

  Ben jij een echte koopjesjager? Loop jij alleen een winkel in als er kortingsstickers op de ramen geplakt zijn? En heb jij er een hekel aan om te veel te betalen? Dan heeft BRANDEAL alles wat jij zoekt. De outlet winkel voor kleding geeft elke dag weer nieuwe kortingen op al je favoriete merken. Wil jij eerst weten wat hun klanten vinden van de webshop en de kleding? Lees dan hier hun reviews over BRANDEAL. Je bent namelijk gek op kortingen, maar je wilt wel altijd eerst zeker weten dat het betrouwbaar is. Klanten vertellen in hun beoordelingen alles over hun ervaringen met de webshop en de kwaliteit van de kleding.

  Over BRANDEAL

  Iedereen wil kleding van de bekende merken, maar we kunnen het niet allemaal betalen. Bekende merken kosten namelijk veel geld. Bij BRANDEAL willen ze daar verandering in brengen. Ze willen mode voor iedereen betaalbaar maken. Je vindt in de webshop dan ook elke dag een nieuwe dagdeal voor kleding van populaire, internationale merken. De kortingen kunnen oplopen tot wel 80%. Elke dag verschijnen er nieuwe aanbiedingen waardoor je altijd verrast zult worden.

  Hou jij de klok van BRANDEAL altijd goed in de gaten?

  De kortingen van BRANDEAL

  Elke dag, om precies 00:00, worden de nieuwe dagdeals aan de webshop toegevoegd. Je hebt vanaf dat moment precies 24 uur om de kleding te kopen. Hou de klok op de website dus altijd goed in de gaten, want voordat je het weet is de aanbieding verlopen. De webshop heeft echter ook een Sale die doorloopt totdat de kleding is uitverkocht. Je hoeft je bij de Sale geen zorgen te maken om de klok. Maar je moet er nog altijd snel bij zijn, want op=op.


  Voordelen BRANDEAL

  De dagelijkse kortingen die op kunnen lopen tot 80% zijn voor de meeste klanten reden genoeg om in de webshop te bestellen, maar klanten krijgen nog meer voordelen bij BRANDEAL. Om het vertrouwen van klanten te vergroten, biedt BRANDEAL verschillende betalingsmethodes. Je kunt direct bij het bestellen je betaling afronden, maar het is ook mogelijk om achteraf te betalen. Je hoeft je overigens bij kleding die niet past geen zorgen te maken. Je kunt bij BRANDEAL binnen 30 dagen je aankopen namelijk nog retourneren.

  Vragen of klachten

  Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice. Voor vragen kun je het beste eerst kijken bij de veelgestelde vragen op de website. Misschien kun je hier je antwoord al vinden. Anders kun je gebruikmaken van het e-mailadres, telefoonnummer of postadres. Voor alle klanten die liever via Social Media contact opnemen, heeft BRANDEAL ook een Facebook en Twitter.

  Schrijf een review over BRANDEAL!

  Bekijk jij elke dag de nieuwe dagdeal in de webshop om geld te besparen? Of heb jij een nieuwe broek gevonden bij BRANDEAL? Schrijf dan een review en laat andere klanten weten wat ze van de webshop kunnen verwachten. Zijn de kortingen betrouwbaar? Kun je veilig bestellen? En is de kleding echt van de hoogste kwaliteit? Geef jouw beoordeling en vertel over jouw ervaringen met BRANDEAL.

  Zijn de kortingen van de outletstore betrouwbaar? Zijn de kledingmerken nep? Wat zijn de ervaringen van klanten? Lees hier reviews over BRANDEAL.

  BRANDEAL
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BRANDEAL

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is BRANDEAL een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over BRANDEAL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BRANDEAL actief?

  BRANDEAL is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel & Winnen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BRANDEAL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.