ErvaringenSite

  Ervaringen Brilliant

  Op ErvaringenSite.be vind je verschillende opleidingsinstituten die online cursussen aanbieden, met of zonder certificering. Brilliant biedt verschillende online-opleidingen aan. Ze zijn vooral gespecialiseerd in het aanbieden van cursussen en trainingen op rekenkundig, wiskunde, computer en natuurwetenschappelijk terrein. Heb jij zelf wel eens een online opleiding bij Brilliant gevolgd? Laat ons weten wat je van deze opleidingen vind! Hoe ging het met interactief leren, wat vond je van de begeleiding en is het certificaat ook echt wat waard in de tegenwoordige wereld of heb je het meer gedaan voor je zelfontplooiing? Graag horen we van jou, dus laat een persoonlijke review achter zodat anderen aan de hand van jouw beoordeling een beter verwachtingspatroon kunnen vormen.

  Over Brilliant
  Brilliant.org is een Amerikaans bedrijf en opgericht in 2012. In mei 2013 schetste Khim de visie voor Brilliant op TEDx. De organisatie concentreert zich op het aantrekken van een gemeenschap door middel van trainingen, forums en cursussen op het gebied van wiskunde, natuurkunde, kwantitatieve financiën en informatica. In juli 2017 telde de website meer dan 4 miljoen geregistreerde gebruikers.
  In 2013 werd Sue Khim, mede-oprichter en CEO van Brilliant, vermeld in de Forbes 30 onder 30 voor de categorie Onderwijs voor haar werk aan Brilliant.

  Producten en Diensten van Brilliant
  Brilliant biedt meer dan 600+ begeleide, probleemoplossende cursussen in wiskunde, wetenschappen en techniek, gebaseerd op onderzoek van de National Science Foundation ter ondersteuning van actief leren. Er is een gratis mobiele app beschikbaar met toegevoegde functies van downloadbare cursussen; die offline gebruikt kunnen worden.
  Daarnaast publiceert Brilliant elke week uitdagende problemen in wiskunde en wetenschap, gebaseerd op problemen die zijn geschreven door leden van hun gemeenschap. Brilliant onderhoudt ook een interactieve, door de gemeenschap geschreven wiskunde- en wetenschapswiki. In 2016 meldde The Atlantic dat "enkele van de meest herkenbare bedrijven in de technische industrie regelmatig naar nieuwe talenten voor hun bedrijf zoekt op Brilliant. Vanwege het succes bij het identificeren van veelbelovende jonge wiskundigen en wetenschappers over de hele wereld die onbekend zouden zijn gebleven en niet de kans zouden hebben gekregen om zich anders volledig te ontwikkelen heeft Briljant veel aandacht in de pers gekregen.
  Brilliant levert regelmatig wiskundige en wetenschappelijke puzzels voor publicaties zoals The New York Times, The Guardian en FiveThirtyEight. Brilliant is door The Atlantic “een katalysator van de 'wiskundige revolutie' genoemd, en heeft gezorgd voor een toename van het aantal Amerikaanse tieners dat uitblinkt in wiskunde. Bekende wiskundigen uit de stal van Brilliant zijn onder meer Farrell Wu uit de Filipijnen, Dylan Toh uit Singapore, en Phoebe Cai uit de Verenigde Staten.

  ComplimenteN, Klachten en Tips over Brilliant
  Alhoewel het opleidingscentrum en wiskids forum van Brilliant in Amerika al enorm bekend is en een zeer goede reputatie heeft, is dit opleidingsinstituut en online trefpunt van wiskundig en wetenschappelijk onderlegde nerds in Europa nog niet zo heel bekend. De website is niet in het Nederlands in te stellen, maar Europeanen zijn zeker ook welkom op hun forum! Heeft u zich al aangemeld bij Brillaint? Wat vind u van het niveau op het forum, de aangeboden cursussen en de certificeringen? Neem even de tijd om uw persoonlijke beoordeling achter te laten!

  Kreeft:uitgebreide legging - Liefde & algemeen okt ‘20: Opgaan in grote Liefde -Soulmate, Vrijmaken

  Brilliant
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Brilliant

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Brilliant een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Brilliant. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Brilliant actief?

  Brilliant is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Brilliant gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.