ErvaringenSite

  Ervaringen CanvasCompany

  Tegenwoordig heeft bijna iedereen altijd wel een apparaat op zak waarmee je een foto van een mooi, ontroerend of feestelijk moment kunt maken. Soms heb je dan ineens een heel speciale foto gemaakt, waarvan het zonde is om deze op je geheugenstick of SD kaart te laten staan. Dan kun je deze ook mooi af laten drukken op canvas. Hiervoor kun je naar de CanvasCompany gaan. Of de resultaten mooi zijn, de prijs en de kwaliteit goed, dat lees je hier. Anderen die door hen een foto op canvas af lieten drukken lieten hier hun mening achter op ErvaringenSite.

  Over CanvasCompany

  CanvasCompany heeft een aantal websites die helemaal zijn gespecialiseerd op fotografie. Gezamenlijk heten zij FotoCadeau. Zij beweren van zichzelf dat zij de beste zijn op het gebied van het maken van fotoafdrukken op Canvas. Ook zijn zij bij verschillende instanties al als beste uit de test gekomen. Ze werken met de beste printmachines, en de inkten die zij gebruiken zijn UV bestendig en verkleuren dus niet in de zon. Mocht er helaas toch iets misgaan met je bestelling, dan krijg je ‘100% tevredenheidsgarantie’. Dit doen zij omdat klanttevredenheid bij hen bovenaan staat.


  SiR - The Canvas

  Diensten

  Wanneer je een foto op canvas wilt bestellen maak je deze op via een bestelsysteem op de website. Je kunt daarbij kiezen uit een groot aantal opties:

  • Collage op canvas
  • Panorama canvas
  • Meerluik canvas
  • Tekst op canvas
  • Canvas voor buiten
  • Grote formaten
  • Kleuraccent
  • Zwart-wit foto op canvas
  • Framedikte
  • Houten baklijst
  • Sepia foto op canvas

  Naast een foto op canvas kun je je foto ook laten afdrukken op een tuinposter bijvoorbeeld of een andere wanddecoratie. Bovendien kun je bij de CanvasCompany ook fotocadeaus maken zoals een keukenschort met foto, onderzetters met foto, etc.

  Waar je wel even op moet letten is dat de foto doorloopt om de randen van het houten frame. Daarvoor wordt deze iets opgerekt. Je kunt kiezen uit een 2 of 4 cm dik frame. Wanneer je helemaal tevreden bent over de opmaak van de foto, kies je voor bestellen. Je canvasfoto wordt dan binnen 3 werkdagen verstuurd zonder verzendkosten. Wanneer je hem sneller wilt ontvangen kun je ook nog voor de spoedoptie kiezen, dan wordt hij binnen 1 werkdag verstuurd.

  Klachten

  Wanneer je een klacht hebt over het geleverde product of de dienstverlening, dien deze dan binnen 3 werkdagen via e-mail in. Voeg daar het liefst één of meerdere foto’s van je product aan toe, zodat ze je klacht direct kunnen behandelen. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur iets terug. Soms kan het product retour worden gestuurd, doe dit niet zelf, want de CanvasCompany regelt zelf een afhaalopdracht bij DHL, dat is hun vervoerspartner.

  Jouw review over CanvasCompany hier!

  Wanneer jij al eens een foto op canvas hebt laten afdrukken door de CanvasCompany laat dan ook hier jouw mening over de kwaliteit hiervan achter. Zo kunnen wij hier met elkaar van elkaars ervaringen leren!

  Hoe zijn de ervaringen met de CanvasCompany, zijn de foto's die zij op canvas drukken een plaatje om te zien? Of valt de kwaliteit van de print tegen?

  CanvasCompany
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over CanvasCompany

  Uw beoordeling