Calumet

Alle reviews

Calumet

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Christine Le Duc

9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

Manfield merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Manfield

4 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Manfield? U kunt online kleding en schoenen kopen bij Manfield.  Manfield richt zich hierbij voora...

Sarenza merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Sarenza

7 reviews

Benieuwd naar ervaringen van andere klanten van Sarenza? Lees dan gauw verder. Sarenza is een webshop waar je online schoenen kan kopen. Met een u...

Flinndal merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Flinndal

4 reviews

Wilt u weten wat de ervaringen van andere mensen zijn met Flinndal. Dan bent u bij ErvaringenSite aan het goede adres. Hier kunt u reviews vinden...

Calumet

Zoek je een nieuwe camera of wil je wat meer uitleg van experts voor je overgaat tot de aankoop van een nieuwe camera? Kijk eens bij Calumet! Calumet verkoopt allerlei camer's en toebehoren, maar wat vinden klanten nu echt van de service en het aanbod van Calumet? Lees het in de reviews op ErvaringenSite! 

Over Calumet
Calumet Photography is een bedrijf dat alles aanbiedt dat te maken heeft met fotografie. Hun assortiment gaat van camera's en lenzen tot accessoires, zaken voor in een fotografiestudio, licht en beeld en bewerking. Calumet heeft dus alles wat je nodig hebt, van een spiegelreflexcamera tot een complete studio-inrichting. Calumet bestaat al meer dan 70 jaar en heeft verschillende winkels in meerdere landen. Ze zijn actief in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. In België hebben ze één winkel in Antwerpen. 

Bi Calumet kan je alle camera's rustig bekijken en voelen als hij goed in de hand ligt. Je krijgt er ook alle nodige informatie over de camera's en nadat je en camera hebt gekocht krijg je nog gratis een gebruikerstraining.  


Diensten van Calumet 
Bij Calumet vind je alles wat je nodig hebt voor fotografie en video. Je kan er zelfs eerst een camera en/of statief huren om te kijken of je het prettig werken vindt. Daaarna kan je dan beslissen om de camera al dan niet aan te kopen. De verhuurservice is ook makkelijk als je voor een project een bepaalde camera nodig hebt. Bij Calumet krijg je ook de nodig informatie over de verschillende camera's en hun functies en je kan er ook workshops volgen, zo haal je alles uit je nieuwste camera! Je kan er ook terecht voor service en ondersteuning op locatie, beeldscherm en printer kalibratie, professionele sensorreiniging en focuscorrectie.  

Klachten of vragen voor Calumet 
Heb je vragen of een klacht over Calumet? Ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie om contact met ze op te nemen! Dit kan via e-mail of de telefoon.  

Schrijf je eigen review!
Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Calumet? Heb je net een nieuwe camera gekocht of hebben ze je goed geholpen bij het maken van de juiste beslissing? Laat weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Calumet. Schrijf een review op ErvaringenSite! 

Denk je eraan om je volgende camera bij Calumet te kopen? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews. Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!