ErvaringenSite

  Ervaringen BullGuard

  Veilig zijn op het internet, wie vindt dat niet belangrijk? Iedereen wil tijdens het online winkelen en internetbankieren, verzekerd zijn van de veiligheid van diens gegevens. Ook wij, van ErvaringenSite, vinden dit belangrijk. Bent u, net als ons, benieuwd naar de ervaringen van consumenten met BullGuard? Lees dan gauw de reviews en beoordelingen die gebruikers van BullGuard hebben geschreven. Mogelijk bent u zelf een consument (geweest) van Bullguard. Wij willen u dan van harte uitnodigen om uw ervaringen met ons, en een ieder ander hier in België, te delen.

  Over BullGuard

  BullGuard betekent in het Vlaams“Stierbewaker”. Het logo van dit bedrijf is het silhouet van een buldog. De naam van dit bedrijf duidt op de ijzersterke bescherming (Antivirus) die zij bieden aan uw apparatuur, waaronder uw laptops en telefoons. BullGuard is bekroond met de titel: beste leverancier van consumentenbeveiliging in Europa. Daarnaast is BullGuard Internet Security in 2016 door consumentenorganisaties in Engeland, Denemarken, Zweden, Nederland, Duitsland en ook in België uitgeroepen tot “Beste koop” en “Best geteste product”. Dit bedrijf is dus niet alleen werkzaam in België, maar ook in het buitenland. Zij bieden internetbeveiliging, mobiele beveiliging, identiteitsbescherming en sociale mediabescherming voor zowel particulieren als kleine bedrijven.


  BullGuard streeft naar vernieuwing en innovatie op het gebied van beveiliging van consumentenapparaten. Het bedrijf is trots op hun verkoop van ’s werelds eerste kwetsbaarheidsscanner, die nu koploper is in de cyberbeveiliging van consumenten en hen online voorziet van de hoogst mogelijke bescherming voor hun apparaten. Uw veiligheid online waarborgen is bij BullGuard ook mogelijk op meerdere platforms. Zo kunt u dus door één abonnement aan te schaffen, op meerdere apparaten beschermd worden. Daarbij maakt het niet uit of het pc’s zijn, Apple-apparaten (bijvoorbeeld iMacs) of Android-apparaten.

  Tutorial en review van BullGuard

  Diensten

  BullGuard verkoopt verschillende soorten abonnementen om uw apparaten te beschermen tegen virussen en dergelijke. De producten zijn onderverdeeld in “multi-device”, “pc”, “mobiel” en “cloud”. Voor elke categorie bestaat in principe één soort abonnement, behalve voor de categorie “multi-device”, waarvoor twee soorten abonnementen bestaan. De weergegeven prijzen gelden voor een jaarabonnement. Wanneer u een abonnement kiest voor een langere of kortere periode, past de prijs zich daar op aan. Bullguard biedt u, tegen betaling, ook aan om de software voor u te installeren.

  Het Premium Protection abonnement bijvoorbeeld (meest uitgebreide abonnement) voorziet tien apparaten van identiteitsbescherming, sociale mediabescherming en malwarebeveiliging gedurende één jaar voor 89,95 euro. U kunt ook een abonnement kopen voor één apparaat, bijvoorbeeld uw pc of smartphone. Voor elk abonnement is er een duidelijk overzicht gemaakt van de kenmerken ervan.

  Naast de verkoop van abonnementen, biedt BullGuard ook gratis proefversies aan van antivirus software die u kunt downloaden. Ook wordt u op meerdere manieren op de website ondersteund, door bijvoorbeeld het hulpcentrum, de producthandleiding, het forum en de (live) technische ondersteuning. Hebt u ervaring met de Bullguard-software en de service? Geef ons uw mening en schrijf een review.

  Klachten

  BullGuard verzekert u van geld-terug garantie. Indien u niet tevreden bent binnen de eerste 30 dagen, storten zij uw geld terug. Mocht u na deze eerste 30 dagen, of om andere redenen ontevreden zijn, dan kunt u gelukkig op meerdere manieren met uw klachten bij BullGuard terecht. Op de website zien wij dat u dag en nacht uw vragen kunt stellen via de live chat. De kans dat u dus snel geholpen wordt, is groot. Daarnaast kunt u het supportteam van BullGuard ook altijd een email sturen waarin u uw klachten of vragen voorlegt. Op de website geven zij aan dat zij u binnen 24 uur een reactie zullen sturen. Een snelle reactie is voor u natuurlijk erg prettig.

  Bent u door BullGuard wel eens geholpen met uw klacht? Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen. Schrijf dus snel een review.

  Hoe goed beschermt de software van BullGuard tegen computervirussen, malware en andere online gevaren? Is de antivirus en security goed? Lees de reviews!

  BullGuard
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BullGuard

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is BullGuard een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over BullGuard. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BullGuard actief?

  BullGuard is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BullGuard gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.